Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GIGABYTE GGcUp SenioR No22


Bursat

Öne çıkan mesajlar



GGcUp severlere müjde!. Pro oyuncularımızın dört gözle beklediği o an geldi. StarcraftTurkiye.com organizasyonuyla Şubat ayı turnuvamızın kayıtları başlamıştır. GIGABYTE, Tt eSPORTS ve Aral sponsorluğunda, yine bol ödüllü turnuva ile karşınızdayız.

Tüm oyuncularımıza başarılar dileriz.

http://www.youtube.com/watch?v=vOmGcCoFJdE

ÖDÜLLER:
1.lik - GIGABYTEX79-UD3 - Tt eSPORTS MEKA G1 keyboard - Tt eSPORTS Mouse Black Element - Tt eSPORTS Mouse pad Ladon - Tt eSPORTS Shock - Football Manager 2012 (PC)

2.lik - GIGABYTE G1.Sniper - Tt eSPORTS MEKA G1 Keyboard - Football Manager 2012 (PC)

3.lük - GIGABYTEA75-UD4H - Tt eSPORTS Mouse Black Element - Tt eSPORTS Ladon - Football Manager 2012 (PC)

4.lük - Tt eSPORTS Mouse Black Element - Tt eSPORTS Ladon - Football Manager 2012 (PC)

5.lik - Tt eSPORTSHeadset Shock Spin - Football Manager 2012 (PC)

GIGABYTE GGcUp SenioR| No22
Bu turnuvamızda Diamond, Master ve GrandMaster seviyesindeki arkadaşlarımız oynayacaktır.

TURNUVA TARİHİ
25 Şubat 2012 Cumartesi günü, saat: 20:00'da yapılacaktır.
Son kayıt saati 19:30'dur.
Checkin işlemi 18:30 ve 19:30 arası yapılacaktır.
19:30'da tüm kayıtlar VE checkinler durdurulacaktır.

GGcUp TURNUVA HABER GRUBU
http://www.z33k.com/groups/ggcup

GGcUp OscaR KURALLARI VE BAŞVURULARI
http://www.ggcupturkiye.com

CANLI YAYIN KANALI
Canlı yayın Gambit ve Theodoric'in sunumuyla
StarcraftTurkiye.com/tv adresinde olacak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen Crossfire ne ya çok kötü harita zaten kalmadı artık onu koyan Crossfire bence de Dual Sight veya ESV Sanshorn Mist ile değiştirilebilir. Sleep'in dediği de doğru Bel'shir beach'in winter versiyonu daha güncel ve turnuvalarda artık daha çok kullanılıyor bir de yaz versiyonunda su yüzünden mismicro olayı bende ara sıra oluyordu zaten göz de alışık değil creep yayarken falan biraz garip oluyor.

Bunun dışında Antiga kesinlikle Mlg versiyonu olmalı çünkü eğer pozisyonlar TvZ yan yana çıkarsa çok fena cliff abuse'u var ilk base'de ki tank 3. base'in yanlarına vurabiliyor ki bu drop abuse'una neden oluyor. 4 spawn'ın olmasını istiyorsanız da şöyle bir turnuva versiyonu var bu da kullanılabilir ama ladder versiyonunda büyük sorun var.

http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=254447

Cloud Kingdom çok protoss favored harita ama yapacak bir şey yok blizzard ladder'a bile aldı. Korhal Compound ise dengeli bir haritaya benziyor hiç oynamadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Terminus sıkıcı ve gereksiz bir harita. Çok daha ilginç makro haritaları var artık. GSL'de bile 2 sezondur kullanılmıyor. Crossfire da özellikle TvZ'de iki ırkın da 3. base'i almasının çok zor olduğu kötü bir harita. Vetoyla belirlenecekse haritalar çok sorun olmaz ama, bu iki harita dışındakiler görece dengeli ve güzel haritalar çünkü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Haritaların seçim mantığı çok basit arkadaşlar. Büyük ölçüde daha önce yaptığımız etkinliklerden aldığımız geri dönüş çerçevesinde şekillendiriyoruz.

OscaR için ladder ağırlıklı, SenioR için de GSL ağırlıklı tercihler yapıldı (her ikisi için de yeni ladder haritalarıyla renklendirilmiş).

Bazı temel haritalar, oyuncuların rafine taktiklerini sergileyebilmeleri açısından önemli. Ama turnuvada veto sistemi olacağından ve özellikle SenioR'daki double elimination BO3 / BO5 sistemi sayesinde haritalar anlamında dinamizm ve çeşitlilik olmasını umuyoruz.

Not: Bireysel yorumların hepsini tek tek okuyup değerlendiriyoruz önümüzdeki etkinlikler için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Senior ve Oscar arasında çok bir fark olması gerekmiyor map açısından çünkü dediğin gibi Gsl Mapleri koymuşsunuz ve bunlar Gsl'de oynanıyor. Oynayanların seviyesi zaten çok farklı bizden birde master oyuncular master olsa da bu gsl map'lerini oynama sayıları çoğumuzun 5-10'u geçmemiştir ben bu yüzden ladder ağırlıklı görmeyi yeğlerim senior'da olduğu gibi de eleme usulü olduğundan çok sorun olmaz heralde.

Ekleme: Shakuras'ı koysanız iyi olur aslında Crossfire'ı falan çıkarıp zaten herkesin bildiği ve sevdiği harita olduğundan macro ağırlıklı epik game dönme şansı daha yüksek olur balance açısından da zaten kendini kanıtlamış bir map.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oynamak için bir vesile olmadıkça durduk yere GSL haritaları oynanmıyor tabii ki.

Ama hem genel anlamda SC2 dünyasını hem de GSL gibi turnuvaları çok daha yakından takip ettikleri için Master arkadaşlar, SenioR harita havuzunda Ladder mapleri kalana kadar veto etmektense, her zaman oynama imkanı bulamadıkları bu haritaları oynamalılar bence.

En azından izleyici gözüyle mevcut SenioR havuzundaki çeşnili haritaların, Ladder havuzuna göre çok daha ilgi çekici olduğunu söyleyebilirim.

Bu noktada bu tercihleri, ezberleri bozmak için biraz teşvik olarak değerlendirebilirsiniz.

Crossfire SE GSL TSL pek çok turnuvada keyifle oynanmış, baneling mayınlarından psyko droplara çılgın "flank"lere kadar bir dolu epic savaşa sahne olmuş bir harita. Genel bir sıkıntı varsa değerlendiririz tabii ki, ama neden havuzda olmasın yani :)

Uzun lafın kısası önümüzde zaten veto imkanı ve geniş havuzuyla oldukça esnek bir sistem var, keyfini çıkarmaya bakalım :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...