Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaşanacak yerler!

tinu

Öne çıkan mesajlar

bıktım bu istanbuldan, böyle küçük bir sahil kasabası, ufak tek katlı bahçeli bir ev , böyle deniz gören, kızım çıksın bahçesinde oynasın, bahçesinden domates felan toplayalım, böyle ufak bir restaurant olsun , insanlar gelsin yemek yesin felan.

çokmu şey istiyorum ya.

aha şuraya bak, sonra bir de camdan bak, off diyorum of

Sosyal ağlarda paylaş

35 yaşına geldim 17 yaşından beri çalışıyorum, zenginde olmadım, hayata devam etmek için yaşıyoruz ,kızım için yaşıyoruz, ama yoruldum ya, bu rezil istanbuldan trafiğinden , soğundan bıktım usandım, 2004 yılında boyner holdingden sırf ideallerim uğruna istifa ettim, girişimciyiz ayağına internet site yapacaz zengiz olacaz diye 8 yıldır boğuşuyoruz, ama girişimci olmak fikir üretmekde yetmiyor, para lazım herşey için para lazım, zengin olmak , başarılı olmak içinde para lazım, proje çıkartıyorsun para yok yapamıyorsun! yatırımcı arıyorsun bi başka bi şey istemedikleri kalıyor, yada seni dinleyip fikrini alıp parasıyla kendi yapıyor.

baydım artık, var şimdi mesala bir projem var , yapsam zengin olucam ama yapamıyorum patiler, para yok, kredi çek desen o riske girmeye de bir tarafımız yemiyor

ama bir gün alıcam eşimi kızımı gidicem bir sahil kasabasına yapıcam bir gün.

kuşadası olur, ayvalık olur bi yere gidicem,

gönül kübayı ister ama işte neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

35 yaşına geldim 17 yaşından beri çalışıyorum, zenginde olmadım, hayata devam etmek için yaşıyoruz ,kızım için yaşıyoruz, ama yoruldum ya, bu rezil istanbuldan trafiğinden , soğundan bıktım usandım, 2004 yılında boyner holdingden sırf ideallerim uğruna istifa ettim, girişimciyiz ayağına internet site yapacaz zengiz olacaz diye 8 yıldır boğuşuyoruz, ama girişimci olmak fikir üretmekde yetmiyor, para lazım herşey için para lazım, zengin olmak , başarılı olmak içinde para lazım, proje çıkartıyorsun para yok yapamıyorsun! yatırımcı arıyorsun bi başka bi şey istemedikleri kalıyor, yada seni dinleyip fikrini alıp parasıyla kendi yapıyor.

baydım artık, var şimdi mesala bir projem var , yapsam zengin olucam ama yapamıyorum patiler, para yok, kredi çek desen o riske girmeye de bir tarafımız yemiyor

ama bir gün alıcam eşimi kızımı gidicem bir sahil kasabasına yapıcam bir gün.

kuşadası olur, ayvalık olur bi yere gidicem,

gönül kübayı ister ama işte neyse.

o bir gün bugün olmazsa hiç olmaz hacıt. cesaret işi sistemden tamamen soyutlanmak. herkesin dediklerine kulak tıkayabilmeli ve bugüne kadar yaptıklarını başardıklarını elinin tersiyle bir kenara itebilmelisin, ki kolay değil bu da...
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer hem her türlü şeye ulaşayım, param olsun, eşyam olsun, lüks içinde olayım, canımın istediğinde atlayıp gezeyim diyip hem de böyle bir yerde yaşamak istiyorsan çok iyi bir gelirin ve birikimin olması lazım. Geçinme derdinin olmaması lazım. Yoksa oraya gitsen de kafan rahat etmeyecektir. Bir anlamı olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

bıktım bu istanbuldan, böyle küçük bir sahil kasabası, ufak tek katlı bahçeli bir ev , böyle deniz gören, kızım çıksın bahçesinde oynasın, bahçesinden domates felan toplayalım, böyle ufak bir restaurant olsun , insanlar gelsin yemek yesin felan.

çokmu şey istiyorum ya.

aha şuraya bak, sonra bir de camdan bak, off diyorum of

fethiyeden arsa al, prefabrik evini kur. sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

aslında cesaret işi tabi, ama işte evliysen ve üstüne 6 yaşında bir kızın varsa, o cesareti gösteremiyorsun , çünkü en önce onu düşünmek zorundasın.

Bahsettiğim gibi ben internet üzerinde projeler yapan üreten biriyim , mesala var bir projem bunu yapsam sağlam para kazanırım , o zaman öyle yazlık yerlerde kışın ne yapıcam diye düşünmem , iş kaynağı internet olduktan sonra çok farketmiyor,

ama işte sorun öyle bir düzende yaşıyoruz ki , herşey için para gerekiyor, yani sadece üretmek yetmiyor, kafa yormak , proje çıkartmak, hesaplamak bunlar yetmiyor, bunları paraya dönüştürmek içinde para gerekiyor, he parası olanlarla yapayım dersen , onlardan kazık yeme olasılığın çok yüksek türkiye sınırları içinde,

bakıyorum yurtdışında benim işimi yapan adamların yıllık gelirleri 50bin doların üzerinde , ama burda yaptığın iş para etmiyor.

kısaca bir gün bu web projelerimden biri bana bu hayalimi yaratacak kadar bir para kazandırırsa yapıcam bu işi, çekip gidicem bu şehirden , asla daha çok kazanayım demiycem.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bi kişinin aylık mutfak gideri herşeyiyle 60 lira. çocuğun okul masrafı vardır felan tamam ama birikimin vardır yada 2-3 ayda bu birikimi yapacak iş bağlantılarına sahipsindir. gel ben sana ev bulurum kiralayacağın yada alacağın. mesele büyük şehirden kopmak, hayatını değiştirmek. evet insan sıkılıyor bazen kçk yerde hele çok yaşlı değilsen. büyük şehirleri lunapark olarak görüyorum ben artık. gidip eğlenip geliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yok hocam ne şehir hayatı, şehir hayatı dediğin nedir ki, yani gezmemiz tozmamız yok ki şehir hayatı olsun, evden işe işten eve, karnımız doysun kızımız mutlu olsun faturalımızı ödeyelim tamam işte bitti gitti,

diyorum ufak bir ev ,birde ufak bir cafe , böyle börekti çörekti felan satılan tamam işte,
Sosyal ağlarda paylaş

abi demek istediğim köy hayatı (en azından şehir dışı bir hayat) yaşarken günde 60 tl "bakkal" masrafı yapmazsın. zaten yaparsan yavaştan eski hayata yaklaşır o kurduğun yeni hayat.

deniz kıyısında bi yerde olsan misal, at denize bir sepet her gün akşam en kötü balık yersin. iki keçi, koyun vs alırsın; emin ol peynir, yoğurt vs o kadar yapması zor şeyler değil. sonra ekersin bahçene domatesi, biberi. neye ihtiyacın kaldı ki başka? hijyen gereksinimleri vs... onlarda bile bazı noktalarda eski yöntemlere dönülebilir.

işte biraz para olup elektrik fln da üretebilirsen o zaman kimseye eyvallahın kalmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...