Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Hersey gayet guzel bence Dıabın yuzunun sag tarafına fazla ısık vurmus bı tek orda resım yaglı boya hıssını kaybetmıs. Onun dısında fırca ızlerı boya kırıkları herseyıyle cok guzel cok ugrasılmıs bır resım olmus[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 biri bu anlayışı durdursun.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ne gibi?[signature][hline]oooooofff of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captain Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Eternal zaten bitmemiş halini koymuştu ben halen üstünde ugrasıyordum, 3. sayfadaki 4. mesajdaki resim linkiyle 1.sayfadaki link i degistirebilirseniz daha iyi olucak bu mesajı ve 3.sayfadaki mesajımıda silin degisim olunca :)[signature][hline]Tiara Satiris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 oehh kafam karıştı tia direk format çakalım foruma istersen ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 tia yapar da güzel olmaz mı :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 valla kim ne derse desin ben çok beğendim =o) Hem resimdeki de benim en onemlisi benim sefmem o kadar! Elleirne Sağlık Tiaracım =o) Yirim![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Güzel olmuş ama bu güzel kafanın altında vücut denizanası gibi durmuş one be ahah :) Edit:Bu arada resim kimin tam olarak anlayamadım forumdaki diablesse mi? DipEdit:Yok ya baktımda bidaha orantısız değil o kadar bide evet forumdaki diablesse miş :) Hoşbulduk arkadaşlar :P [Bu mesaj delikedi tarafından 11 Ekim 2004 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj delikedi tarafından 11 Ekim 2004 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Süper olmuş ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konsept guzel, ama teknikler hatali. Diab icinse yoruma gerek yok.[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: Penthesilea, 10 Ekim 2004 03:01 tarihinde demiş ki: 5-6 senedir uraşıyomuş dizaynla. Ebelemece oynuyo muydun o aralar :P yok abi oturmus resim cizip muzik dinler nette dolsaırdık oynamazdık yani :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 abi bi de soylemeden edemicem mazur gorun :) sol taraf mona lisa sacı sag taraf diab sacı olmus.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Guzel calısma olmus. Ama bencede kafa vucuda gore kucuk kalmıs.Gogus kısmı cok sırıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: lord_elvyn, 12 Ekim 2004 19:14 tarihinde demiş ki: abi bi de soylemeden edemicem mazur gorun :) sol taraf mona lisa sacı sag taraf diab sacı olmus. ulen ben sölicektim onu :D eet yaw bi tarafta fönlü dümdüz saç öteki tarafta kıvır kıvır saç... çok tikkat çekio (daha yeni gördüm de topici eheh)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 güzel çalışma[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ya ben anlamadım nereden bakarsam bakıyım bu hiç bana bakmıyo :D[signature][hline]The man in black he waits , Behind this last task Its full of pain , To sacrifice the only son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ahahha cok güzel ama imza bi başka güzel Tiara da Vinci :)[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar