loop Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Şu oyunda tek kasmadığım shaman vardı ona da başladım, inşallah max yapınca pve ye vakit ayırayım artık diyorum, shaman yanlış bir seçim olmaz herhalde, class sayısı olarak realm lerde genelde en az olan 2. class.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 heirloomları serverlar arası transfer yapamıyoruz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Nein. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Loop, Shaman candır ya. Melee seviyosan eğer, çok keyif alırsın Enhancement ile. PvP hariç ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 gerizekalı searing totem dışında zevkli enha shaman.gerçi diğer classlara göre çok kısıtlı hiç bir ekstra rolü olamıyor. düz dps'sin yani kafa göz girmece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 sadece mana totem dık yada totem dıkıyorum derken raıdde olduklarının farkına varıyrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 totem koymadan önce anons yapılan mana tide totem o da resto shamandır,eh healing rainleri görmediysen senin hatan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Selamisahin said: Loop, Shaman candır ya. Melee seviyosan eğer, çok keyif alırsın Enhancement ile. PvP hariç ama :) Bende tam tersidir diye düşünüyordum, yani bg de arenada falan güzel dps için ench, raidlerde elemental ! Raidlerde healer olurumu, daha iyisi olunca ya da sıkılınca elemental girerim diye düşünmüştüm, malum caster dps ler daha çok faydalı görülüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Enhancement zorluyor pvp oyuncularını. Yok totemdi, adamı takipti, kurttu, bilmemneydi derken rangeler zaten iflahını kesiyor o arada (Gerçi ben pvp'ci değilimdir. Çok nadiren eğlencesine olsun diye arkadaşlarla arena falan atarım). Oynamak isteyen oynar elbette. Pve açısından ise yıllarca shadow priest oynadığım için shamanımı melee yapmak istedim ve inanılmaz keyif aldım. Kendim için böylesine nokta atışı yapmak büyük şans oldu. Enhancement shaman eğlencelidir, hayat kurtarıcıdır. Çok gerektiği yerlerde Maelstorm Weapon 5'lediğine veriyorsun Healing Rain'i instant olarak. Hadi canım o da işe yaramaz diyenler olabilir ama cidden hayat kurtarıyor. Ayrıca vurduğu yerden ses gelir melee shamanın. El alıştıktan sonra inan her tepelerde görürsün kendini dps olarak. Ne bileyim melee olarak warrior'um da var, paladinim de, DK da ayrıca. Bir enchancement shaman kesinlikle değiller. Konu shaman topiğine dönmeden bunları söyleyip bitireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar