Nivea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 yıl 2012 ideolojimi kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Nivea said: yıl 2012 ideolojimi kaldı kalmadı hakkatten bırakmadınız aaa dur ileri demokrasi vardı mantık kaldı mı peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 komünist alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 akpnin başarısını çekemiyorsunuz.başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 anten takalim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Dis politika da gobegin baskasina bagliysa, kendi politikanda tutarsizliklar yasaman cok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Nivea said: komünist alert yavrum ideoloji deyince o beynine bir tek comunism geliyor öyle öğrettiler degil mi sana :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 yavrum dedi nivea. gülücük de var. ne yapacağını biliyorsun umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Aluriel said: yavrum dedi nivea. gülücük de var. ne yapacağını biliyorsun umarım. yavrumun sendeki cagrısımlarını da begendim neyse dur bakalım güzel cevap vercek şimdi diger eleman ibret alcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 odaklanıp geliyorum ben birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 "Hocam siz rahat konuşamıyor musunuz?" "yok yo yo ehehehe" ifaden öyle demiyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 mükemmel şu uykulu gözümün yarı açık oldugu halimde bile 3 dk aralıksız kahkaha attırdı. özeti anlat anlat, soru sorulsun, hah sıçtım, evet, ee, çevir çevir kıvır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 artık kitaplar yasaklanmıyor. daha basılmamış kitaplar yok edilip, örgüt propagandası diye suç sayılıyor. Veya türkçe çeviri yapan kişiler "ahlaksız mısın sen neden bu kitabı çeviriyorsun" diye sorgulanıyor. Çok şükür artık kitaplar yasaklanmıyor dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 koskoca profesör bu haldeyse biz yine iyiyiz sosyal medyada falan bir şeyler yazıyoruz ya. valla şükrettim halime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 otobüste görsem ağzına tekme atar kaçarım lan bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 koskoca profesörlüğü mü kalmış konuşmayacaksan niye çıkıyorsun sanki zorla çıkarıyorlar. korku devleti deyince gülüyorlar zamanın demokrat partisinden falan hiç farkı yok zaten aynı yolda gittiklerini de itiraf ediyorlar. üniversite ve medyaya hükümetin bi tarafını yalayıncaya kadar baskı yap bir yandan da özgürlük ve demokrasi demeçleri ver. bire bir aynı şeyler hiç farkı yok. hatta insanlar çıkıp "şeriat gelecek" deyince seviniyorlardır asıl gelmekte olan şeyin üstünü örttüğü için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ahah sokaktan alıp profesör yapmışlar adamı. adamın vücud dili "ama ama ben, yani ama şimdi öyle demesek cüneyt bey he? ülke iyiye gidiyor desek" diyor resmen bağıra bağıra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Viktor said: bir dine inanirken cok daha mutluydum, insanlari zehirlemeye gerek yok birakin inansinlar yani, mutluluk inancta cidden morfeyuz reis gelse zaten mavi hapi kapar selametle der giderim direk ne güzel şekilde yazmışsın ya. şu postun bi vangelis müziği hakediyor. http://www.youtube.com/watch?v=GOwuniIgYXM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar