wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 çok gereksiz buluyorum abv champton 2 sömestr kanser ettin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 particle physics phdsi yapıp sonra quantitative analyst olarak hedge fonlarında falan çalışan tipler var abd'de. JOB DESCRIPTION The industry leading group within one of the top investment banks is expanding their high frequency trading business and is looking for a junior quant to work on the team’s high frequency interest rates algorithmic trading business. This is a role where an individual can expect to move into a leadership position in due time. There will be a good amount of time spent on front end application development at start (C++) with a progression leading into trading. The group is looking for bright and energetic candidates who can pick things up quickly. Location: New York, London, Hong Kong The role: • Constant interaction with the front desk – traders and researchers – to help identify new markets and strategies suitable for algo trading within interest rates. • Assist in designing, implementing new algorithms and optimizing their performance. • Take on responsibilities of front end development in C++ from the start. • Work on every aspect of algorithmic trading – from implementation to monitoring real world performance. • Offer quick solution and fixes to complex problems in a fast paced/real time environment. • Excellent communication skills in order to express complicated methodologies and theories to the front office. • Global exposure with other team members from New York , Hong Kong, and London. Requirements: • 2-3 years working in a front office environment or near the desk. • Strong C/C++ and scripting language skills is an absolute must. • PhD in a very quantitative subject (physics or mathematics preferred). • Must be commercial and have the ability to deal with traders – sitting on the desk – as this role is very front office and business focused. • Prior interest rate knowledge within high frequency trading is a plus. • Experience dealing with statistics and data analysis. • Should have a passion for problem solving in diverse areas; statistical estimation, designing fast algorithms, or optimizing Linux kernel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Fizik phd'li adama c++ ile front-end development yaptirsalar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Mal said: şu sağa sola oklu olan vektörleri yapabiliyodum ben. ama 22 yaşımda felandım ilk vektör sorusunu çözdüğümde. makaralı soru hiç çözemedim. benimde ilgimi çekiyor bu ara. fiziğin öyküsü, dünden bugüne fizik gibi bir kitap yok mudur? Oğlak yayınlarının Büyük Fizikçiler adlı kitabı çok güzel. Sırf formüllerden oluşan fizik kitapları değil. Kronolojik sırayla bazı önemli fizikçilerin biyografisini(fizikle ilgili kısımları ağır olmak üzere anlatıyor). Termodinamik, Parçacık Fiziği gibi temel başlıkları var. Fizikçiler bu başlıklar altında ortaya çıkış zamanlarıyla, anektodlarıyla anlatılıyor. Bayağı bildiğin kompozisyon gibi yazıldığından, adamları sırayla okudukça bölümün başlığındaki fizik dalının gelişim aşamalarını tek tek kavrıyorsun. Ağır fizik diliyle yazılmadığı gibi merak ediyorsan adamların ortaya attığı temel formülleri ve ne manaya geldiğini de açıklıyor. Herkes için şiddetle tavsiye edebileceğim bir kitap. edit: Bunun dışında belli bir fizik dalının gelişimini anlatan Işığın Öyküsü, Kuarklardan bilmemnelere(unutmuşum) gibi başka güzel kitaplarda var tabi. Fakat genel olarak fiziği okuyamazsın onlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Deacon said: Fizik phd'li adama c++ ile front-end development yaptirsalar ya. $160-200k arası+bonus başlatıyorlarsa onu yapsın tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Ya her sey de para degil ama ya. Tabii icinde bulunulan sartlar zorlayabilir de ben gidip bi sigorta sirketinde cok para veriolar diye visual basic ile trivial seyler yazmak istemem mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 tarkandakiahtapot said: şu an menkul kıymetler okuyorum ve seviyorum. borsa işi beni gaza getiriyor. ve bu 2 yıllık bölümü bitirince dahi sağlam tanıdıklarım sayesinde iş imkanım fazlasıyla mevcut. gerçi 4 yıla tamamlamak öncelikli planım ama neyse. Buna asla ve asla ama asla güvenme ASLA! Her zaman söylenen yalan bir sözdür günü geldiğinde kapılarını çaldığında eee ama emm kem küm etmeye başlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ben bu sene mezun oldum fizik bölümünden. İlk başlarda çok eğlenceliydi 1. sınıf hatta 2. sınıf ama iş 3. sınıf'a gelince , işin içine Elektromanyetik ve Quantum girince bide üstüne istatiksel fizik falan girince dayanılmaz, çekilmez oluo. Hadi kastın çalıştın onca bunaltıcı matematiğe rağmen yaptın diyelim, mezun oluyosun iş yok, ya master yine fizik yapıcan ki muhtemelen yapmassın sap gibi kalıosun ortada sudan çıkmış balık gibi boş boş etrafına bakıosun ne yapacam ben şimdi diye. 1.ağızdan tecrübeliyim, neler çekiyom bi bilsen. AMA Fizik ne olursa olsun CAN'dır, eğer yeterince matematik yeteneğim olsaydı ve iyi bir not ortalaması tutturup yapabileceğime inansaydım kesinlikle sonuna kadar giderdim, bu kadar heyecanlıdır da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 tarkandakiahtapot said: nasıl bir şeydir bu, Güzel tarkandakiahtapot said: sırf barajı geçince bile girebileceğim okullar var (adnan menderes üni gibi). Sakın, kötü bir üniversitede fizik bölümü kötü olan bir üniversitede fizik okumak hayatının en büyük hatası olur. Sayılı 4-5 üniversite dışında deneme bile (boğaziçi, odtü, itü, koç, bilkent vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar