Suark Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 selam, windows xp de çalışacak ( :( bf3 ) güzel senaryolu güzel bi fps arıorm. Skalayı vereyim ,Crysis 2 orta karar COD berbat, bf3 olsaydı güzel dicektim o tarz. Önerebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Makinen iyi ise Casual ayarlarda arma2 dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 free mı bu oyun yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 adam senaryo demiş. Arma multi değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 hatta f2p oyun, konulu lazım bana patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 half life dicem e oha artık dicen sdfkjas pek konulu fps oynamadığımı fark ettim şu anda ilginç. Painkiller geldi aklıma ama aksiyon fps o direk. ha bi konusu da var tabi ayrı konu. Ben pek tutmadım ama bioshock var milletin bayıla bayıla oynadığı. onun konusu derin bi de galiba asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 arma2'nin f2p var ama multisi sadece. Oyunun kendi içerisinde 3 farklı SP camping'i var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 singularity oyna derim. harcandı valla guzelim oyun. ayni kafada bioshock 1 iyi gider. bide pc crysis 2 bf3 falan kaldiriyosa neden hala xp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 güzel senaryolu fps istiyorsan portal 1-2, riddick, deus ex, system shock 1-2, the void (tam fps olmasa da), half-life 1-2, left 4 dead 1-2 (direk bir senaryosu olmasa da karakterler arasında hikaye geçiyor), fear 1-2 (3'ü henüz oynamadım) aklıma gelenlerden. bi de konsola erişimin varsa mutlaka the darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 malum sitelerde the darkness'ın pc versiyonu da var,çakma mı acaba? yoksa konsolda mı tadı çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 the darkness 2'dir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 rpg öğeleri olmasın istiorm ya ondan deus ex falan ııh. ama riddicke bakayım. neden xp sorusuna gelince, bi 6-8 ay önce kullandığım programları çalıştırmıodu win 7 ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 riddickin iki oyunu da gayet güzel ikisine de bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Metro 2033 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Bone said: the darkness 2'dir o. aynen öyleymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 darkness 2 yi tavsiye ederim, bugün bitirdim zaten çok uzun değil. eğlenceli epey, konusu fln de etkileyici epey diyaloglar da sağlam. fps değil ama l.a. noir' de güzel onu da yazam fps olmasa da. dedektifçilik oyunu, filmi çekilir valla. belki çekilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Xenocide said: adam senaryo demiş. Arma multi değil miarmayı "armut" diye okudum nedense... böyle sinirlenmiş gibi. LAN ARMUT! SENARYO DEMİŞ HAMEKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 elma deseydi sinirlenmiycek miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar