Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP yi tartışıyoruz


Nivea

Öne çıkan mesajlar

Gelin beyler düzgün bir biçimde tartışalım. 2002 yılında kısa sürede örgütlenip iktidarı ele geçirdiler. Çok eleştirildiler şeriatçı olmakla, amerikan maşası olmakla, ülkeyi pazarlamakla vb. ama sanki eleştirenler başkasıymış gibi her seferinde daha çok güçlendiler.

Sizce neden bu kadar istikrarlı ilerliyorlar? Bunları tartışırken halkın yarısı aptal, çünkü onlar bir halt bilmiyor gibi sığ bir tartışma yerine daha akılcı bir fikir tartışması içerisine girelim ama taraflar birbirine fikir empoze etmekten daha çok anlamaya çalışsın.

İlk başta anket ile başlayalım bakalım paticik daha çok neye meyilli.

Tartışmanın konusu olarak AKP nin ideolojik yapısın, projelerini, yanlışlarını ve doğrularını tartışabiliriz.

Ayrıca AKP nin iktidarda olması size ne gibi artılar veya eksiler katıyor. Yaşantınıza ne gibi etkileri oluyor bunları konuşabiliriz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sıkıntıların sebebini bulduk galiba. şu anda 11 tane sevmeyen adam var ama niye sevmiyorsun sorusuna çıkıpta güzel bir cevap verebilen yok.

internette siyaset tartışmak çok farazi ama insanların fikirlerini duymak bence önemli. yani sevmiyorsun ama neden? gerçekten cevabı merak edilebilecek bir soru. popüler fikirler o yönde olduğu içinmi sevmiyorsun yoksa hayatını etkileyen bir yönümü var?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Butcherofego said:

Elit , kemalist kitle tarafından cumhuriyet tarihinden beri dışlanmış yoksul,muhafazakar ve gelenekçi toplum kesimlerini merkeze alma taahüdünde bulundukları için başarılı oldular. Bu kadar basit.Statüko ne zaman halkın iradesine karışsa ertesinde hep merkez sağdaki bir parti sıçrama yaşamıştır.

Bende sunu soyliyeyim bari bence chp haricindeki butun partiler statukocu degil,en basiti kilicdaroglu,adami dersimli oldugundan utandiracak duruma getirdiler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...