khala Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 İlk yarıyı izlemedim de durum nedir arkadaşlar. Beşiktaş'ın hakkı yenmeye devam ediyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Ooooo göz yasları başladı mi şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 yobo topa deymediyse ki ben deydiğini görmedim , o şekilde müdahale penaltıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 deydi deydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 degmediyse penaltıdır tabiki, slow motionda topa vurdugunu gordum ben o yuzden penaltı diil diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 deydi değil adam topa vurdu yani maytitor mustafa vurdu demiş gözlüksüz izleyin bu tarz mudahalelere hakemler yanuılıyordu.bakınız karabuk maçı neilin topa vurması ama penaltı verilmesi o gündne beri vermiyorlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 besiktas eksiklerine ragmen iyi sayilir. tam kadro olsalardi nolurdu dusunemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 eyyamcı rıdvan ekrem girsin diye yırtınıyor adi herif. not: yobo topa vurmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 supheye düşürdün beni kaç defa tekrarını verdi yobo vuruyor bildiğin.bakalım bi daha izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Yobo net topa vuruyor ya, bu kadar da abartmayın HOKOMLOR olayının dozunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 penaltiyla alakasi yok. besiktas ofansta cok pasif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 önden yandan gösterenlerde farkedilmiyor arkadan çeken kamerada ben mustafa dokunuyor şeklinde gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ehaha abi yobo topa nası vurmuyor ya fsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 penaltiyla alakasi yok pozisyonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 interperez said: Ahah abi beşiktaşın içinde bulunduğu durum filan ne ya. Beşiktaşın şu kadrosu bile kafa kafaya oynar bizle. Çünkü ortasahamızda C.Baroni diye bi adam var. El cepte orta sahadan itibaren bütün rakip takım oyuncularının pesinden stalklayıp, adamlara özgüven boostlayıp gol attırıyor. Büyük ihtimal maç berabere biter.Hatta ruhsuz oynarlarsa bizimkiler o şekilde beşiktaş alır götürür direk. şunu demiştim bizim takımla ilgili. İkinci yarı direk 1-1 e gelir. Biraz önde bassa alır beşiktaş maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 şu edu mudur nedir bi de o oynasın holosko yerine holosko beşiktaşı kafasında bitirmiş resmen.formalite icabı forma giyiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Yobo net topa vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 bu arada FB top oynamıyor, ha ama harcanan pozisyonlar can sıkıcı baya.. 2. yarı aramayız umarım o pozisyonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 holosko çocuk gibi. ilk geldiğinde mutluydu yıldızdı dünya onun etrafında dönüyordu. sonra gözden düştü, quaresma falan da gelip futbol nasıl oynanır gösterince özgüveni eksilere düştü. yanlış bir şey yapmaktan korkan çekingen bi çocuk gibi oynuyor. kaleye top ile yaklaştıkça bencilliği tavan yapıp çekingenliğini yeniyor ve şut çekiyor. pas vermeye calışsa da beceremiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Alex ağırlığını koyar 2. yarı rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Holoskoyu bitiren BJK dir, bu adam yılan gibi akıyordu eskiden.. nolduysa TD lerin gozune giremedi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 bjk seyircisi yine kendini gösterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 tebrikler beşiktaş taraftarı. karakterini gözler önüne serdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ilk yari mighty thor ve tuni akmis heahah su temiz macta bile birseyler bulmussunuz ya diyecek helal team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 sow'a yazık olmaz inşallah, adama top atamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar