ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 2005 yılında oynarken hemen açardık başlık nostalji yapasım geldi.. ne söverdik BL de yoğunluktan çökünce oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 server down & die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 sene 2012 hala BL ' de mi oynuyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 He bi problem mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ne zaman cöktü bl iyi di aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Hayırdır bi problem mi var beyler şşş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 wow patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 UBRS girerdik, Rend patlardı. Sonra herkes Heartstone atardı, bu sefer de World Server down. ohh the misery :(((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 tarren mill de yarasalar yere inemezdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 wowun fişini çekmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 bril ne biçin olmuş yaa sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 BL de akşam 700 kişi sıra olurken 5 tane karakterimi transfer etmiştim BL ye. Ama o ilk günlerden sonra bir daha hiç sıra görmedim, server gayet uygun popülasyonda. Ayrıca zamanında free migrate eden o kadar guildden sonra şimdi tekrar türk serveri oldu son zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Pati yüzünden BL de başlamıştım (horde) o stv den çıkana kadar anam ağlamıştı allylar 20 kişi takılıyordu falan abuk bir ratio vardı.Server sıraları laglar vs nefret ettiğim bir server olarak kalmış aklımda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ad3m said: Pati yüzünden BL de başlamıştım (horde) o stv den çıkana kadar anam ağlamıştı allylar 20 kişi takılıyordu falan abuk bir ratio vardı.Server sıraları laglar vs nefret ettiğim bir server olarak kalmış aklımda :p Bırak bu ıslerı gelde raıd kur :P 10 tane daha gem lazım alayım artık sunu bende bl baslamısdım ılk cıkdıgında ne gunlerdı strat,fılan baron runlar vardı delı gıbı rogun ılk setı ıcın az farmlamadım oraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 İş yerinden yazıyorum bunları can sıkıntı aralıklarında sana gl :p Ayrıca bir üstteki mesaj komple alıntılanmaz lawl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 O günlerde Honorable Dishonorable kill olayı acayip can sıkıcıydı. Ally olarak uc basmıştık bi baktım 7-8-9 gidio ds kill. Milletin rank ı düşmüştü. Tabi World Server is Down olmuştu. 700 ms ile 60 a kastık be hepimiz. Ben hiç yeşil görmedim latency barımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Ahahah BL ya efsane server ilk serverim betadan gaza gelip orc warrior acmıştım sonra charge bugu rage bugu derken nefret etmiştim sonra bu blackwqlf bizi korgall geçirtti free migrate ile bl deki en iyi guildler geçicek dedi tabiki patladı elimizde sonra bir döndük ispanyollar basmış serveri sonra daha da oynamadım bl zaten 2005 nisandan sonra girmemiştim adam akıllı çok problemli serverdı. Birde burdan ally tarafında oynayan varsa bilir belki mavi adlı gnome mage kimdi hep merak etmişimdir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 last hope of motherland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar