Bursat Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 GIGABYTE GGcUp SenioR No22 Canlı Yayın Başlıyor (2. Gün - Final) Türkçe ve İngilizce olarak yayın yapılmaktadır.Türkçe Stream http://www.starcraftturkiye.com/tv - STTV KanalıEnglish Stream http://www.starcraftturkiye.com/tv - STTV-ENG Channel
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Uluking o nassı bi böcü ordusuydu Blizzard demosu gibi sardın vallahi Diğer maç = Aga o kadar dt yi önceden gördün, ekonomik olarak coştun. Ordu olarak öne geçmeni sağladı Sleepin boşa bastığı 7-8 dt... Neden overseer+roach saldırmadın, anlamak mümkün değil.
Uliking Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 2. maç kesinlikle haklısın saldırmam gerekirdi bazen fazla pasif oluyorum.
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 abi o dt ler boşa basılmadı ki :D late oyun archon/immo taktik zaten mid'te dt hasar verirse ne ala vermezse np go mid/late :D
Oymanq Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Buldun gariban zergleri yeniyosun tabi. Terranı yenecen olm bu zamanda terran yenmeyene kız vermiyorlar.
Uliking Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Yok da saldırsaydım sadece roach-ling basarak 3. base'i deny'layabilirdim bence bir süreliğine de olsa, en kötü takas ederdim ki archon-immortal-sentry'e roach-ling takaslamak iyidir yabi. Orada dedim aman güzel brood'larıma gideyim de işte timing'lerde biraz sıkıntı oldu.
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Sleeep said: abi o dt ler boşa basılmadı ki :D late oyun archon/immo taktik zaten mid'te dt hasar verirse ne ala vermezse np go mid/late :D Abi plls yaa. adam mass roachla senin kapıya gelse, istersen dtleri Carrier'a çevir yine de girerdi içeri.
inyourmind Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 yildirimokur said: istersen dtleri Carrier'a çevir Hahahahahahhaha :D:D:D:D::D:D:D Gece gece yarıldım yaa :D
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Kalitenin çamur gibi olması tamamen TTnet'in marifeti. Yıl 2012 oldu yarın öbür gün marduk gelcek hala 1mbit upload hızı veriyorlar. Sunucu arkadaşlara öneri: (Tabii altyapısı var ise ve bilgisayarınız daha yüksek kalitede yayına elverişli ise) fibere geçin. 2mb upload hızı var hem de daha ucuz.
Seru Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ben bu yayınlarda hocam hocam diye hitap eidlmeleri anlamıyorum. neyin hocası? yanındaki sidekick'e sürekli hocam deniliyor, bu arkadaş starcraft mı ogretiyor insanlara böyle bir işe mi sahip yoksa caster'dan yaşça büyük olduğu için saygıdan dolayı mı hocam deniyor. her şekilde bana göre anlamsız ve yakışmıyor.
Sensei Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Oymanq said: Bencede hocam yerine master demeli. Sensei ?
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 sokakta da insanlar bir birine hocam diyo. okadar takılmayın yahu,hüseyin bey mi desin, beyfendimi desin. işte maç spikeri tadında yorumcu bunlar.hüseyin hocam gayet güzel kombinasyon. -beğenmiyorsanız kendiniz yapın ragesi atarız bak.! imza beyaz akletli huuuun ve arkadaşları
GambitSC Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Seru said: ben bu yayınlarda hocam hocam diye hitap eidlmeleri anlamıyorum. neyin hocası?... cevap hiçbiri Seru, ama hüseyin hoca'ya kafa tutman zor :)
jadddettt Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Seru said: ben bu yayınlarda hocam hocam diye hitap eidlmeleri anlamıyorum. neyin hocası? yanındaki sidekick'e sürekli hocam deniliyor, bu arkadaş starcraft mı ogretiyor insanlara böyle bir işe mi sahip yoksa caster'dan yaşça büyük olduğu için saygıdan dolayı mı hocam deniyor. her şekilde bana göre anlamsız ve yakışmıyor. şurda ztn az sayıda kişinin oluşturduğu bir gruptan çıkan 2 3 kişi Tv kalitesinde canlı yayın performansı yapıyor. laf olsun diye eleştri olsun diye yazılmış zırvalar bunlar.
Seru Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 jadddettt said: Seru said: ben bu yayınlarda hocam hocam diye hitap eidlmeleri anlamıyorum. neyin hocası? yanındaki sidekick'e sürekli hocam deniliyor, bu arkadaş starcraft mı ogretiyor insanlara böyle bir işe mi sahip yoksa caster'dan yaşça büyük olduğu için saygıdan dolayı mı hocam deniyor. her şekilde bana göre anlamsız ve yakışmıyor. şurda ztn az sayıda kişinin oluşturduğu bir gruptan çıkan 2 3 kişi Tv kalitesinde canlı yayın performansı yapıyor. laf olsun diye eleştri olsun diye yazılmış zırvalar bunlar. ben rahatsız oluyorum arkadaşım, onu da yazdım buraya zaten profesyonel commenting bekleyen yok dikkat edersen, yapılan yorumları eleştirmiyoruz. sadece o laftan rahatsız olduğumu dile getirdim. bu kadar. sorumlu arkadaşlar da sempatik şekilde cevap vermiş, konu kapandı. zırlavayan biris varsa o da sensin.
Spin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 *popcorn* Bu arada TD)Pentagram said: beyaz akletli huuuun ve arkadaşları Lütfen Hüseyin hocam :)
baybety Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 demekki bütün herşey kusursuz olmuş
Bursat Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 GIGABYTE, Tt eSPORTS ve Aral sponsorluğunda yapılan GIGABYTE GGcUp SenioR'da büyük final bu pazar saat 20:00'da ST TV'de. Yoğun ilgi ve loser tablosunun genişlemesinden dolayı maçlar oldukça ateşli geçti ve turnuva 3 güne yayıldı. Bu güzel anların kayıtları youtube sayfamızda. Beklenen büyük final ise Bu pazar Sleeep ve Spartacus arasında oynanacak. Loser tablosuna Spartacuse yenildikten sonra inen Sleeep bakalım bu sefer Spartacus'ü yenebilecek mi? yoksa uzun zamandır GGcUp SenioR ayağına hazırlanan Spartacus mü şampiyon olacak. Her iki oyuncuyada başarılar dileriz.. Sleeep vs Spartacus | 04.03.2012 - 20:00 TR Haber: http://ggcupturkiye.com/haberler/sbuyukfinal.html
Oymanq Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Turnuva olaylarında artık herşey oturmuş gibi gözüküyor. Bürşat ve ekibi kusursuz bir turnuva sistemi kurdu. Streamleri kaliteli , hızlı ve sorunsuz geçiyor. Artık gelenek haline geldi. Bundan sonra yazın gene bir kafe turnuvası düzenlenip camia tekrar bi araya gelse çok güzel olur. Hem eğlence hemde yüz yüze sohbet açısından kafe turnuvalarının tadı bir başka oluyor. Benimde askerlik bitmiş olur ozamana kadar. 30 Mayısta tekrar görüşmek üzere herkese gönülden sevgiler saygılar.
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Hacı sen nasıl askerlik yapıyorsun ?? Torpilin rütbesi ne ?
Untouchapple Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 oyman turnuvaya bile katıldı ya askerlikle ilgili düsüncelerim degisti resmen :D
Bursat Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Oyman eksik olma inşllah sen gelene kadar Lan etkinlik düzenlenir
Öne çıkan mesajlar