Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 fark yemekle takım bırakılıyor olsaydı liverpool maçından sonra giderdi bu lavuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 atamayana atarlar işte 2 tane bomboş yakaladı holosko.ki ben anlamadım nasıl o kadar boş yakaladılar ama atamayınca böyle oldu işte gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 neyse ki maç öncesinde iyice kıvama getirildik taraftar olarak, normalde üzülürdüm gol yediğimize vs. şimdi zerre koymadı lan asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ohh fenerde sımdı gerı cekıldı bıraktı presi, orta sahayı kalabalık tutsunlar boyle oynasınlar sabaha kadar oynayalım gol atamayız , orta sahada top atacak adam yok, zaten ilerde topu atacak adam da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 topuz çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 almeida'yı böyle zamanlarda arıyoruz işte asdf almeida - mustafa çift forvet oynasaydı keşke bu maçta asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 bu beşiktaş maçlarına fifa kokartsız tetikçi atamada yeni moda oldu adam fenerin ne faulünü ne kartını görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 hahah ne kartı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Zegna said: hahah ne kartı ya golden 3-4 dakika önce mehmet topuz'un olayı net karttı. ah be çizgiden çıktı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 sow'a attıracaklar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 stoch akıyor hafiften, o pozisyonu gormedim ben, tekrarlarına bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 hadi topuzu geçtim baroni nin ortada ibrahim i tutup savurup atmasında kart değil dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ntvspor radyo patladı hay :) yalnız top bizde, bal yapmayan arı gibiyiz top fenere geçiyor heycan başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ulan cenk panter kesildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 bi tane daha atmak lazım ilk yarı bitmeden yaww :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ya sow tilki gibi geziyo aralarda ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 bu holosko kesin bilerek yapıyor başka bir açıklama getiremiyorum, 2m yanındaki adama pas atamıo , bak bak herıfın içinden gececeğini sanıyor oküz eger carvalhal hocaysa hemen cıkartır holoskoyu hiç beklemeden, sonra da dırek kadro dısı bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 annesine tıklattın maçın holosko başka bir açıklaması yok, izlemiyorum sokarlar, mw3 kaçar ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 sow baya iyi yer tutuyo da daha bi duzgun top alamadı adam. ulan dunyalar kacıyor bu nee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 spikerde radyoda holosko çok tehlikeli oluyor diyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ziegler de sıkıntı büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 tokatliyoruz sanirim bu sefer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Stoch'da ergen gibi her şeyi vurmaya başladı.. Keskin sirke küpüne zarar misali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 topuz hic yok, sow un mantıgını anlıyamamıs daha FB li oyuncular, sırtı donukte olsa top verseler yazar o adam, ama sırtı donuk vs diye atmıyorlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 emre gidici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar