EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 bir arkadaşım eleman arıyor. excel'e çok iyi derecede hakim, üst düzey ingilizce ya da çince bilen, erkek ise askerliği en az 2 sene tecil ya da bitirmiş olması, 30 yaşını aşmamış, tekstil-kimya sektöründe 5 sene iş deneyimi olan, yılda en az 1 ayı yurtdışında geçirmeyi sorun etmeyecek, analitik düşünebilen endüstri veya tekstil mühendisi arkadaşları arıyor. iş tam zamanlıymış. sabah 08.30 akşam 19.00 cumartesi 08.30 öğlen 14.00 pazar tatil ilgilenen varsa pm atsın yönlendiririz. maaş bilmiyorum. bilsem de söylenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Şu çalışma saatleri insan haklarına aykırı yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 senin arkadaş çok geçmeden batar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 7k dan aşağı para vermiyordur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 ahaha niye rage oldunuz lan. aradığı adamda baya şey istiyor ama inanın bilmiyorum vereceği parayı. belki hakikaten dolgun maaş veriyordur. çalışma saatlerine gelince, welcome to turkey. özel sektör malesef bizde çoook büyük oranda böyle gidiyor. ha gerçi o 10,5 saatin 1 saati yemek zart zurt molasıdır ama yine 8 saati aşıyor. türkiyede 8 saati 1 dk geçmem diyorsanız memur olacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 30 yaşını aşmamaış tekstil-kimya sektöründe 5 sene iş deneyimi olan. abi ben bunu anlamıyorum işte. 23 yaşında mezun olsa adam, direk işe giricek 5 sene çalıştı 28 yaşında. 2 sene de askerlik tecil istiyor. of be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Şu söylediklerini yapan adam zaten o CV'yle iş aramıyordur, çoktan kapılmıştır, işverenler onu bulup yanaşırlar :) Ayrıca düzenli şekilde öyle çalışma saati olan işte çalışılmaz, çalışan değil köle arıyor adamlar. Hepsini geçtim her şeyden önce yasal olarak suç. 5 gün 10.5 saat, hadi 1 saat yemek desen 9.5, sırf bu haliyle bile yasal çalışma sınırını 2.5 saat aşıyor, üzerine c.tesi çalışıyosun bir de, başlı başına bir eziyet olmasının yanısıra (yine bir saat öğle molası varsayarsak) 4.5 saat eder, yasal sınırın 7 saat üstü haftada. Anca adamın gönüllü mesai yaparak yapabileceği aralıkta, zorunlu tutma hakkı yok işverenin. İstediğiniz özelliklere sahip adamı o koşulda çalıştırabilmek için önüne balya balya para yığmanız falan lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 haftada 6 gün-pazar hariç- sabah 9.30 akşam 18.30 çalışıyorum. saygılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 1er saat öğle molası desen 4 saat fazla senin de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 insanlara acı çektiriyorsun, müstahak sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 çalışma saatim diye bişi yok, sürekli çalışıyorum benden de saygılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 @Rewendor yasal sınırları aşıyor zaten. bunu ben de biliyorum ama gönüllü ve bunu bilerek anlaşıp başlıyorsa sıkıntı yok bence. maaşı arayıp soracam sizin flameleriniz yüzünden şimdi haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 150kayme bide tavuk isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 yasal çalışma saati kaç ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Devlet memuru 40, özel sektör 45 saat haftada. +15 saat de çalışan kendi rızasıyla (karşılığını almak şartıyla) ekleyebiliyor, 60ın üstünde iki taraf istese de çalıştıramıyorsun teoride. Tabii özellikle küçük şirketlerde bu sınırları falan takan çok yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 haftada 5 gün 9:30-8 hafta sonu 11-8 iş çok biriktiyse sabaha kadar çalışıyorum selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 9.30 da iş başı mı olur verim sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 İşe girdikten sonra mesaiye kalmak ayrı, iş sahibinin mesai saatlerine abanıp, bu işte çalışçak adam diye araması ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 copry said: haftada 6 gün-pazar hariç- sabah 9.30 akşam 18.30 çalışıyorum. saygılar :( goruyor ve arttiriyorum. Haftada 6 gun (pazar haric). Sabah 8:30 - Aksam 19:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 öeeeehhhh. robot arıyorsunuz sanırım siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 09-18 haftaiçi 09-12(max15) cumartesi çalışıyorum mutluyum hatta bugun çalışmıyorum bile hatta işin varsa al laptobu evde çalış bile diyor patron gelmene gerek yok diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 NolaxThensbane said: 7k dan aşağı para vermiyordur umarım quote Nolax'a oldu ama lafım opa. 7k maaşı 2008'de İzmir'de dış ticaret ile uğraşan bir arkadaşım kazanıyordu ve az kazandığından yakınıyordu. Fransızca biliyor kendisi. Şimdi ne kadar kazanıyor bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 haftada 7 gün çalışıyorum. pazar hariç her gün sabah 9 akşam 7 pazar günü de saat 10 akşam 5. yetiştirilecek iş olursa da atölyeye geçiyorum akşamları. selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 hehe hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Garip gelecek ama memur olmama rağmen hafta içi 1 veya 2 gün akşam 17:30'da evde oluyorum, çoğu zaman (Trakya tarafına gitmişsem) 7'yi 8'i buluyor eve girmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar