BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Llama said: adamın üstüne yürümicekti. yürürsen alırsın iki maç Baros'un kırmızısından sonra bi' fatih terim yürümedi hakemin üstüne, kim ceza aldı? yok öyle hakeme yürüdü diye ceza veremezsin bu saatten sonra. Ya da herkese verirsin. Haluk Ulusoy'dan beri aynı hadise. Eşitlik yok ne cezalarda ne başka bir şeyde. Hakemler maç içinde kendileri ile çelişiyor, bunların başı kim bilir ne kafalardadır. Fenere Gsye yapılınca hemen başkanları çıkıp atıp tutuyor, bizim ki nerelerde belli değil. şu başkana tepki göstermeyen taraftarda mala bağlamış demektir. Süleyman Seba'yı yuhlayanlar buna nasıl katlanıyor anlamak mümkün değil. Adam olsunlar da tepki koysunlar artık.
interperez Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Ahah abi beşiktaşın içinde bulunduğu durum filan ne ya. Beşiktaşın şu kadrosu bile kafa kafaya oynar bizle. Çünkü ortasahamızda C.Baroni diye bi adam var. El cepte orta sahadan itibaren bütün rakip takım oyuncularının pesinden stalklayıp, adamlara özgüven boostlayıp gol attırıyor. Büyük ihtimal maç berabere biter.Hatta ruhsuz oynarlarsa bizimkiler o şekilde beşiktaş alır götürür direk.
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 daha maç başlamadan bitirmeseydiniz beşiktaş'ın hakkını, maçta ne yicez şimdi? gerçi beşiktaş'ın hakkı deniz yemeyen keriz.
tinu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 allah belasını versın bu biletix in , deliricem ya yarım saattir uğrasıyorum bilet alamadım, şimdide koltuklar bitti diyo lanet olası şey ya, varmı burada alabilen, daha 10 dk geçmeden biletler sectiğiniz blokda koltuk kalmadı yazmaya başladı nasıl kalmaz ya 2600 bilet puuuuuuuuu tukendi yazıyor artık allah belani versin biletix, valla burdan varsa bilet almış olmayı başaran , fazladan felan talibim , üstüne kazanda bira - patates ısmarlarım........
Llama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 BiTcH_oFBaT said: Baros'un kırmızısından sonra bi' fatih terim yürümedi hakemin üstüne, kim ceza aldı? yok öyle hakeme yürüdü diye ceza veremezsin bu saatten sonra. Ya da herkese verirsin. Haluk Ulusoy'dan beri aynı hadise. Eşitlik yok ne cezalarda ne başka bir şeyde. Hakemler maç içinde kendileri ile çelişiyor, bunların başı kim bilir ne kafalardadır. Fenere Gsye yapılınca hemen başkanları çıkıp atıp tutuyor, bizim ki nerelerde belli değil. şu başkana tepki göstermeyen taraftarda mala bağlamış demektir. Süleyman Seba'yı yuhlayanlar buna nasıl katlanıyor anlamak mümkün değil. Adam olsunlar da tepki koysunlar artık. abi o şimdi fenerbahçesiyle uğraşıyor oldum olası türk futbolunda bu kadar söz sahibi ilk defa oluyor demirören ondan şimdi tek derdi klüpler birliği..
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 İddaa Beşiktaş'ı iyice Anadolu takımı yapmış
S-H Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 BulletRide said: İddaa Beşiktaş'ı iyice Anadolu takımı yapmış kadıköydeki derbilerin çoğunda böyle oluyor,riske girmeye değmez.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 kendi başkanımızın mallıklarından başkalarına da kızmaya halimiz de kalmadı.
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 ya bu fener taraftarına laf bile dinlettiremezsin, tarihte olmayan cezayı yiyoruz oynasa nolacak diyo. Odeon said: ya fernandez oynasa nolcak oynamasa nolcak sonuc belli nasilsa. hayret bisey :d
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 http://www.haber1903.com/baskanin-gozyaslari-makale,437.html
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 takımnların adlarını doğru düzgün yazın laf sokucaz diye harf değiştirmeyin
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 kacinilmaz sona hazirlaniyorlar admin bey mazur gorun :d
Llama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Son Dakika : Rüştü ve Almeida Kadroda Yok !!
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 sivas macina sakliyolardir isabetli karar olmus :D
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 boşuna yer kaplıyacaklardı otobüste. masraf. gerek yok
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Almeida icin ayagi sis demisler ama insan supheleniyor acaba bu quaresma olayinda sonra portekizliler tepki mi koydular?
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 maç sırasında da cenk sakatlanır tam şenlik olur ya :) neyse pektemeğe güvenim tam benim.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 bursa maçının 3. golünü dikkatli izleseniz zaten takım içindeki gruplaşmayı fark edersiniz. portekizliler sakatlanan almeida'nın yanına koşuyor gole sevinmek yerine.
tinu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 oh oh nerdeyse paf takımı ile çıkıcaz maça, ya su alves i oynatsa bari, adam her oyuna girdiğinde teknik ve pas olarak gayet başarılı görünüyordu, çok merak ediyorum şu herifi bir direk 11 de başlatsa bir izlesek, zaten kadro olarak sıçmış durumdayız, ve ben hala bilet arıorum bu arada
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 BiTcH_oFBaT said: bursa maçının 3. golünü dikkatli izleseniz zaten takım içindeki gruplaşmayı fark edersiniz. portekizliler sakatlanan almeida'nın yanına koşuyor gole sevinmek yerine. bu olayı bu hale başkan getirdi ama.portekizli teknik adam.q7 ye arkadaş olsun diye getirilen portekizliler
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 abi alınan adamlar boş da değil. alves dışında. ama bu her takımda dönem dönem oldu. fenerbahçenin brezilyalıları, gsnin rumenleri vs vs
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 ama işte gsde fatih terim fenerde de zico vardı td önemli
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 valla bana kalırsa simao ile birlikte en iyi transferimiz alves, bu herifin bir tek u21 maçını izledim canlı, o zamanlar beşiktaş adı falan geçmiyordu tabii ve iyi oynamıştı. Efsane değil tabii de asdf sonra youtube vs. izledik işte, gördük adam boş değil. kullanamıyoruz, yetiştiremiyoruz. Oynadığı kısıtlı zamanda da potansiyeli olabilecek bir adam olduğunu gördük. Yeterli değeri versek ve adam gibi eğitsek harika bir orta saha oyuncumuz olabilirdi. İlk defa bu kadar genç bir yabancı aldık, Promise'i vs. de katarsak Türkiye'ye gelen en genç yabancılardan, potansiyeli belli olan fakat işte ... Şu yönetim beş para etmez cidden, Beşiktaş'a çok yazık oluyor.
Öne çıkan mesajlar