MadOrca Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 http://www.kickstarter.com/projects/66710809/double-fine-adventure Day of the Tentacle, Full Throttle ve Grim Fandango gibi oyunların yapımcısı Tim Schafer değişik bi projeye başlıyor. Hasret kaldığımız yeni bir Adventure oyunu yapmak icin oyun severlerden yardım istiyor. Yukarıdaki linkte olayı anlattığı videoyu bulabilirsiniz. Oyunun tüm yapım sürecini başından sonuna kadar seyredebileceğimiz bir documentary olacağından bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 24 saatten az bir surede 500.000 dolarin uzerinde donate oldu. adamin istedigi 400,000 idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 şu an 640k$ de, ben videosunu izlerken bile 12k bağış yapıldı lol edit:42 oldu lol ben bunu yazana kadar 45 falan olur ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 oha bu kadar tuttu mu bu ya artan parayı müziğe, voicinge falan yatırırım demişti şöför incoming nolan north Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 şu an dakikada 2000$ falan geliyor adamlara.. 33 gün daha var bide lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 adam şimdiden $701,240 pledged of $400,000 goal toplamış. daha 33 günü var, ay sonunda 250 dolarlık olanından alırım. edit: ya da ödedim gitsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 said: UPDATE: We did it! 100% funded in just over eight hours. You people are amazing! But it's not over yet. The number keeps going up and now the question is just how much news do we want to make with this? We're getting a lot of attention already and it seems like this little project could have an impact beyond itself. All money raised will go to make the game and documentary better. Additional money means it can appear on more platforms, be translated into more languages, have more music and voice, and an original soundtrack for the documentary, and more! Your backing and comments have been truly inspiring to me and the team, so on behalf of Double Fine and 2 Player Productions I want to say THANK YOU!!! I can't wait to see where this thing can go! %100 iken yazmışlar, şimdi %200 olmuş. her saat başı $50k almış. 20.000 kişi toplamda 800.000 dolar para vermiş. böl işte kişi başı 40 dolar eder. ilk 24 saat hızlı artar da bundan sonra saat başı gelen para azalır diye tahmin ediyorum. yine de 400.000 dolar bütçeyle yapılmasına hazırlanan bir oyun için 2 katını geçmiş olmak güzel bir şey. adamlar umarım güzel bişi yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 lan avellone dizini dov, obsidian girisseydi bu ise "selam ben Chris Avellone bu yanimdaki herif de Tim Cain, verin parayi valla publisher derdi olmadan crpg yapacaz" diye simdi artan parayi fiti fiti dansozlere atiyordu. ikinci kere bu kadar iyi yemez ehue bu forumlarda yapim asamasina katkiniz olacak kismi baltalamasin da, onun disinda lazim boyle projeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 said: > 2011 > Several major AAA trilogies of unprecedented budget wrap up > 2012 > Tim Schaefer and Ron Gilbert successfully fund a million-dollar game in a defunct genre on fan dollars alone > 2013 > Following suit, a number of mid-level developers and industry veterans successfully crowd-fund their own games on mid-level budgets. > Steam announces crowd-funding support. > Warren Spector publicly speculates an incoming industry contraction and consolidation. > 2014 > EA and Activision announce a merger. Bobby Kotick steps down as Activision CEO. > DoubleFine publishes Psychonauts 2, as the first completely crowd-funded independently-produced major studio release. > 2015 > Jesus comes back, releases Episode 3 SHUT UP AND TAKE MY MONEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Ahah. Takıma bi de Michael Land eklesinler tüm maaşımı buraya yatırayım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 gece 1 milyonu çok rahat geçicekler, 900k oldu az önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 HellHound said: lan avellone dizini dov, obsidian girisseydi bu ise "selam ben Chris Avellone bu yanimdaki herif de Tim Cain, verin parayi valla publisher derdi olmadan crpg yapacaz" diye simdi artan parayi fiti fiti dansozlere atiyordu. ikinci kere bu kadar iyi yemez ehue böyle bi kere okudum sonra hüzünlendim böyle sol elime yanağımı yasladım sağ elimde mouse gözlerim ıslak ekrana boş boş baktım 5 dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ALLEEEE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 off psychonaut 2 düşünemiyorum bile acıkcası. yok aslında düşünebiliyorum, sc2 den sonra düşünmek kolay oldu. yalnız ortalama founding 39 dolar, aha cok ilginc ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Viktor said: said: > 2011 > Several major AAA trilogies of unprecedented budget wrap up > 2012 > Tim Schaefer and Ron Gilbert successfully fund a million-dollar game in a defunct genre on fan dollars alone > 2013 > Following suit, a number of mid-level developers and industry veterans successfully crowd-fund their own games on mid-level budgets. > Steam announces crowd-funding support. > Warren Spector publicly speculates an incoming industry contraction and consolidation. > 2014 > EA and Activision announce a merger. Bobby Kotick steps down as Activision CEO. > DoubleFine publishes Psychonauts 2, as the first completely crowd-funded independently-produced major studio release. > 2015 > Jesus comes back, releases Episode 3 SHUT UP AND TAKE MY MONEY selam, biz ea ve activisiondan geliyoruz, saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 faith in game industry restored. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 bu arada şunu gördüm: The Order Of The Stick şeysiymiş. http://www.kickstarter.com/projects/599092525/the-order-of-the-stick-reprint-drive?ref=users 7,948 Backers $586,375 pledged of $57,750 goal 11 days to go 1,015% funded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 herkes 1 milyonu görmek için f5'e bastı herhalde, site açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 25,995 BACKERS $1,001,883 PLEDGED OF $400,000 GOAL 33 DAYS TO GO http://i.imgur.com/JLYg3.png http://i.imgur.com/mMX8lm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 durmak yok yola devam 8-) http://i.imgur.com/g7TWq.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 yalan ya parayı alıp yicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 bi de kriz var diyolar ya uzaylılar şu kick starterları görse dünya ekonomik altın çağını yaşıyor sanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 said: >"After hitting the $1 million milestone, we can now afford the official licensing our fans have been clamoring for." >"We are proud to announce the title of Double Fine's fan-funded point and click adventure, 'My Little Pony: Friendship is Magic Adventures'!" DO ITTTTTTTTT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 jsdnxz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar