Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Obsesif kompulsif takıntılar ve sosyal fobi

Alcest

Öne çıkan mesajlar

Obsessive Compulsive Disorder and the Half Mad Mind
http://www.newsweek.com/2014/12/12/obsessive-compulsive-disorder-and-half-mad-mind-288775.html

sana rahat batıyo, ilaç milaç kullanma diyenler okumalı ama yüzeysel insanlar üşenecektir muhtemelen.
pc'de açılmıyo bazen. telefondan açılıyo ama
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

geçmiş olsun,ilaç falan kullanma saçmlamama.
psikoloji psikyatri güzel şeyler ama tedavi için deil.

bi sopaya ihtiyacın var aslında senin, ama tabi o olmayacak artık çok geç.

Biraz zor durumda kal, o şeyleri aşmak zorunda kal; aşarsın np.

bu tarz sorunların hepsi aslında "rahat batıyo" sendromudur. Cidden bak

bu neymiş yalnız lan. pee.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya birkaç mesaj okudum topikte de cehalet overdose olan kısımlar var ciddi düzeyde, patiyi komple bi yıkayasım geldi. Rahat batıyo sendromu falan diyen olmuş, umarım başınıza gelmez ne diyim

Son sayfaları okumadım ama yaşadığın şehirde iyi bir üniversite varsa vakit kaybetmeden oranın psikiyatrisine git, özelde durumun çok iyi değilse para dayanmaz, dayansa bile biraz kötü niyetli bi doktora gittin mi seni rölantiye alır paranı almaya devam eder. Devlet hastanesinde günde 200 hasta bakarken sen arada kaynayabilirsin. En temizi git bir üniversite hastanesine, tercihen köklü bir tanesine, güzel güzel psikoterapin ve farmakoterapin düzenlensin

Edit: 2012ymiş o derece yüzeysel okumuşum sdf
Sosyal ağlarda paylaş

herkes çok biliyo forumda. illa bi görüş belirtecekler. böyle önemli durumlarda yapıldığı zaman sinirleniyorum. geçen sene OCD'si ta burdan anlaşılan biri yardım için başlık açmıştı. ona da rahat batmış denmişti, ilaç neymiş denmişti. öm yoluyla yardım etmeye çalıştım.

madem bu kadar ciddi, foruma başlık açmasın diyebilirsiniz de toplum tarafından ciddiye alınmayan bir hastalık zaten. birine azcık anlatsa "abi benim de psikolojim iyi değil" diyecek geçecek. psikoloğun, psikiyatristin de iyisi nadir bulunuyo ama konu uzar.
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

herkes çok biliyo forumda. illa bi görüş belirtecekler. böyle önemli durumlarda yapıldığı zaman sinirleniyorum. geçen sene OCD'si ta burdan anlaşılan biri yardım için başlık açmıştı. ona da rahat batmış denmişti, ilaç neymiş denmişti. öm yoluyla yardım etmeye çalıştım.

madem bu kadar ciddi, foruma başlık açmasın diyebilirsiniz de toplum tarafından ciddiye alınmayan bir hastalık zaten. birine azcık anlatsa "abi benim de psikolojim iyi değil" diyecek geçecek. psikoloğun, psikiyatristin de iyisi nadir bulunuyo ama konu uzar.

Adam hakli. Dagilin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...