Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 open source proje gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Harbi bi yere koysan iyi olabilir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Cd- said: çift mouse ilginçmiş aslında.. devam etseydin belki de şu an milyonerdin Bu fikir bende de vardı ama biraz farklıydı, bir de yazılımcı olmadığım için bişey çıkaramadım. Bi mouse ile bakılan yön (kafa yani), diğeriyle de silah tutan kol yönetilse güzel olur diye düşünüyodum. İki mouseu ayrı ayrı kullanan sürücü yazıldığına göre bu daha kolay olacak bişey artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 çift mouse fikir olarak güzel ama pratik ya da zevkli olacağını pek sanmıyorum. kolları ya da farklı silahları kontrol etme fikri benim de aklımda uzun suredir ama zor bayağı. anca mod değiştirerek olabilir gibi. ya da klavyeyi belli bölgelere ayırıp öyle bir şeyler yapılabilir. iki mouse değil de. mouse artı joystick ya da 2 joystick çok kral olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 UDK çok iyiymiş bu arada. Yavaş yavaş oyun işine girmeyi düşünüyordum. Kurcalamayı düşünüyorum bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Süper konu olmuş bu kaliteli bilgiler dönmüş, indirdim ben de başlıyorum kurcalamaya milyonerlik için adımımı attım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 udk ben de biraz kurcaladim da, pek vaktim de yoktu. oyle biraz kurcalamayla hello world oyunu yapilacak bir ui'i yok hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 UDK ile neler yapilmis diye bakarken denk geldim. Baya datli, baya hos. http://www.youtube.com/watch?v=2w3D315dg8w&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 arkadaki detaylar çok güzel. donkey kong'u anımsatıyor bana bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar