Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgisi olannn?..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iş bulur muyum yani elimde diplomayla -rulo şeklinde sarılmış- ortada kalmak istemem. bide güzel para alır mıyım Rabbimin izniyle?
Mesaj tarihi:
aquila said:

rastgele bolum secmeyin ya.

rastgele seçmemeye çalıştım. şöyle ki... itiraf etmek gerekirse buraya 2.üyeliğim bu. daha önce 'chief___' olarak üyeydim fakat bugün enteresan bi şekilde giriş yapamadım msn e mailde gelmedi falan neyse... belki hatırlayan olur 'harita mühendisliği'yle ilgili danışmıştım sizlere... hah işte tam orda hayallerim suya düşüncee şuan rüzgar nereye savursa gidecek moddayım.
Mesaj tarihi:
Theridone said:

dikkat et de okumaya diye cikip koca bulup geri donmeyesin sevil kaptan.

hayırdır öyle bi izlenim mi bırakıyorum ordan bakınca sevgili Theridone
Mesaj tarihi:
denizle alakalı işlerin genel karakteristiği çalışma koşulları ağır,parası iyidir.bu bölümü bilmiyorum ama muhtemelen bu da diğerlerinden farklı değildir
Mesaj tarihi:
bu bölümde daha çok liman işletmeciliği yada gemici şirketlerdeki işletmecilik pozisyonlarında yer bulunuyo iyidir yani benim bi arkadaşım çalışıyo tuzlada gayet memnun halinden
Mesaj tarihi:
sevil_ said:

buradan bakinca milyonlarca ihtimali olan herhangi bi kadinsin yalnizca sevgili sevil.

Ama denizde kadin ugursuzluk derler. Iyi arastir, zorluk cekme. Her sey para degil.
Mesaj tarihi:
Theridone said:

sevil_ said:

buradan bakinca milyonlarca ihtimali olan herhangi bi kadinsin yalnizca sevgili sevil.

Ama denizde kadin ugursuzluk derler. Iyi arastir, zorluk cekme. Her sey para degil.

zaten araştırmak için burdayım. ciddi ciddi yardımcı olucak birilerine baktım, olanlara teşekkür ederim gerçekten.
  • Yeni Oluştur...