tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 bugün bilgisayar prog. okuyan bir arkadaşla aklımıza geldi bu ve bir şey gelmedi aklımıza. ne okumak gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 görsel iletişim tasarımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 hangi bölümden alıyor sınavda ts-1'miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 web design kursuna git daha mantıklı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Bence de okula gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ya ben zaten anlıyorum az çok bu işlerden, sadece meraktan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Okumak zaman kaybı, kendin kas en temizi, en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 bunun için okula gitmesen de olur. akademik bir numarası yok. kitap al, internetten aç iki tuto öğrenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 böyle veriyonuz herkese gazı,ondan sonra etraf ben web masterım diye gezinen tiplerle doluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Trans said: böyle veriyonuz herkese gazı,ondan sonra etraf ben web masterım diye gezinen tiplerle doluyor. adamın kendisi gaza gelmeye çok müsait. lol daha dün fizikçi oluyordu topiki biraz aşağıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 orası öyle, 1 2 şimdi şu başlıklara bakarak mantık yürütürsek,yurtdışına gidip,bir üniversitede fizik okuyup,boş zamanlarında web sitesi tasarlamak istiyor gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 lan ben zaten iyi kötü anlıyorum bu işlerden, hatta geçen yaz sezonu 4 html site yaparak 2 bin lira para kazandım oturduğum yerden. meraktan açtım topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 benim gönlüm geniş, her şeye hevesim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 bölüm okumana gerek yok cunku hangi bölümü okursan oku web tasarımı yanında bi ton başka yan ders alıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 tarkandakiahtapot said: lan ben zaten iyi kötü anlıyorum bu işlerden, hatta geçen yaz sezonu 4 html site yaparak 2 bin lira para kazandım oturduğum yerden. meraktan açtım topici http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/006/971/Sohardcore.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 yazın çalış bir yerlerde diyor ailem mesela, düşünüyorum; bir dükkanda dursam aylık verecekleri para 800 lira taş çatlasa. 3 ay çalışsam, 2 bin 100 lira. 4 site yaparım 500 liradan, 2 bin lira. gayet akılcı yani. bir de ufak işletmeler pek çakmıyor işlerden, basıp geçiyorsun template'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 basketbol turnuvası düzenle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 onu da yapıyoruz. bunun haricinde başka projeler de yapıyorum. kolay para kazanmanın yolları konusunda hatim indirebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 nedir bu insanımızın kolay para kazanma merakı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 cevap basit değil mi sence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 said: aylık verecekleri para 800 lira taş çatlasa. 3 ay çalışsam, 2 bin 100 lira abi bari 4 işlemi düzgün yap,ondan sonra sık olayları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 hasss :D kafama çakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 olay sıkmak yok dostum, bunlar gerçek yaşanmış şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 burası survivor burda herşey gerçeeeeekk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 işletme okuyun hem okuması kolay hem dört işlem yaparsınız hem de pazarlamaydı muhasebeydi yönetimdi halkla ilişkilerdi ne iş yaparsanız yapın ucundan anlamanız gereken şeyleri ucundan anlamanızı sağlar dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar