Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Canım sıkıldı ben de bi durdum ve NİÇİN MÜKEMMEL PILAVIN SIRRI'nı yazmıyorum dedim. evet arkadaslar; Sade pirinç pilavı yaparken, tanelerinin daha beyaz gözükmesi için pişirirken suyuna 1,2 çay kaşığı limon suyu ekleyin. ve pişirirken karıştırmayın, karıştırırsanız taneler birbirine yapışır. Şimdi gidip bi havuçlu tarçınlı kek yapıcığım, tekrar sıkılırsam bi durup sorarım kendime bunu da.
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Ayrıca pilav için kullanacağınız pirinçleri 80 derecelik suda 10 dakika bekletirseniz 1'e 1 oranını kullanarak tane tane pilav pişirebilirsiniz.
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 pişerken içine nar ekşisi dökün, asıl secret budur.
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Hmz evet farklı fikirleri alalım, deneyelim.
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 sdf tabi, ben de bazen pişirirken oğul otu, ısırgan otu falan atıyorum girçikten mikemmel. Kendi konusunu trollemek de böyle oluyor. Neyse.
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 evet başarısız Edit: Kendi konusunu trollemeye calısmak olsa daha yerinde olucaktı.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 ayrıca 1-2 çay kaşığı ne ya yarım limon sıkın 3 bardak civarı pirinç felan koyduysanız
Nako Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Sadece tavsiye olmuş bu, pilav tutosu yoksa, tuto isteriz.
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 beyazlar daha beyaz olsun diye domestos dometes suyu kullanıyoruz
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 pilavin rengi beyaz olsa nolur olmasa nolur.
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 selam, pirincin türüne ve pişirdiğiniz ortama göre oranlar ve pişirme süresi değişebilir. detaylı tuto isteriz.
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Ben yapan olmazsa yaparım ay başı sdf, şimdi mutfak pek müsait değil foto falan çekemem.
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 ilk postu okudum da, bi şey canlanmadı kafamda. pişirirken? NASIL?
Öne çıkan mesajlar