Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 fark yemekle takım bırakılıyor olsaydı liverpool maçından sonra giderdi bu lavuk
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 atamayana atarlar işte 2 tane bomboş yakaladı holosko.ki ben anlamadım nasıl o kadar boş yakaladılar ama atamayınca böyle oldu işte gg
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 neyse ki maç öncesinde iyice kıvama getirildik taraftar olarak, normalde üzülürdüm gol yediğimize vs. şimdi zerre koymadı lan asdfsda
tinu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ohh fenerde sımdı gerı cekıldı bıraktı presi, orta sahayı kalabalık tutsunlar boyle oynasınlar sabaha kadar oynayalım gol atamayız , orta sahada top atacak adam yok, zaten ilerde topu atacak adam da yok.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 almeida'yı böyle zamanlarda arıyoruz işte asdf almeida - mustafa çift forvet oynasaydı keşke bu maçta asdf
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 bu beşiktaş maçlarına fifa kokartsız tetikçi atamada yeni moda oldu adam fenerin ne faulünü ne kartını görüyor.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Zegna said: hahah ne kartı ya golden 3-4 dakika önce mehmet topuz'un olayı net karttı. ah be çizgiden çıktı asdf
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 stoch akıyor hafiften, o pozisyonu gormedim ben, tekrarlarına bakarız.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 hadi topuzu geçtim baroni nin ortada ibrahim i tutup savurup atmasında kart değil dimi?
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ntvspor radyo patladı hay :) yalnız top bizde, bal yapmayan arı gibiyiz top fenere geçiyor heycan başlıyor
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 bi tane daha atmak lazım ilk yarı bitmeden yaww :D
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ya sow tilki gibi geziyo aralarda ahhahaha
tinu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 bu holosko kesin bilerek yapıyor başka bir açıklama getiremiyorum, 2m yanındaki adama pas atamıo , bak bak herıfın içinden gececeğini sanıyor oküz eger carvalhal hocaysa hemen cıkartır holoskoyu hiç beklemeden, sonra da dırek kadro dısı bırakır.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 annesine tıklattın maçın holosko başka bir açıklaması yok, izlemiyorum sokarlar, mw3 kaçar ben
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 sow baya iyi yer tutuyo da daha bi duzgun top alamadı adam. ulan dunyalar kacıyor bu nee
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 spikerde radyoda holosko çok tehlikeli oluyor diyor haha
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Stoch'da ergen gibi her şeyi vurmaya başladı.. Keskin sirke küpüne zarar misali..
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 topuz hic yok, sow un mantıgını anlıyamamıs daha FB li oyuncular, sırtı donukte olsa top verseler yazar o adam, ama sırtı donuk vs diye atmıyorlar resmen.
Öne çıkan mesajlar