Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adam nasıl kıvırıyor ya allah aşkına bi izleyin ülkenin geldiği nokta


odullusoru

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

rte: "bu ülke ne çektiyse öğrencileri belirli bir formatta yetiştirmek isteyenlerden çekti". -> "kim yaptı bunları, o malum cehape zihniyeti". -> o zaman dindar bir nesil yetiştirelim.



din bazlı eğitim neden verilmemelidir ?


bilim insanlarının cogunlugu önceki keşiflerinden sıkılmıstır,onları alevlendiren bilgisizliktir,dindarlar ise gizeme sevinirler ve gizemli kalmasını isterler (yaratılışçılar gibi) bilim insanları gizeme farklı bir nedenden sevinir,bu onlara keşfedecek bir şey sunar,daha genel anlamda,dinin gerçekten en kötü etkisi anlamadan tatmin olmanın bir üstünlük oldugunu sunmasıdır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gallant said:

Ertugul Ozkuk u pek sevmem ama enteresan bir cikis yapmis: http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/19843142.asp


enteresan bir çıkış da arada farklar var bence. mesela kemalist olmayan bir toplumu kemalist yapmaya çalışmakla zaten çoğu müslüman olan veya müslüman eğilimleri olan bir toplu dindar yapmaya çalışmak gibi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tr toplumu kemalist mi allağsen ? kaç kişi nutuk okumuştur en basitinden onu gectim 230408234 tane kitabı okumak,ideolojiyi benimsemekle oluncak bir pozisyon.



o bir yana,hali hazır da zaten müslüman olan bir toplumu "dinci" yapmak nedir ? siyasal islam degil mi bunun adı ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir yandan cok güzel trolleme - dezenformasyon varken



ya yani akp ye oy veren biri gelsin şunu acıklasın sadece bir yandan bu adam laikligin guvencesi biziz derken diger yandan hem laik hem müslüman olunmaz diyor,bir yandan ıraktaki amerikan askerlerine duacıyız derken diger yandan filistin rererö diyor , böyle bir siyasi manifesto var mı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...