TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 said: Başbakan Tayyip Erdoğan, Eğitimde FATİH projesinin startını Ankara'daki Sabahattin Zaim Öğretmen Lisesi'nde yapılan törenle verdi. Erdoğan törende yaptığı konuşmada "Fatih Sultan Mehmed İstanbul'u fethederek karanlık bir çağa Ortaçağa son vermiş, yeni çağı, yeni bir çağı başlatmıştı. İşte biz de bugün FATİH projesiyle sadece eğitim sisteminde değil eğitimin etkilediği her alanda bir çağı kapatıyor yeni bir çağı, bilgi çağını, bilgi teknolojileri çağını hep birlikte burada açıyoruz" dedi. Dünyanın gözünün bu projede olduğunu belirten Erdoğan "Bugün 17 ilimizde 52 okulumuzda FATİH projesi start alıyor. İnşallah bu yılın Eylül ayına kadar 3657 ortaöğretim kurumunda yani Türkiye genelindeki liselerin yarısında FATİH projesinin kurulumu tamamlanmış olacak. 4 yıl içinde de ülkemiz genelindeki 42 bin okulda 570 bin sınıfta proje hayata geçecek. Bununla birlikte kütüphane, laboratuar ve öğretmen odalarında da akıllı tahtaları kuracak 620 bin akıllı tahtayı kazandırmış olacağız" şeklinde konuştu. http://www.sabah.com.tr/Gundem/2012/02/07/ilk-tablet-bilgisayarlari-ogrencilere-dagitti teknolojik olarak çağ atladık,inşallah sistem olarakta atlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ben bu projenin amacini hic anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 anlatayım nesini anlamadın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 amacini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 HAYYYVAN gibi para kaldırdı yine birileri. Son noktalara UTM olarak Juniper'lar koymuşlar, tabletler de General Mobile ile Samsung imiş, 3G Turkcell'den falan filanmış. HAYYYVAN GİBİ PARA KALDIRDILAR. HAYYYYYYYVAAANNNN GİBİEİEEEE. GENERAL MOBILE TABLET NE OLUM? BEDAVA VERSELER KULLANMAM LAN. KULLANMAM. HAYYVAN GİBİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Göz boyamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 bence de saçmalık. kağıt, kalemin yerini hiç bişe tutmaz. ha ilkokullara güzel tv'li, pc'li sınıflar kurulsaydı bol bol o tamam. her ders, her konuda ihtiyaç duyulacak ya da kullanılabilecek bişe değil. yerli imalat olacak diyorlar projenin gerisi, o biraz teselli işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 yaşasın birileri daha zengin oldu canım türkiyem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 bu çocuklardan çanta derdini kurtarması nimet ama. minicik çocuk kilosu kadar çanta taşıyordu. helede düşünsenize uzun uzun yol yürüyen ilkokul öğrencisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Çok pis adult dosya transferi olur o tabletlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 aslında yapılan şey göz boyama da olsa kötü birşey değil ama son teknoloji bi yere kadar hanzo öğretmenler cahil öğretmenler oldukça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ulan çocuklar makine mühendisliği okumuyor, ilkokul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 olsun olm. Biz de o sıralardan geçtik. Aralarında makine mühendisi olacak da var sfadsfadsf Ama filtrelemişlerdir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Ulan ne kadarı yerli imalat olabilir ki şunun? Casper pc'ler gibi, 500 dolarlık hammaddeyi ithal et, 10 dolarlık ithal kasaya koy, 200 dolarlık işletim sistemini ithal et, 300 dolarlık promosyon tanıtım masrafı yap, 1500 dolara sat. Neresini TR'de yapıcan? Ha desin ki Apple tamam kardeş biz iPad üretiminin bi kısmını buraya kaydırdık. Nerede hani? Yazılım olarak boktan ötesi MEB arayüzlü Android tabanlı bir şey kullanılıyormuş, öyle ki cihazın ayarlarına bile erişemiyorsun. E-Book mu indirdin, alete atamıyorsun lan, böyle saçmalık mı olur? Böyle gerizekalı bi iş mi olur ya? Adamların eline dokunmatik ekran verdin yani, 'ben ne verirsem al onu oku' diyosun, böyle çağ mı atlanır? İçerik olarak ne var elinde? Dandik ders kitaplarının e-book versiyonları varsa ŞÜKREDELİM yani, hiç zannetmiyorum. Yaptın mı Apple iBooks tarzı işe yarar bi sistem, yok. E abi merak ediyorum bunun mantığı nedir. Ulan elektrik faturamı ödeyemiyorum ben herifler milyonlara tablet dağıtıyo. Bundan birkaç yıl önce Kocaeli Belediyesi her öğrenciye netbook dağıtmıştı, yemin ediyorum o çok daha mantıklı lan, en azından interneti kısıtlı değil windows yüklü. KISITLAMA falan değil yani ALET BİLDİĞİN SENİN DANDİK TARİH KİTABININ DOKUNMATİK EKRAN VERSİYONU. Böyle zihniyet olmaz olsun bi tane mi akıllı adam yok lan aranızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 küheylan said: ulan çocuklar makine mühendisliği okumuyor, ilkokul. 2 vida çizmek içinde tablete gerek yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Kaç çocuk bu aletleri bozdukları sebebiyle disiplin cezası alıp parası neyse vermek zorunda kalacak merak ediyorum.:D Olan gene babaya olacak... sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 4 sene sonra geri vermek zorundaymışsın, cezası 400 lira mı dolar mı neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 1-) Ana Menü 2-) Kuran oku 3-) STV izle 4-) Namaz takvimi v2.1 5-) Diğerleri ( Matematik, Fen Bilgisi, Türkçe, Hayat Bilgisi, Sosyal Bilgiler) 6-) Geri dön Edit: Yukarıdaki menü mizahidir. Gerçek olduğunu tabi ki düşünmüyorum (yani, lütfen olmasın). Ayrıca mühendislik okumama rağmen 4 yıl boyunca eğitim hayatımda 0 ihtiyaç duyduğum tablete ilkokul çocuğu nasıl ihtiyaç duyuyor çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Sen müfredata arapça yerine programlama, temel bilgisayar dersi koymadıktan sonra tableti vermek çok anlamlı olmuyor. Ülkeyi yönetenler eğitimsiz olduğunda bu vizyon onlara pek birşey ifade etmiyor tabi. Yapılan uygulama yarım kalmış bu nedenle. Kendi arabamızdan önce tabletimizi, cep telefonumuzu üretilim madem pazar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 "roket adam" said: Ulan ne kadarı yerli imalat olabilir ki şunun? Casper pc'ler gibi, 500 dolarlık hammaddeyi ithal et, 10 dolarlık ithal kasaya koy, 200 dolarlık işletim sistemini ithal et, 300 dolarlık promosyon tanıtım masrafı yap, 1500 dolara sat. Neresini TR'de yapıcan? Ha desin ki Apple tamam kardeş biz iPad üretiminin bi kısmını buraya kaydırdık. Nerede hani? elektronik işi öyle bi iş değil pek. hemen her markaya parça üreten sayılı fabrika var dünya çapında. kitle üretime dayalı bir sanayi, ucuzluk böyle sağlanabiliyor. en basit cihazlardaki işlemcilerden süper sonik pclerdeki belleklere 3-5 firma en fazla üreten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Başta Linux koyacaklardı, sonra Microsoft'a döndüler bir de. 50.000 okulun kaç öğrencisi vardır kim bilir, lisanstan iyi para kurtarabilirlerdi aslında Linux devam etselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Yani o kadar çok yapmak için yapılmış, o kadar göz boyamak için yapılmış bi proje ki şu, yemin ediyorum milyar dolarlık israf yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ulan bu herifler dansözle göbek atsa yaranmaz size ne adamlarsınız ya,o sıraları kaldırıp rahle koysa dahamı iyiydi ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 düble yol yapıcak yer kalmadı ülkemde napsın adamlar şimdi bi şekilde o milyarları değerlendirmek lazım değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 abi kusura bakmayında hiç inandırıcı değilsiniz,bende değilim aslında,karşı görüş bunu yapsaydı bende karşı çıkardım belki türk mantığı çekememezlik ve haset ikisi bir arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar