Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 http://www.fileplanet.com/betas/rochard/ ign free trial ile alınıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 aldim ben de, eyws. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 oyun eğlenceli görünüyor, ty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Silphatos said: beleş IGN Prime trial ile gamersgate için PERMANENT %15 indirim hakkı alabiliyorsunuz, ve indirimde olan oyunlara da oluyor mesela %75 indirimdeki oyunun indirimli fiyatı bir de %15 indiriyor. baya güzel bence ign'in verdiği beleş steam indie oyunlarından bile daha güzel bu promo. http://login.ign.com/prime/promos/gamersgate/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitlikusmuk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 muhteşem bir oyun kesinlikle zaman ayrılır. http://goblinsozluk.com/nedir.php?&q=rochard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ben de 1 saat fln oynadim da guzel oyun. windowed olarak yavas calisti biraz bazen tek sikintisi bu oldu. brine + team fortress + hl2 gibi bisiler iste hehe. %25 ine fallan gelmisimdir ancak oyunun heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 oyun güzelmiş baya, indieden çok stüdyo oyunu gibi seslendirmeler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 o ye teşekkürler. üşenmeyip pm atan kişi gönlümde taht kurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 rochardı seslendiren jon st. johnmuş ya (duke nukem), ben de diyorum nasıl bu kadar iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 np sipro. bana da tanıdık gelmişti. ondanmış ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Seslendirmeler, görsellik, oyun indie oyuna göre baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Kayıt olurken kredi kartı bilgileri veya paypal istiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 istiyor evet bu arada bloodline champions kodunu kullanmayacak olan bana verebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Sağolasın captain obvious. Verdikten sonra otomatik para çekiyor mu ya da bunu iptal edecek bi yer var mı onu da yazaydın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 çekiyor otomatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 oyunu baya basarili buldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 bu ne abi trial için de igne para mı verioruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 yok 7 gün sonunda çekiyo parayı, trial beleş iptal ediyosun. yalandı benim son mesaj dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 ee üye olduk, get my free game'e tıklıyorum hala ign prime trial sayfasına yönlendiriyor? edit: neyse onbeşbin deneme sonucunda key'i alabildik. üyelik nerden iptal ediliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar