Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 1:11:23'te sesi açıp dikkatle dinleyin :) http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=RlL_iwxPnxY#t=4278s başka bir esnaf da burada, bu çok belli olmuyor kaynıyor biraz. edit: ikinciyi koyamadım. manuel gidiverin: 1:10:46 ne alakadır bu yaw anlamadım ben. :) türkiyede mi kaydetmişler ortam seslerini naapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 silivri yoğurt,kaymaklı yoğurt diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 so what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ya bu ayrıntıyı sen mi farkettin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 valla esnaf felan göremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 aynen birinci linkte silivri yoğurt kaymaklı yoğurt diyor. ikinci de de taze simit falan diyor. dayım farketmiş bana gösterdi. ne alaka tee 63 yapımı cleopatrada silivri yoğurt garip geldi merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 muhtemelen git ortadoğuda bir yerde pazar yerinde kayıt yap demişlerdir o da en güvenli yer olarak türkiye'ye gitmiştir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 silivri yogur diyor asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 şunun gibi olmasın ordaki laflar? http://www.youtube.com/watch?v=853xmlimrqg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ombakkombak said: muhtemelen git ortadoğuda bir yerde pazar yerinde kayıt yap demişlerdir o da en güvenli yer olarak türkiye'ye gitmiştir :D %90 bu olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar