Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SL 24. Hafta | Beşiktaş JK - M. İdmanyurdu | 2 Şubat - 20.30

Llama

Öne çıkan mesajlar

esas sorun carlos da , q7 nın hilbert in hazır olmadığı belli ,
q7 gecen 11 de başlattın adam yürüdü, bu maç daha sakatlıktan yeni çıkmış hilbert i böyle ağır zeminde sahaya sürüyorsun adamı sakatlıyorsun, sonra hazır olmayan q7 yi 1-0 geride olduğumuz üstelik orta sahada fernandes in de olmadığı, pas ortalamasının berbat olduğu bir maçta yine sahaya sürüyorsun, sonuç hem fizik hemde kafa olarak hazır olmayan q7 kırmızı ile dışarda,

işte atılan gole 100m koşacak kadar sevinmekle teknik direktör olunmuyor ne yazık ki,

fenerbahce yenilgisinden sonra , çok zeki başkanımız demirören olaya el koydum kafasıyla carlosu teknik direktörlükten çekip tayfur u geçirirse başa esas bitişimiz o zaman olacaktır,
Sosyal ağlarda paylaş

Q7 durumun farkında. Beşiktaş'ın artık onun için bir basamak olmadığının da farkında. Bu yüzden ayrılmak istiyor. İnanmadığı Fenerbahçe maçında oynamaktansa, oynamamak daha mantıklıydı onun için ve böyle bir şey yaptı.

Kulübün neresinden tutarsan tut elinde kalıyor. Rezalet bir yönetim. Beşiktaşlılık duruşu vardı senelerdir onunla bile gurur duyamıyoruz. Her medyaya farklı duruş her takıma farklı davranış.
Camianın tüm iş adamlarını küstürdü, kulübe yakın tek isim kalmadı. Finansal açıdan çöktü. Tarihin görüp görebileceği en kötü yönetici belki de. Fonla ilişkileri kimse bilmiyorum, Mendes'le arada ne var açıklanmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

q7 kafaca bitmiş artık. bu sezon pek bir şey yaptığı yok ki. simao desen aynı. portekize gitsinler ezik liglerinde oynasınlar. adam gibi disiplinli oyuncu alalım bizde.

q7 zaten ben bilerek gördüm kırmızıyı triplerinde. sanki erzurum'a maça gidecez de, deplasmana çıkmıyor. Fener'in durumu da çok parlak değil ama stoch mtoch gaza geliyor bizim maçlarda. alex alır götürür. fark yeriz. allahın belası demirören de hakeme söver mal mal.
Sosyal ağlarda paylaş

hakeme nereye sövüyor ya
3 haftadır hakem yüzünden kazanan bi takım vardı ortada bütün basın hakem hakem dedi şimdi verdikleri puanları alıyorlar böyle...

yıldırım şuan klüpler birliği ile uğraşıyor beşiktaşı bitirdi orayıda bitirme derdinde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...