Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dennis Ritchie (C programlama dilini bulan adam)

reyou

Öne çıkan mesajlar

Rehber said:

Adı ve soyadı bana hep Yahudi olabileceği izlenimi vermişti ama daha sonra atalarının Türkiye’den Suriye’ye tehcir ettirilmiş Ermenilerden olduğu ve dolayısıyla da Amerika’daki Ermeni Diasporasından olup “(sözde) soykırım” savunucusu olduklarını kavradım.

Bu ne lan?

Steve mi yahudi izlenimi uyandırmış Jobs mu?

Ermeni olduğunu nasıl kavramış? İstemeden bilgisayar vermeye kalkışmasından mı? (Madem ki Ermenisin...)
Sosyal ağlarda paylaş

amerikadaki bütün steve ler ve jobs lar yahudidir. steve kerr mesela, direk yahudiydi. hakeza steve martin. bunlar bilinen şeyler.

bunun yanı sıra düşünmenizi isterim. jobs ne demek ? joplar. fakat ben size başka bir anlamından bahsedeceğim. job aynı zamanda iş demektir, çok kişi bilmez. siz hiç bir yahudinin işsiz olduğu gördünüz mü ? hayır. demek ki steve + jobs = yahudi * yahudi aynı zamanda ermeni demektir suriye yi çıkartamadım araştırıyorum sevgiler iyi forumlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Rehber said:

Adı ve soyadı bana hep Yahudi olabileceği izlenimi vermişti ama daha sonra atalarının Türkiye’den Suriye’ye tehcir ettirilmiş Ermenilerden olduğu ve dolayısıyla da Amerika’daki Ermeni Diasporasından olup “(sözde) soykırım” savunucusu olduklarını kavradım.??

öğrenmemiş, kavramış.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

amerikadaki bütün steve ler ve jobs lar yahudidir. steve kerr mesela, direk yahudiydi. hakeza steve martin. bunlar bilinen şeyler.

bunun yanı sıra düşünmenizi isterim. jobs ne demek ? joplar. fakat ben size başka bir anlamından bahsedeceğim. job aynı zamanda iş demektir, çok kişi bilmez. siz hiç bir yahudinin işsiz olduğu gördünüz mü ? hayır. demek ki steve + jobs = yahudi * yahudi aynı zamanda ermeni demektir suriye yi çıkartamadım araştırıyorum sevgiler iyi forumlar.

orcunun, steve jobs, nejat islerin kardesi konusundan daha kotuymus bu, tebrikler.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

Ahah çok iyi bu
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...