-Nae Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Özel bir mevzu için 10dk keman çalabilecek birini arıyorum. İstanbul / Kadıköyde beklemedir vs toplam 30dk sürmicek. Siz yada bir arkadaşınız varsa istediğiniz ücretle beraber pm atarsanız sevinirim. Kadıköy civarında akşam 7:30 gibi olması planlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 özel mevzu 14 şubat mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 keman çalamam ama isterseniz mas blok flütümle süper baba çalabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 14 şubat değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 keman calmasina gerek yok benim icin, ama caliyosa guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Ne için çalacak? Ne çalacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 şipşakçı da lazım mı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Ne için çalacağını ilgilenen arkadaşa söylerim. i belong to you you belong to me yi çalıcak. Ve bir muhtemel parça daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Bu adamı çağır, careless whisper çaldır. Unutulmayacak bir etki bırakırsın. Bu adam: http://www.youtube.com/watch?v=GaoLU6zKaws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 ay ben gülerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 keman çalsaydım burda işim ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 -Nae said: Ne için çalacağını ilgilenen arkadaşa söylerim. i belong to you you belong to me yi çalıcak. Ve bir muhtemel parça daha... Ne bu artistlik anlamadım ki. Yardım istiyorsun hani vardı benim tanıdığım da şu saatten sonra bi anlamı yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 -Nae said: Ne için çalacağını ilgilenen arkadaşa söylerim. i belong to you you belong to me yi çalıcak. Ve bir muhtemel parça daha... kesin evlilik teklifi ne güzel ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 wastyrx said: -Nae said: Ne için çalacağını ilgilenen arkadaşa söylerim. i belong to you you belong to me yi çalıcak. Ve bir muhtemel parça daha... Ne bu artistlik anlamadım ki. Yardım istiyorsun hani vardı benim tanıdığım da şu saatten sonra bi anlamı yok sanırım. Özel mesajlada belirttiğim gibi forumda belirtmek zorunda değilim. Bu gibi ayrıntılar özel mesaj ile konuşulur. Bunda da hiç bir artislik görmüyorum. Lütfen konuyu dağıtmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Neye göre soracağım arkadaşıma bilmeden etmeden? Bende belirttim nasıl yanlış algılanmayacağını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Ya özel mesajla iletişime geçebilirsin ama. Biraz sert duruyor ama öyle artistçe bir tavır göremedim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Ben polifonik ıslık çalabiliyorum lan. Ortamı yumuşatiim mi bi hey sexy lady patlatıp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 abi forumdan arta kalan boş zamanlarınızda dükkan önü kapatmak gibi bir hobiniz mi var nerden geliyor bu alışkanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar