Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Canım sıkıldı ben de bi durdum ve NİÇİN MÜKEMMEL PILAVIN SIRRI'nı yazmıyorum dedim. evet arkadaslar; Sade pirinç pilavı yaparken, tanelerinin daha beyaz gözükmesi için pişirirken suyuna 1,2 çay kaşığı limon suyu ekleyin. ve pişirirken karıştırmayın, karıştırırsanız taneler birbirine yapışır. Şimdi gidip bi havuçlu tarçınlı kek yapıcığım, tekrar sıkılırsam bi durup sorarım kendime bunu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Ayrıca pilav için kullanacağınız pirinçleri 80 derecelik suda 10 dakika bekletirseniz 1'e 1 oranını kullanarak tane tane pilav pişirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 pişerken içine nar ekşisi dökün, asıl secret budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Hmz evet farklı fikirleri alalım, deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 1 küp şeker atılır pişerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 2 damla limon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 safran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 taze kesilmiş kuzu kalbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 hamsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 sdf tabi, ben de bazen pişirirken oğul otu, ısırgan otu falan atıyorum girçikten mikemmel. Kendi konusunu trollemek de böyle oluyor. Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 başarısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 evet başarısız Edit: Kendi konusunu trollemeye calısmak olsa daha yerinde olucaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 pişirirken bi çay kaşığı atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 aferin kerime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 ayrıca 1-2 çay kaşığı ne ya yarım limon sıkın 3 bardak civarı pirinç felan koyduysanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Sadece tavsiye olmuş bu, pilav tutosu yoksa, tuto isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 beyazlar daha beyaz olsun diye domestos dometes suyu kullanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 pilavin rengi beyaz olsa nolur olmasa nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 gecenin seyri değişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 tereyağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 1/1.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 selam, pirincin türüne ve pişirdiğiniz ortama göre oranlar ve pişirme süresi değişebilir. detaylı tuto isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Ben yapan olmazsa yaparım ay başı sdf, şimdi mutfak pek müsait değil foto falan çekemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 pirinçlere küçük süprizleryapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 ilk postu okudum da, bi şey canlanmadı kafamda. pişirirken? NASIL? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar