Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 önemli olan ne yaptığın değil PR ve pazarlama teknikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Rehber said: Adı ve soyadı bana hep Yahudi olabileceği izlenimi vermişti ama daha sonra atalarının Türkiye’den Suriye’ye tehcir ettirilmiş Ermenilerden olduğu ve dolayısıyla da Amerika’daki Ermeni Diasporasından olup “(sözde) soykırım” savunucusu olduklarını kavradım. Bu ne lan? Steve mi yahudi izlenimi uyandırmış Jobs mu? Ermeni olduğunu nasıl kavramış? İstemeden bilgisayar vermeye kalkışmasından mı? (Madem ki Ermenisin...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 amerikadaki bütün steve ler ve jobs lar yahudidir. steve kerr mesela, direk yahudiydi. hakeza steve martin. bunlar bilinen şeyler. bunun yanı sıra düşünmenizi isterim. jobs ne demek ? joplar. fakat ben size başka bir anlamından bahsedeceğim. job aynı zamanda iş demektir, çok kişi bilmez. siz hiç bir yahudinin işsiz olduğu gördünüz mü ? hayır. demek ki steve + jobs = yahudi * yahudi aynı zamanda ermeni demektir suriye yi çıkartamadım araştırıyorum sevgiler iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Rehber said: Adı ve soyadı bana hep Yahudi olabileceği izlenimi vermişti ama daha sonra atalarının Türkiye’den Suriye’ye tehcir ettirilmiş Ermenilerden olduğu ve dolayısıyla da Amerika’daki Ermeni Diasporasından olup “(sözde) soykırım” savunucusu olduklarını kavradım.?? öğrenmemiş, kavramış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 fizban said: amerikadaki bütün steve ler ve jobs lar yahudidir. steve kerr mesela, direk yahudiydi. hakeza steve martin. bunlar bilinen şeyler. bunun yanı sıra düşünmenizi isterim. jobs ne demek ? joplar. fakat ben size başka bir anlamından bahsedeceğim. job aynı zamanda iş demektir, çok kişi bilmez. siz hiç bir yahudinin işsiz olduğu gördünüz mü ? hayır. demek ki steve + jobs = yahudi * yahudi aynı zamanda ermeni demektir suriye yi çıkartamadım araştırıyorum sevgiler iyi forumlar. orcunun, steve jobs, nejat islerin kardesi konusundan daha kotuymus bu, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 fizban said: amerikadaki bütün steve ler ve jobs lar yahudidir. steve kerr mesela, direk yahudiydi. hakeza steve martin. bunlar bilinen şeyler. bunun yanı sıra düşünmenizi isterim. jobs ne demek ? joplar. fakat ben size başka bir anlamından bahsedeceğim. job aynı zamanda iş demektir, çok kişi bilmez. siz hiç bir yahudinin işsiz olduğu gördünüz mü ? hayır. demek ki steve + jobs = yahudi * yahudi aynı zamanda ermeni demektir suriye yi çıkartamadım araştırıyorum sevgiler iyi forumlar. Ahah çok iyi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 fizban said: amerikadaki bütün steve ler ve jobs lar yahudidir. steve kerr mesela, direk yahudiydi. hakeza steve martin. bunlar bilinen şeyler. bunun yanı sıra düşünmenizi isterim. jobs ne demek ? joplar. fakat ben size başka bir anlamından bahsedeceğim. job aynı zamanda iş demektir, çok kişi bilmez. siz hiç bir yahudinin işsiz olduğu gördünüz mü ? hayır. demek ki steve + jobs = yahudi * yahudi aynı zamanda ermeni demektir suriye yi çıkartamadım araştırıyorum sevgiler iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 neden ayıp olsun abi adama, biz andık işte. hipsterların adamı anması değerini mi arttıracaktı lool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 asdfdasfa fizban yargılamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar