Deacon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 http://btjunkie.org/goodbye.html http://library.nu/ Gecmis olsun. library.nu ile birlikte internet de bitti benim icin. Gercekten cok mutsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 mininova diye bir site vardı bilmem hatırlar mısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 library.nu da sıkıntı yok gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 "Öylök 10 lörö vöröp, möpö3 dönlö." Acım büyük, en çok kullandığım torrent sitesiydi. Sövecem, sövemiyorum. Avaxhome da gitti zaten, filesonic, megashare'in gitmesiyle. Onu da ekliyin. Btjunkie'yi de mininova'yla karşılaştırmak iyiymiş. Mininova gideli çok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 zamundaya dokunduklarında füzeyi ateşlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 oha daha dün btjunkie'den torrent bulmuştum. nasıl olur? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 aynen ya hell on wheels indirmiştim dün. şans kısmet nazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 library duruyor. btjunkie şok oldu yalnız bana da. isohunt mı kasacaz gene. ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 library nu ya bişey olursa kendimi keserim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 library de bi arama, deneme yapsanıza :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 btjunkie baya kötü oldu ya ben fazla seed veren trackerdan biriydi bedavalardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 avaxhome gitti mi http://nooooooooooooooo.com/vader.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Gittikçe üzülüyorum lan, bünyemde bir Gary Moore etkisi yarattı. İlk aşkımdı btjunkie, üstüne birisini sevemedim. Koklamadım başka bir gül. Fazlasında gözüm olmamıştı. Bugüne kadarmış. Bu akşam ikisine kaldırılacak kadehler. "It is it time to go our seperate ways" :/ http://www.youtube.com/watch?v=LWvygv933H0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 lan lan lan! dün ya dün hatta dün bile değil gece btjunkie kullandım. ama of ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 btjunkie arama motoru gibi değil mi? Onların bini bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 abi library.nu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 bu ara alamanyada konuslan bir konu Kim dotcom'a 20 yil hapis istiyorlar. Cocuk tezavüzcüleri 4,5 yatiyor. Ha herif milyar dolar götürmüs ama kimseye zorla bisi yaptirmamis. ben sitelerin kapinmasini yanlis bulmuyorum. bunun yaninda film ve müzik sektörüde deli para kazaniyor kazanilan paralar pek adil dagitilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 İyi olmuş.Hepsi kapansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 library.nu'da linkler gitmis sanirim, ben mi goremiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 tiLi said: avaxhome gitti mi http://nooooooooooooooo.com/vader.jpg şu olursa bildiğin hayatım biter lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 library.nu nasıl gider ya milyonlarca öğrencinin edeceği küfürlerle o beyinlerde çınlaya çınlaya tümör oluşur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ve kariyer hayatım burda biter. yarın muhasebeye gidip çıkışımı isteyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 bu kötü olmuş lan harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 GERGE hayatının günlerini yaşıyor... Buna eminim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 library.nu'da bi sikinti yokmus yalniz caktirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar