Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Bugün çanakkaleden ankaray gelirken 30 dakiak Bursada mola verdide otobüsüm. Dışarı çıktım, bursa havası soludum, hatta, çok açtım, gittim yemek yedim bursa otogarında. Beyler bursalılık bulaşır mı? Havası,suyu ne zaman bünyemden çıkar, ağabeyler i.ne olmam di mi?
di Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Boyle salak bir konu acacak kadar etkilenmissin mesela. Cok degil 3-4 gune duser senin cuk. Ibne olursun. ahah
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 expert olarak seagle getirsek di, tüm moralimi bozdun :(
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 adamın içinde inegöllük var tutmuş bursalılık bulaşır mı demiş peheyyy
0ne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 acilen 666 ay karantinada kalman lazım, yoksa durumun fena. bak etkileri şimdiden kendini göstermeye başlamış.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 adamin yıllardr içinde tuttugu bursali genleri havanin da etkisiyle aktif oldu.. let the gay(m) begin
knox Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 NolaxThensbane said: adamın içinde inegöllük var tutmuş bursalılık bulaşır mı demiş peheyyy köftesi güzel
calimero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 bu başlıktaki herkes mi bursa otogarında takıldı biraz ki?
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 NolaxThensbane said: adamın içinde inegöllük var tutmuş bursalılık bulaşır mı demiş peheyyy Gereken cevap verilmiş sdf Bu arada bursa'da havsından suyundan gariplik bulaşacak tek yer Umurbey Köyü. Hani bigün gezmek istersiniz de celal bayar'ın mezarı fln diye oraya da uğrarsınız. Aman abicim, yanınızda su getirin. Bakkaldan erikli su bile almayın.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 valla bursa iyi güzelde istanbullular gelince buraya noluyor bilmiyorum auraları mı var ne nerede gariplik var çekiyorlar. Kenshin ne zaman bursaya gelse sağdan soldan travesti fırlıyordu hayatım boyunca bursada gördüğüm travestilerin alayı bu adam geldiğinde gördüm. Ondan sonra bursalılar söyle böyle diyorlar.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 sabah sabah yandan gelen bok kokusu ve burulaş ohh beybi bende haraketlenme oldu
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Masakari said: Bursada ne yediğine bağlı cuk
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Bursalılık insanın kendi üzerine yakışanı giymesidir
throine Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Soimyr said: Bugün çanakkaleden ankaray gelirken 30 dakiak Bursada mola verdide otobüsüm. Dışarı çıktım, bursa havası soludum, hatta, çok açtım, gittim yemek yedim bursa otogarında. Beyler bursalılık bulaşır mı? Havası,suyu ne zaman bünyemden çıkar, ağabeyler i.ne olmam di mi? psikiyatrist sana rulman ve damacana fotoğrafı gösterip bir kaç soru sorup duruma göre teşhis koyacak.
Öne çıkan mesajlar