mightee Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 müthiş bi özellik koymuşlar yada ben yeni gördüm, herhangi bir resim yükleyip onu aratabiliyorsunuz :O yani ismini bilmediğiniz birşeyin ismini öğrenmiş oluyorsunuz, harika bi özellik. yiğit özgür karikatürlerinden birini yükleyip denedim sonuç mükemmel. helalz google'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 tineye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Güzel özellik ilk olarak tineye.com'da denk gelmiştim fikir ve uygulama başarılı fakat google'ın hamle sanırım tineye'ı bitirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar