Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Twisting Nether serverında arena partneri


Anelor

Öne çıkan mesajlar

DoubleW said:

Anelor, outland e transfer düşünürsen armoryleri verim, beraber yapabiliriz arena.

Death Knight

warrior

Holy Paladin

item durumları iyi hepsinin holy paladine item alıcam daha


bu servera başlattığım kuzenim olmasaydı düşünebilirdim ancak şuan onu bırakıp geçmem ayıp olur :) genede teşekkür ederim.

yabancı biriyle arena yapıcak ingilizceye sahibim benim için dil pek önem arz etmiyor. paticiğe yazdım oyun içinden random birindense burdan daha ''düzgün'' birinin çıkabileceğini düşündüm ancak burdan bulamazsam oyun içinden arayacağım guildimden bulamadım birini.

hunter arena mı lolol ve rating gibi konulara gelicek olursak iyi olduğumu iddaa etmedim ancak uğraşıyorum braindeadly gibi iyi hunter oyuncularının videolarını izliyorum bol bol arena yapmaya çalışıyorum uğraşıyorum yani. gerçekten hunter olarak arena yapması pek kolay değil yolun başında olmama rağmen baya geliştirdim kendimi hani frost nova yiyen partnerimin yanına peti yollar master's call atarım falan filan iyi oyunculardan öğrendiğim trickleri mümkün olduğunca doğru zamanda uygulamaya özen gösteriyorum vs.

öyle yani beraber arena yaptığım biri var ancak benim kadar aktif ve pvp'ye düşkün birisi değil kendisi bende practice makes perfect diyerek düzenli yada düzensiz mümkün olduğunca bol şekilde arena yapabileceğim birini arıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...