sevil_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Selam. Denizcilik işletmeleri yönetimi nedir, iyi midir, hoş mudur? tavsiye edenden ve etmeyenden yanıt bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 iyidir iyidir git sen güzel bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 tavsiye edilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sevil_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 iş bulur muyum yani elimde diplomayla -rulo şeklinde sarılmış- ortada kalmak istemem. bide güzel para alır mıyım Rabbimin izniyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 rastgele bolum secmeyin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 sen okumana bak gerisi allah kerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 düşük puana yüksek para diye kalmış aklımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 denizcilikte hep iyi para var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sevil_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 aquila said: rastgele bolum secmeyin ya. rastgele seçmemeye çalıştım. şöyle ki... itiraf etmek gerekirse buraya 2.üyeliğim bu. daha önce 'chief___' olarak üyeydim fakat bugün enteresan bi şekilde giriş yapamadım msn e mailde gelmedi falan neyse... belki hatırlayan olur 'harita mühendisliği'yle ilgili danışmıştım sizlere... hah işte tam orda hayallerim suya düşüncee şuan rüzgar nereye savursa gidecek moddayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 sevilelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 fp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 İş var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 dikkat et de okumaya diye cikip koca bulup geri donmeyesin sevil kaptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sevil_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Theridone said: dikkat et de okumaya diye cikip koca bulup geri donmeyesin sevil kaptan. hayırdır öyle bi izlenim mi bırakıyorum ordan bakınca sevgili Theridone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 rüzgar savurur mavurur mazallah o bakımdan demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 denizci olacaksan her limanda bi sevgilin olacak bikere onu kabulleneceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 kadın denizde uğursuzluk getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 denizle alakalı işlerin genel karakteristiği çalışma koşulları ağır,parası iyidir.bu bölümü bilmiyorum ama muhtemelen bu da diğerlerinden farklı değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 bu bölümde daha çok liman işletmeciliği yada gemici şirketlerdeki işletmecilik pozisyonlarında yer bulunuyo iyidir yani benim bi arkadaşım çalışıyo tuzlada gayet memnun halinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 sevil_ said: hayırdır öyle bi izlenim mi bırakıyorum ordan bakınca sevgili Theridone buradan bakinca milyonlarca ihtimali olan herhangi bi kadinsin yalnizca sevgili sevil. Ama denizde kadin ugursuzluk derler. Iyi arastir, zorluk cekme. Her sey para degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sevil_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Theridone said: sevil_ said: hayırdır öyle bi izlenim mi bırakıyorum ordan bakınca sevgili Theridone buradan bakinca milyonlarca ihtimali olan herhangi bi kadinsin yalnizca sevgili sevil. Ama denizde kadin ugursuzluk derler. Iyi arastir, zorluk cekme. Her sey para degil. zaten araştırmak için burdayım. ciddi ciddi yardımcı olucak birilerine baktım, olanlara teşekkür ederim gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 mutfaktan çıkmayacaksan sorun yok .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sevil_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Pipet said: mutfaktan çıkmayacaksan sorun yok .. derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 selam, garbageda degiliz. subtext: akilli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 abi ben nabtim allasen. akila bana takti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar