BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 bienvenüden sonra alışmak zor sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 veli ne yaptı ki son uyarı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 abaw selcuk giricek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 egemen yobo'nun bacağını evine götürmek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ahaha evet abi tutmus bırakmıyo adam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 hakem ne güzel sarı göstermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 vay arkadas gokhanda cıkacak, o da gg sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 kartlara bak emrede kampanya var 5 yap bir gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 penaltıymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 abartın arkadas abartın, 1. dakikadan itibaren hakem diye soylenmek nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 adam topa vurmuş ne penaltısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 alakası yok penaltıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 penaltı falan yokta bu emre atılır herhalde bıdı bıdı devamlı başladı ona bun salça olmaya bu arada beşiktaş daha yürekli oynuyor ya.fenerde iş yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ya bu mehmet ne gerizekalı bir herifsin sen ya. versene lan adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 tabanın, formadan çekmenin, tekme atmanın kart olmadığı bir dünyada ceza sahasında adam düşürmek tabiki penaltı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 valla bana penaltı gibi göründü bir kez daha göstersin izlerim, ama net bir şekilde arkadan mustafanın ayağını altına aldığını gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 yahu topa vuruyor orda.adamada illaki bi dokunma olacak futbol bu birbirine dokunmadan oynanmıyor sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 tinu said: valla bana penaltı gibi göründü bir kez daha göstersin izlerim, ama net bir şekilde arkadan mustafanın ayağını altına aldığını gördüm. kırılırdı ayağı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 işte ben topa vurduğunu göremedim direk ayağına baktım, bir kez daha gösterse , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Beşiktaş ileride adam gibi oynayabilse fena değil aslında. Fener de tek Stoch var adam akıllı. Yalnız Emre çok garip bir adam. Adama doz doz sinir mi enjekte ediyorlardır nedir... Bana pek penaltı gibi gelmedi bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mighty_THoR said: tabanın, formadan çekmenin, tekme atmanın kart olmadığı bir dünyada ceza sahasında adam düşürmek tabiki penaltı değil pozisyonu izlersiniz, yobo nun topa mudahele ettigini gorursunuz. iyi alt yapı yapıyorsun ha yenilgi olursa sonrasında HOKOMLER dicen heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 emre sekmeye başladıktan sonra agresifleşti hırsını karşı takımdan alıyor işte ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 tinu said: işte ben topa vurduğunu göremedim direk ayağına baktım, bir kez daha gösterse , topa vuruyor ama o posisyon orta alanda olaydı faul çalardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 bu holosko öküzünü 45dk oyunda tutan adam teknik direktör değildir , gerçi kimi sokacak o da ayrı bir konu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 topa yobo değil mustafa vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar