odullusoru Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 http://tvarsivi.com/player.php?y=4&z=2012-02-06%2020:10:00 şu prof dr bahattin akşit i bi dinleyin allah aşkına. en son 20 16'de c. özdemir bile isyan etti hocam konuşamıyor musunuz diye hahahahasd güleriz ağlanacak halimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 fakşit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ses yok bilgisayarda mevzu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ateist iyi insan olur mu sdfsd allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 of adam cidden politiklikte son nokta her soruyu çevirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 gidip tinercilere sormak lazım ateistler mi dindarlar mı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=27309510 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=27309972 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 çok gerildim izleyemedim tamamını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 oooo cevir kazı yanmasın ooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 pufft çayı püskürttüm . zenne falan bekliyodum öyle çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 bu adam bile profesör olmuş lan hohoho. adam feci feci kıvırtıyor. bizim forumun akpcileri gibi geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 rte: "bu ülke ne çektiyse öğrencileri belirli bir formatta yetiştirmek isteyenlerden çekti". -> "kim yaptı bunları, o malum cehape zihniyeti". -> o zaman dindar bir nesil yetiştirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Bone said: rte: "bu ülke ne çektiyse öğrencileri belirli bir formatta yetiştirmek isteyenlerden çekti". -> "kim yaptı bunları, o malum cehape zihniyeti". -> o zaman dindar bir nesil yetiştirelim. din bazlı eğitim neden verilmemelidir ? bilim insanlarının cogunlugu önceki keşiflerinden sıkılmıstır,onları alevlendiren bilgisizliktir,dindarlar ise gizeme sevinirler ve gizemli kalmasını isterler (yaratılışçılar gibi) bilim insanları gizeme farklı bir nedenden sevinir,bu onlara keşfedecek bir şey sunar,daha genel anlamda,dinin gerçekten en kötü etkisi anlamadan tatmin olmanın bir üstünlük oldugunu sunmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 ahaha bu ne ya komedi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 bir dine inanirken cok daha mutluydum, insanlari zehirlemeye gerek yok birakin inansinlar yani, mutluluk inancta cidden morfeyuz reis gelse zaten mavi hapi kapar selametle der giderim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 yine gördüm rte'nin konuşmasını ya hahah. kitaplar suç delili sayılmış vah vah ne barbarlık çok şükür o günler geride kaldı da bugünlere ulaştık hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Ertugul Ozkuk u pek sevmem ama enteresan bir cikis yapmis: http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/19843142.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 kitaplar suç delili sayılıyordu eskiden vah vah. artık çağdaşlaştık, kitapları yazanlar suç delili sayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 dævlet dedi kapattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Gallant said: Ertugul Ozkuk u pek sevmem ama enteresan bir cikis yapmis: http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/19843142.asp enteresan bir çıkış da arada farklar var bence. mesela kemalist olmayan bir toplumu kemalist yapmaya çalışmakla zaten çoğu müslüman olan veya müslüman eğilimleri olan bir toplu dindar yapmaya çalışmak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 bi toplumu kemalist yapmaya çalışmak ile dindar yapmaya çalışmak aynı şey. kimse kimseyi zorla dindar yapamaz bu daha çok organik bir bağ tayyip yanlış ata oynuyor elinde patlycak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 aynı şey de başlangıç koşulları farklı onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 tr toplumu kemalist mi allağsen ? kaç kişi nutuk okumuştur en basitinden onu gectim 230408234 tane kitabı okumak,ideolojiyi benimsemekle oluncak bir pozisyon. o bir yana,hali hazır da zaten müslüman olan bir toplumu "dinci" yapmak nedir ? siyasal islam degil mi bunun adı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Ardeth e katiliyorum, yapilmak istenen ayni sey, ama baslangic kosullari farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 bir yandan cok güzel trolleme - dezenformasyon varken ya yani akp ye oy veren biri gelsin şunu acıklasın sadece bir yandan bu adam laikligin guvencesi biziz derken diger yandan hem laik hem müslüman olunmaz diyor,bir yandan ıraktaki amerikan askerlerine duacıyız derken diger yandan filistin rererö diyor , böyle bir siyasi manifesto var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar