Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 said: http://www.blogcdn.com/www.joystiq.com/media/2010/10/blizzardota.jpg Which giant company has the rights to the fan-created, community-promoted word "Dota?" That's up to the courts now. Blizzard has filed a Notice of Opposition with the US Patent and Trademark Office, seeking to block Valve's registration of the word. The word has been used exclusively in reference to a (mod of a) Blizzard game, the document explains. "By virtue of that use, the DOTA mark has become firmly associated in the mind of consumers with Blizzard, including to signify a highly popular scenario or variant of one of Blizzard's best-selling computer games, Warcraft III." Valve, the document goes on to claim, hasn't used the word for anything yet. There's also a lot of history of Warcraft III, which is a really strange thing to read in a legal document. The case is in discovery now, with pretrial procedures taking place throughout this year and into next. We hope this court proceeding doesn't delay either of the games, as those companies are quite capable of delaying their games on their own. http://www.joystiq.com/2012/02/10/blizzard-taking-valve-to-court-over-dota-trademark/ trololololol, niye bu kadar gec kaldiniz diye sorarlar adama dicemde dunki earnign call sonrasi hic supriz olmadi kotick blizzard dotayi f2p, LoL modeli olarak cikartip micro-transactiondan vurmak istiyor parayi, blizzard guya bunu sc2 icin ucretsiz mod olarak yapicakti bastan, sonra degisti fikir lol http://media.giantbomb.com/uploads/1/13686/1766760-gabe_newell_super.png kizdirmayin gabe'i :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 gerçekten ayıp ama, ben blizzard olsam (ki olurum) üzerine gider bir de ıslak odunla döverdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 MobA bölümüne taşıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 bi bok olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 cok eski haber değilmi bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 baktılar kendi oyunlarında iş yok. valve götürecek en büyük payı çirkefliklere başladılar. yakışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 oyungezerin bugünkü haberlerinde vardı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 valve dota2 nin isim haklarını aldı diye biliyorum zaten. kotick biraz avuç yalasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 dota2 betasini 20k+ adam oynuyo, yarin cikarsalar oyunu micro transactionla milyar dolar akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 said: We hope this court proceeding doesn't delay either of the games, as those companies are quite capable of delaying their games on their own. su cok iyi ya bu arada asfdsfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 abi bu dava cok eski ya, 2 yıllık nerdeyse hala devam ediyodur odur bu. yenı dava actıklarına eminmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Yalnız Blizzard böyle devam ederse yalan olur. Fazla zorlamasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 DOTA ismi blizzard'a mı aitmiş ki neyin artistiğini yapıyolar afedersin? bitane oyuncunun yaptığı mod, adına DOTA koymuş. Valve gerizekalı değil, almıştır isim hakkını. Kotick kotumu yalasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Oha duel of fates, palpative vs GABEN the kahraman http://i16.photobucket.com/albums/b24/kilevvri1/emperor-kotick-kilevvri1.jpg http://cache.gawker.com/assets/images/kotaku/2012/01/gabeknives0115.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Amacı ne bu Blizz'in ya. Gabe reise dokunan eller kırılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 abi blizzard haklı. yani yaptıkları şey ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 olm o değil de yeni farkediyorum, arka ekrandaki half-life 3 yazısı montaj mı gerçek mi ne la o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Cuce said: abi bu dava cok eski ya, 2 yıllık nerdeyse hala devam ediyodur odur bu. yenı dava actıklarına eminmisiniz? yok guncel haber, 2011 de hazirlanmis dosya filan dava yeni kabul edildi filan heralde, dosya bugun dusmus nete http://ttabvue.uspto.gov/ttabvue/v?pno=91202572&pty=OPP&eno=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 auahuhe abi basshunterin şarkısını bile dokümanda delil olarak göstermeye çalışmışlar ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=c_cCsFU6pak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 bütün dava dosyasını okudum ve blizzard, sen haksızsın ama Yüce Yargı'ya intikal etmiş bir konuya Hükümet olarak müdahele etmemiz doğru olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Ben Valve'ı tutuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Benim için Kotik olduktan sonra blizzard istese diablo,warcraft,starcraft hatrına bile valve etmez. Halflifeçıyız ezelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ha ok, cünkü blizzard o zaman bile cok bastırmamıstı bu dava için, sonra zaten bambaşka kafada bi moba yaptılar, cok iplediklerini sanmıyorum su anda dota mevzusunu. fanlar üzülmesin diye blizzard dota yı yapıyolar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 çeşit çeşit aleme girdim, çeşit çeşit insan tanıdım; ama şerefsizlikte her gün çığır açabilen bir öz amcamı tanıdım bir de kotiçki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar