sostizm Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Çok kafam karıştı 60 liraya da var 360 liraya da daha yüksek fiyatlara da bench press v.b. eklenmişleri var. Amacım evden çıkmadan eğimi ayarlı bir sehpada mekik + ayak kaldırma yapmak. Önerebileceğiniz bir ürün var mı? Tam buna karar vermiştim ki bu yorum beni caydırdı. Patilere bir sorayım dedim. Şunlara bir bakar mısınız? Bir iki Üç Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Ek: böyle de bir kampanya buldum http://www.hepsiburada.com/Liste/cosfer-ab-king-pro/productDetails.aspx?productId=sporsb011&categoryId=355453 ama buna da 160-170 cm boy için ideal yorumu yapılmış. ben 186cm'im son 7 ürün kampanyada. üfff.... ne yapsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Abi boşver sehpayı yere ince sürtünmeden oluşacak tahrişi engelleyici bi örtü bul yap ne crunch yapacaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 ayaklarını sabitleyecek bir yer bul öyle yap, bunlardan daha hayırlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 çöp direk bunlar. karın çalışmak için alete gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 plates topu al.onda da mekik güzel ve rahat oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar