fenn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Neyse fazla üstünde durmamak en iyisi başa gelir falan. Gördüğün hayali kişiliği ispatlayacağım diye uğraşır dururuz. Aman aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 http://channel.nationalgeographic.com/taboo/videos/obsessive-compulsive-disorder/ okb çılgın olabiliyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Obsessive Compulsive Disorder and the Half Mad Mind http://www.newsweek.com/2014/12/12/obsessive-compulsive-disorder-and-half-mad-mind-288775.html sana rahat batıyo, ilaç milaç kullanma diyenler okumalı ama yüzeysel insanlar üşenecektir muhtemelen. pc'de açılmıyo bazen. telefondan açılıyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 7thBreath said: http://channel.nationalgeographic.com/taboo/videos/obsessive-compulsive-disorder/ okb çılgın olabiliyor baya. öff bu çok ağırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 ben de şu poetry slam denen bağırmalı şiir gudubetini beğenenleri anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 ahahah tamam abi. ben de yukardakinden başka örneğini izlemedim zaten bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Suark said: geçmiş olsun,ilaç falan kullanma saçmlamama. psikoloji psikyatri güzel şeyler ama tedavi için deil. bi sopaya ihtiyacın var aslında senin, ama tabi o olmayacak artık çok geç. Biraz zor durumda kal, o şeyleri aşmak zorunda kal; aşarsın np. bu tarz sorunların hepsi aslında "rahat batıyo" sendromudur. Cidden bak bu neymiş yalnız lan. pee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 oha efsaneymiş lan başlığa değilde yazılana bakınca sopa lazımmışta "psikoloji psikyatri güzel şeyler ama tedavi için deil" ne demek lan sdsfsdsf. Daha yeni yükseklik korkumu geçirdi gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 ya hobi olarak yine psikiatrist ol ama tedavi edme kimseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Ya birkaç mesaj okudum topikte de cehalet overdose olan kısımlar var ciddi düzeyde, patiyi komple bi yıkayasım geldi. Rahat batıyo sendromu falan diyen olmuş, umarım başınıza gelmez ne diyim Son sayfaları okumadım ama yaşadığın şehirde iyi bir üniversite varsa vakit kaybetmeden oranın psikiyatrisine git, özelde durumun çok iyi değilse para dayanmaz, dayansa bile biraz kötü niyetli bi doktora gittin mi seni rölantiye alır paranı almaya devam eder. Devlet hastanesinde günde 200 hasta bakarken sen arada kaynayabilirsin. En temizi git bir üniversite hastanesine, tercihen köklü bir tanesine, güzel güzel psikoterapin ve farmakoterapin düzenlensin Edit: 2012ymiş o derece yüzeysel okumuşum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 herkes çok biliyo forumda. illa bi görüş belirtecekler. böyle önemli durumlarda yapıldığı zaman sinirleniyorum. geçen sene OCD'si ta burdan anlaşılan biri yardım için başlık açmıştı. ona da rahat batmış denmişti, ilaç neymiş denmişti. öm yoluyla yardım etmeye çalıştım. madem bu kadar ciddi, foruma başlık açmasın diyebilirsiniz de toplum tarafından ciddiye alınmayan bir hastalık zaten. birine azcık anlatsa "abi benim de psikolojim iyi değil" diyecek geçecek. psikoloğun, psikiyatristin de iyisi nadir bulunuyo ama konu uzar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 9gag kültürü de OCD'yi şu sanıyo uzun resim http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aWZgxP4_700b_v1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 OCD dediğin derdi tasası olmayan insan hastalığı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 tiLi said: herkes çok biliyo forumda. illa bi görüş belirtecekler. böyle önemli durumlarda yapıldığı zaman sinirleniyorum. geçen sene OCD'si ta burdan anlaşılan biri yardım için başlık açmıştı. ona da rahat batmış denmişti, ilaç neymiş denmişti. öm yoluyla yardım etmeye çalıştım. madem bu kadar ciddi, foruma başlık açmasın diyebilirsiniz de toplum tarafından ciddiye alınmayan bir hastalık zaten. birine azcık anlatsa "abi benim de psikolojim iyi değil" diyecek geçecek. psikoloğun, psikiyatristin de iyisi nadir bulunuyo ama konu uzar. Adam hakli. Dagilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 allah var dedirten hastalıklardan. uzay-zaman kolaylık versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 genetik yatkınlık+gerçekten talihsiz hayat üstüne drug abuse falan ekledin mi epey yakınsın diye biliyorum ben yanlış var mı? bilgilenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 yanlış yok. gerçekten talihsiz hayat hariç tutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 insanlarin ruhsal bozukluklara verdigi genel tepki sabit ne yazikki http://i.imgur.com/Jp1mvmI.jpg gozle goremedigi seye inanmak konusunda konu empati ve insaniyet olunca bu kadar zorluk ceken insanlarin konu hayali arkadaslari oldugu zaman fanatige baglamasi ironinin dibi ayrica... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Empati konusunda zorluk çeken kim, hayali arkadaşlar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 genetik mi lan bunlar? oha sıçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 zengin olman lazım bir de fakir adamda olmuyor bir nevi aytunç hastalığı. gidip melislere ben ilaç kullanıyorum çünkü ben de obsesif komplüsif var diyebilmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ha o zaman rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Yok fakirlerde de oluyor. İlacı sskyla falan bi şekilde halldediyorlar da psikoloğa verecek paraları olmadığından aytunç kadar hızlı iyileşemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ocd diye overdrive pedali var cok saglam konuyla alakam bu kadar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 senko said: zengin olman lazım bir de fakir adamda olmuyor bir nevi aytunç hastalığı. gidip melislere ben ilaç kullanıyorum çünkü ben de obsesif komplüsif var diyebilmen lazım. tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar