TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Şuan takım çok sınırlı kadrosu ile Bankasya da mücadele ediyor.3trilyon borç nedeniyle transfer yasağı var ve Sanayi ve futbolcu şehri sakarya bu sorunu aşamadı.Dün transferin son günüydü ve yasağı kaldıramadı koca sakarya şehri. 3TRİLYON YÜZÜNDEN. Ama ne yazıkki 1 maç ıslak forma ile oynayan Ankaragücü anında çözümler buldu.Ankara gücü Lobinin gücü. hakan şükürün ankaragücüne 250bin tl bulup sakaryaya yardım etmemsi bardağı taşırdı. Türkiye ' nin gol Kralı Hakan Şükür,Sakarya'nın Çıplak Kralı Sakaryalı ünlüler; Hakan Şükür Oğuz Çetin Aykut Kocaman Yılmaz Vural Bülent Uygun Tayfur Havutçu Tuncay Şanlı Recep Çetin Mustafa Pekdemek Engin İpekoğlu
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 feto dan rica edememiş mi h.ş.
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 vefa sadece boza diil zaten, istanbul'da semt
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 tamam iyi hos guzel vefasizlik kotu bir sey olabilir ama Ankaragucu isyaninda haksizsin bence, 250.000 lira nerde 3.000.000 nerde peh..
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 abi kimse hakan gelsin 3trilyonu ödesin demiyor. hepsi 100bin tl verse sakaryanın borcu biter.ankaragucune gösterdiği hassasiyeti sakaryaya göstermiyor.
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 İ. Melih Gökçek sizinde başkanınız olsun
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 By the way in Ankara http://www.otelpansiyonrehberi.net/wp-content/uploads/2011/07/ankara-eglence-disco-diskolar.jpg By the way in Sakarya http://hurseda.net/files/sakarya_bulusmasi_istisare1.jpg Edit : Yukarıdaki fotoyla Ankara'nın ilgisi yok, ama google search işte.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 genç futboldan bahsiyoruz,sosyal yapıdan değil. trolleme
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Deathblade said: By the way in Ankara http://www.otelpansiyonrehberi.net/wp-content/uploads/2011/07/ankara-eglence-disco-diskolar.jpg By the way in Sakarya http://hurseda.net/files/sakarya_bulusmasi_istisare1.jpg Edit : Yukarıdaki fotoyla Ankara'nın ilgisi yok, ama google search işte. "By the way" değil, "meanwhile".
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Kimler Sakarya'dan yetişmiş, gidip kimden yardım isteyelim diye uğraşacaklarına, adam gibi yönetim seçilsin, sonrasında da yapılanlar kontrol edilsin. Taşıma suyla değirmen dönmez. Hadi şu an için en kısa süre içinde gerçekleşebilecek çözüm bu diyelim. Eminim ki bu uygulama 1 kerelik bir şey olmayacak. Her sıkıştıklarında aynı yönteme başvurulacak. Sonuçta Türkiye'de işler böyle yürüyor benim dediklerim hayalden öteye geçmez :)
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Malesef her zaman bu vefa konusu bir yerlerde geciyor. Sen simdi klubu yonetememissin, 3 trilyon borca sokmussun, zarar ettirmissin, ondan sonra da sunlar sunlar sunlar bize yardim etmedi, vefasizdir diyorsun. Kendi basarisizligini ortme cabalari. Madem bu durumda klup, vefasiz diye pankart acacaklarina, gidip adam akilli yardim isteselermis. Simdi verecegi varsa da vermez adam parayi.
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 bülent uygun içerde değil mi zaten:D sattığı maçlarla cami yapacağına sakaryaya yollasaymış
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 aslında olay şu; sakarya hiç bi zaman prof bi yönetim ile yönetilmedi.(tr de kaç kişide vardır o da sorgulanır)belediye ve sakarya nın önde gelenleri el attı falan.oyuncu alımı borçlar falan sonrada belediye bırakınca bianda borçla birlikte klüp ortada kaldı. ne kimse satın aldı ne borcu ödeyebildi. bu oyuncularada para vermesenizde sahip çıkın birilerini yönlendirin babında destek istendi yada kamuoyunda dillendirin.hepsi tv de bir röportaj verio. 1-2 kere konuşsa bişiler olur. şahsen aykutu ayırırım biraz,mesela sakarya-fener acılıs maçı yaptı sakaryaya çok katkısı oldu maddi olarak bu sayede. hakan şükürün babası yönetimde mesela ama hala 3 trilyon yüzünden bi transfer yasagı var acılamadı. mesela 1 2 sponsor getirseler açılır bunu bile yapmıyorlar. sakaryalının derdi para versinler vermesinler değil konuya çözüm bulmamaları. sakaryadaki toyota fabrikası beşiktaşa sponsor oluyo mesela.bu ayrı trajikomik olay
Kalten Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Abi koskoca toyota neden sakaryaya sponsor olsun bir tane mantıklı sebebi var mı?
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 abi sanayi şehirlerinde yada büyük önemli fabrikaların olduğu yerlerdeki takımlara destek verir firmalar. işte karşılığında stad içinde etrafında panoları falan olur.konya torku şeker,kardemir karabük gibi toyota yıllardır sakarya da kazanıyo, otokur,tırsan,cola turka, ve niceleri yıllardır sakaryada kazanıo.haliylede tamamıyla şehirle iç içe bağı var.nice sakaryalılar çalışıo o fabrikalarda. şehirde de beklenti oluyo bir şekilde sakaryasporla bağı olmasını.çünkü şehirin tek eğlencesi spor takımı. sakaryaspor da az buz isim değil, bence toyota beşiktaşa vereceğinin 1/3 ünü verse sakarya ile güzel reklam yapardı.
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Cok basarili olmadikca sponsor insanlarin ayagina gelmez, senin gidip reklam panonu, forma reklamini, vs. pazarlaman gerekir. Orada yonetim tek tek gezicekti fabrikalari, olmadi il sanayi odasindan baglantiya gecicekti. Sen anlattigindan gore Sakaryaspor yonetimi armut pis agzima dus moduna gecmis. Yonetime Sakarya'yi seven idealist birileri gelmedikce kurtulmaz o takim.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ya yönetim tırt zaten. aslında şuana kadar ki en maddi gücü olan yönetim tamamı iş adamı. şöförlüğün yoksa ferrayi ne kadar yönetebilirsin öyle bişi. burda bu ünlü oyunculara kızılan şey şu,abilik yapmıyorlar şehire.org olarak yardım etmiyorsan 1 maaşını bağışla gibi hani fonksiyonun yoksa para gücün var bi şekilde destek ol gibi. şuan sakaryada oynayan gençlerin çoğuna 3 büyükler dahil çok takım talip ama gel gör çocuklar stad geliri ile geçiniyor. takımın teknik direktörü evini satılığa çıkarıp çocuklara katkı verme pşeinde böyle bi dram var ortada. takım 1 buçuk yıldır kısa kollu forma ile oynuyo uzun kollu forması yok ağzını açmıyor.
benjani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 gökçek siyasette etkin olduğu sürece ankaragücü'nün düzlüğe çıkcağına inanmıyorum.adam geçen gün tv'de ankaraspor'u süper lige çıkarıp, ankaragücü olarak devam etmeyi düşünüyoruz demişti.
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 El-Barto said: vefa sadece boza diil zaten, istanbul'da semt hatta cok koklu bi lisesi war aynı sekilde cok koklu eski bi futbol takımı vefa
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 zincirleme fail tamlamasi lan konunun tamami.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Deathblade said: By the way in Ankara http://www.otelpansiyonrehberi.net/wp-content/uploads/2011/07/ankara-eglence-disco-diskolar.jpg By the way in Sakarya http://hurseda.net/files/sakarya_bulusmasi_istisare1.jpg Edit : Yukarıdaki fotoyla Ankara'nın ilgisi yok, ama google search işte. kardeş bu ne
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Koca yaz Sakarya'da staj yapınca kötü anıları oluyor insanın. Yazdığınız listedeki adamlar, Hakan Şükür Yılmaz Vural Bülent Uygun Oğuz Çetin bu adamlardan nasıl bir yardım bekliyorsun ki ? Ha birde Ankaragücüne yardım yapılması konusuda ise, birisi 1910 da kurulmuş bir klüp, üstüne işçiler tarafından kurulmuş ( Madrid-Barca, S.Lisbon-Benfica farkı gibi). Yani sempati toplaması normal. Sorarsan H.Şükür bunu anlayaraktan mı yardım yaptı, sdfsfds sanmıyorum. Ama Sakarya'nın o yukarıdaki isimlerden yardım beklemesi yerine alternatif çözümler bulması daha mantıklı bence.
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konusu Vefa olan başarılı bir fotoröportaj: http://www.fotoritim.com/yazi/burcu-goknar--vefa
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 kötü yönet kulübü, borca sok, futbolcularının parasını ödeme ceza ye sonra YARDIM PLX aynı boku kocaeli yedi, yardım eden olmadı hali belli, ankaragücü'nün kaçarı yok aynı yolda, elazığspor'un bugün 20 trilyon borcu var. Ama futbolcularının parası ödeniyor ve sezon başı bir dönem dışında hiçbir sorun yaşanmadı bu konuda, o ödememezlik sorunu da yönetimin değişmesine yol açtı mesela, önce futbolcularının parasını adam gibi ver, elinde tut ki sonra davalık olup böyle cezalar yeme, Konyaspor'da aynı boku yemişti hatırlarsanız, onlarda transfer yapamıyor ama onlar niye ağlamıyor böyle ? Bu hale düştüysen, önce taraftar olarak elini masaya vuracaksın ve yeni yönetimi minimum para harcamaya dayanan bir sistem ile kulübü açığa çıkaracaksın. Fiorentina beş parasız alt liglere düşüp, harika bir şekilde toparlanarak geri döndü lige
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Bi bok bilmeden afedersin ne sallamışsınız her zamanki gibi ya... Borca sok takımı , iyi yöneteme filan diye.. Şuan ankaragücünün durumu neyse sakarya da bunun bir benzeridir. Belediye desteği ile borçlandırdılar takımları sonra .iç gibi bırakıp gitti hepsi.. Burda arkadaşın yapmak istediği tatanga olarak takımına elinden geldiğince bir takım yardımlar sağlamak. Taraftar başka ne yapabilir? gidip yönetici mi bulsun takıma? inşallah peder belediye başkanı olunca çözücez bu sorunları merak etmeyin bu arada :)
Öne çıkan mesajlar