kami Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Dostlar özellikle şu son 5-6 gündür kendimi inanılmaz halsiz, üşengeç hissediyorum ve başım hafiften ağrıyor hep. Ve 8 saat uyanıklıktan sonra uykum gelmeye başlıyor deli gibi. Ateş filan başka hastalık belirtisi yok halsizlik dışında. Ben bu durumu havanın kar sebebiyle çok soğuk olmasına bağladım, sizce neden olabilir ve ne yapılabilir? Her gün pharmaton adlı vitamini kullanıyorum. Resmen günlerden hiç verim alamamaya başladım, çok kötü birşey. Sizde de var mı bu durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 halsizlik çok şeyin belirtisi olabilir, çok önemsiz veya çook önemli şeylerin olabilir, bi doktora görün derim, hemogram fln yaparlar bakarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 5 - 6 gündür bende de uykuyu alamama yorgunluk var, sağlam uyuyasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Aynı halsizlik bende de var bir haftadır, havadan heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 vitamin al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 sigara iciyormusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 susuzluktandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Bende geçen haftalarda oldu bu, sanırım depresyondayım dedim. Harekette bereketmiş olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Pharmaton reklamları hep dikkatimi çekiyor eczane vitrinlerinde. O kadar işe yarıyor mu o yav? Bana da zorla benexol içiriyor ebeveynlerim ama elle tutulur bir etkisi var mı anlamıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Mümessil bir arkadaş stimol getirmişti bana ama düzenli kullanamadığım için işe yarıyor mu idrak edemedim sonra da bıraktım. Yan etkisi yokmuş dinç kaldırıyormuş falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 abi o kadar çok şeyin belirtisi ki sdfsg doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 wastyrx said: dinç kaldırıyormuş falan filan. Allah şifa versin dostum.8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Kötüydü ama üzülme diye güleceğim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 tiroid bezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar