yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 bir üyemiz soru sormuş sorunun tam cevabı bende ama fi tarihinde verilen ban yüzünden hala mesaj yazamıyorum orda sonuçta üyemiz mağdur olmuş oluyor üzücü bir durum.
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 this is why they invented private messaging
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 vallaha ya aylardır banlıyım bi fikrim yok niye
Karea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 bikaç aydır donanım yazılım çok değişti gelişti artık sende değildir
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Adminler memur kafası yaşıyor. Ne zaman açılır dedin mi şu vakit açılması gerekir ama vakti geldiğinde özel mesaj atman lazım diyorlar. Ben de atmadım özel mesaj. Banane. Ben mi takip edicem süresini. Çok mühim ve kişisel gündemimi meşgul edecek çapta bişeymiş gibi. Sonuçta bilgimden ve fikrimden yararlanamayan insanlar mağdur oluyor. Benim için problem yok. hihaha
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ahahahah ben bu topiği bi yerden hatırlıyorum. sdfşlkjsidşf
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Daha önce de açmıştım. Kaale alınmıyorum. Üst mercilere şikayet etmesini bilirdim ama benim için sorun yok ki başkaları mağdur oluyor.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 yav said: Ben de atmadım özel mesaj. Banane. Ben mi takip edicem süresini. Çok mühim ve kişisel gündemimi meşgul edecek çapta bişeymiş gibi. lol
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Ben de pati pet bölümünden banlıyım ama neden banlandığımı hatırlamıyorum^^ Bayağıdır da öyle duruyor işte
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Adama niye mesaj atamıyorum ki demiştim ceza almışsın 2 haftan var demişti ben de e şimdiden aç bari nasılsa ayda yılda bir mesaj atıyorum 2 haftada mümkün değil atmam demiştim bak 1 yıl falan geçmiş yeni geldi bölüme mesaj atasım adam hala öm bekliyor tam memur sonuçta üyeler mağdur
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 düzgün güzel bir forum var elimizde, başında bir kazanç sağlamadan bu işle uğraşan yöneticiler var. böyle bir ortam varken memursunuz diye çemkirmek kötü duruyor hani tek kural ihlali yapıp banlanan sen değilsin ki, yığınla adam var banlanan. bir avuç insan tek tek bunların ban sürelerini mi takip etsin?
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Saeros said: düzgün güzel bir forum var elimizde, başında bir kazanç sağlamadan bu işle uğraşan yöneticiler var. böyle bir ortam varken memursunuz diye çemkirmek kötü duruyor hani tek kural ihlali yapıp banlanan sen değilsin ki, yığınla adam var banlanan. bir avuç insan tek tek bunların ban sürelerini mi takip etsin? anadolu buram toprak efil efil
fizban Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 demek ki sen en basta hata yapip banlenmesen uyemiz magdur olmazmis. ya da ozel mesaj gonderebilirmissin. ya da birine bi mesaj atabilirmissin. demek ki amac uzum yemek degil, bagciyi dovmekmis. ha bu arada, adminler memur kafasi yasiyor olabilir, adminler memur olabilir; ama bu yukaridakilerin hicbirini degistirmiyor. p.s. acmiyorum ban'i. memirlik yapcem.
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 @Saeros ona bakarsan biz de hiç bir kazanç sağlamadan yazıyoruz kimse onları yönetici kimse de bizi üye olmak için zorlamadı ha siteye maddi destek sağlayan varsa o başka tabi
throine Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ban neden kendiliğinden kalkmıyor ki?
Nivea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 yav said: bir üyemiz soru sormuş sorunun tam cevabı bende ama fi tarihinde verilen ban yüzünden hala mesaj yazamıyorum orda sonuçta üyemiz mağdur olmuş oluyor üzücü bir durum. sen kahin misin?
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 throine said: ban neden kendiliğinden kalkmıyor ki? yuzyilin sorusu, cozene 1 milyon dolar odul var.
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 donanımdan banlenmeyi nasıl becerdin? hadi futbol falan anlarım yada konu dışı vs. ama donanımda ne yapmış olabilirsin ki?
aente Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 aquila said: throine said: ban neden kendiliğinden kalkmıyor ki? yuzyilin sorusu, cozene 1 milyon dolar odul var. çünkü nedanko'ya yük olur, bilmeyecek ne var bunda :s
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Ben de banlıydım donanımdan ya, alienware alıp hava atan abimizle dalga geçtiğimiz için şutlamışlardı bizi.
Öne çıkan mesajlar