Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mona Diablesse =)

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Hersey gayet guzel bence Dıabın yuzunun sag tarafına fazla ısık vurmus bı tek orda resım yaglı boya hıssını kaybetmıs.

Onun dısında fırca ızlerı boya kırıkları herseyıyle cok guzel cok ugrasılmıs bır resım olmus[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel olmuş ama bu güzel kafanın altında vücut denizanası gibi durmuş one be ahah :)
Edit:Bu arada resim kimin tam olarak anlayamadım forumdaki diablesse mi?
DipEdit:Yok ya baktımda bidaha orantısız değil o kadar bide evet forumdaki diablesse miş :)
Hoşbulduk arkadaşlar :P

[Bu mesaj delikedi tarafından 11 Ekim 2004 20:43 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj delikedi tarafından 11 Ekim 2004 20:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 10 Ekim 2004 03:01 tarihinde demiş ki:
5-6 senedir uraşıyomuş dizaynla.
Ebelemece oynuyo muydun o aralar :P

yok abi oturmus resim cizip muzik dinler nette dolsaırdık oynamazdık yani :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_elvyn, 12 Ekim 2004 19:14 tarihinde demiş ki:
abi bi de soylemeden edemicem mazur gorun :) sol taraf mona lisa sacı sag taraf diab sacı olmus.

ulen ben sölicektim onu :D eet yaw bi tarafta fönlü dümdüz saç öteki tarafta kıvır kıvır saç... çok tikkat çekio (daha yeni gördüm de topici eheh)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

ahahha cok güzel ama imza bi başka güzel
Tiara da Vinci :)[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...