Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World SERVER is Down !


ozii_x

Öne çıkan mesajlar

BL de akşam 700 kişi sıra olurken 5 tane karakterimi transfer etmiştim BL ye. Ama o ilk günlerden sonra bir daha hiç sıra görmedim, server gayet uygun popülasyonda. Ayrıca zamanında free migrate eden o kadar guildden sonra şimdi tekrar türk serveri oldu son zamanlarda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ad3m said:

Pati yüzünden BL de başlamıştım (horde) o stv den çıkana kadar anam ağlamıştı allylar 20 kişi takılıyordu falan abuk bir ratio vardı.Server sıraları laglar vs nefret ettiğim bir server olarak kalmış aklımda :p


Bırak bu ıslerı gelde raıd kur :P 10 tane daha gem lazım alayım artık sunu

bende bl baslamısdım ılk cıkdıgında ne gunlerdı strat,fılan baron runlar vardı delı gıbı rogun ılk setı ıcın az farmlamadım oraları
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O günlerde Honorable Dishonorable kill olayı acayip can sıkıcıydı. Ally olarak uc basmıştık bi baktım 7-8-9 gidio ds kill. Milletin rank ı düşmüştü. Tabi World Server is Down olmuştu.

700 ms ile 60 a kastık be hepimiz. Ben hiç yeşil görmedim latency barımı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahah BL ya efsane server ilk serverim betadan gaza gelip orc warrior acmıştım sonra charge bugu rage bugu derken nefret etmiştim sonra bu blackwqlf bizi korgall geçirtti free migrate ile bl deki en iyi guildler geçicek dedi tabiki patladı elimizde sonra bir döndük ispanyollar basmış serveri sonra daha da oynamadım bl zaten 2005 nisandan sonra girmemiştim adam akıllı çok problemli serverdı. Birde burdan ally tarafında oynayan varsa bilir belki mavi adlı gnome mage kimdi hep merak etmişimdir =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...