EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 aylık geliriniz ne kadar görelim bakalım lordları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 2000 sonrası patide ne işi var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Yıllk 400m $ ciro yapan bir İnşaat şirketinin Patronun Oğlu mevkiisindeym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 parasız çalışıyorum parasız yatılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 haha laorx o ne be. birinin imzasında görmüştüm o cümleyi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 zaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 dartanian ın imzaydı yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ajım ajjjjj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ekmek bulamıyosan pasta ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Laorx said: Yıllk 400m $ ciro yapan bir İnşaat şirketinin Patronun Oğlu mevkiisindeym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 EmenikeNiangSow said: haha laorx o ne be. birinin imzasında görmüştüm o cümleyi. :D bi zamanlar bi üye vardı burda onun lafı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 hatta bize engin tecrübelerinden bahsederek bol bol hayat dersi vermişti patronun oğlu mevkiisindeki esrarengiz adam. 50000+ yı trolleyen mi oldu, eğer ciddiyse görüşelim. akjsdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 copry said: ekmek bulamıyosan pasta ye. ikiside banlandi. P.S. Ticketla beraber 1k ustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Laorx said: Yıllk 400m $ ciro yapan bir İnşaat şirketinin Patronun Oğlu mevkiisindeym demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Laorx said: Yıllk 400m $ ciro yapan bir İnşaat şirketinin Patronun Oğlu mevkiisindeym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 3000-4000 arası, 4000 e hiç yaklaşmadı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 erkek adamın mayşı sorulur mu be GET OUT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Laorx said: Yıllk 400m $ ciro yapan bir İnşaat şirketinin Patronun Oğlu mevkiisindeym offf bunu yazmaya gelmistim tam. hevesimi kirdin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Laorx said: Yıllk 400m $ ciro yapan bir İnşaat şirketinin Patronun Oğlu mevkiisindeym ahaha tı-ras-ti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Ahahaha adam ciddi ciddi cevap veriyordu bir de... Ne F5 spam dönmüştü o topike. Canlı canlı şahit olmak çok iyiydi ya. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 şu ada alacağım diyen herif buydu değilmi? almıştır adalar vapuruna 1 bilet tribe girmişir hemen ergendi galiba:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Bende bir şey sanmıştım. 400m $'ı olan kendini zengin zannediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Daha sonra futbol bolumune gelmisti trasty baska nickle. komik iddialarda bulundu. millet gulunce de "ben hakemlik ve antrenorluk okuluna gittim hepinizden iyi biliyorum. bilmemkacinci seviye belgem var" falan diye dellenmisti. foyasi iyice ortaya cikinca da onceki aeferki gibi ban yedi gitti. efsane de ki hala buralardadir caktirmadan devam eder pati macerasina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 hani pati zengindi 24% 1k-2k arasında tabii 50k ların troll oldugunu dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 aklında da "acaba mı lan?" sorusuyla mı birlikte :)-D şuraya bi trolface smiley koysalar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar