Seele Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ya yemin ederim yaptigim pilav ile döverim su paticikdeki kizlari. o kadar iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Hahahahaaay huc gulesim yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 pirinci ıslatmayın, yıkamayın bile, şehriyeleri az kavurduktan sonra pirinci de döküp kavurun, sonra bire 2,35 gibi bi oranda su atıp kapatın, kaynayınca altını kısın. pıçıpıçıpıçı diye sesler çıkarmaya başladığında kapatın altını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Sesi bilmem de üstünde delikler çıkınca kapanıcak altı O yüzden pilav için ideal tencere kapağı cam kapak oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Drall said: pirinci ıslatmayın, yıkamayın bile, şehriyeleri az kavurduktan sonra pirinci de döküp kavurun, sonra bire 2,35 gibi bi oranda su atıp kapatın, kaynayınca altını kısın. pıçıpıçıpıçı diye sesler çıkarmaya başladığında kapatın altını. http://www.reallol.com/gallery/24669.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 pıçıpıçıpıçı ne arkadaşım pilav yapıyoruz burda havuzda su savaşı degil alla alla yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 prinç nemi emiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 pascalnouman said: pıçıpıçıpıçı ne arkadaşım pilav yapıyoruz burda havuzda su savaşı degil alla alla yaa pıçıpıçı derken böyle şey gibi, nası diyim, pıtırtı. küçük küçük pıçıpıçı diye ses, havuzdaki gibi değil. duyunca anlarsın. baba olunca anlarsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 rahmetli anneannem'e ablamın arkadaşlarının, tanıdıklarının senelerce pilav yemeye gelmesi sonucu sormuştum bir kere. uygulamalı olarak göstermişti. tereyağını kalıp halinde atıyorsun içine. bak o zaman ne oluyor o pilav.tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 abiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Seele said: ya yemin ederim yaptigim pilav ile döverim su paticikdeki kizlari. o kadar iyiyim. Şunu gördüm ve artırıyorum: Aynı anda bi tencere şehriyeli bi tencere şehriyesiz pilav yaparken ısınan çorbayı karıştırabiliyo musun, bana onu söyle. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Pilavın suyunu koyduktan sonra pilavla ilgilenmek gerekmiyor ki sdfgfh Pilavlar pişerken çorbayı yapar, hiç problem değil gerçek bir pilav üstadı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 pilav 2.5 dakikada yapılan bir yemektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar