subardagi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Selam pati halkı İçinde gitmesini istemedigim fotograflar vs bulunan Samsung hdd'im var. Bugun açmaya çalıştıgımda ''Diski kullanabilmeniz için önce biçimlendirmeniz gerekli'' hatası vermeye basladi. SAMSUNG (G:) olan ismi de Yerel Disk (L:) olarak degişmiş falan. Virüs taraması yapayım dedim, olmadı. Özellikler dedim şu şekilde gözüküyor; Bi işlem yapamadım üzerinde yani. Şimdi soruyorum sizlere Samsung HDD'im öldi mü ıssız subardagi kaldi mu Kurtarılabilir mi içindekiler? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 öldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subardagi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 herhangi bi partition recovery programı ile tarat fiziksel bir sorun yoksa geri getirecektir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 üstteki arkadaşın dediği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subardagi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Hemen bakıyım. Çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subardagi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Olmadi ya bi yere kadar processing yaptı, sonra kaldı öyle devam etmiyor. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 allah rahmet eylesin kardeş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Neyle tarattın bilmiyorum ama http://www.seagate.com/staticfiles/support/samsung/downloads/ESWIN_USB_v0.6j_Install.exe şunu indirip dene bir sorunlu mu cihazın bak. Uyarılarda data backup yapın diyor ona göre bence bir kaç program dene partition check edebilen en son buna göz at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Kasadan güzelce sök, başka bi kasaya bağla mümkünse bağlantı çeşidini değiştir bi ihtimal hdd sağlamdır farklı bi sorun vardır vs. HDD yolcu da verileri kurtarabilirsin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar