Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 sonucu ben de merak ediyorum yalnız :D ben de bakınıyorum araç bu aralar chevrolet aveo kalos filan da var bu fiyat civarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 @Oce4n =) 20 sinde 2005 model Astra 1.4 alıyorum 90000 km'de nerden nereye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 hortlatayım şu konuyu bakalım. aynı şekilde 15-17k ya ben de araç bakıyorum. zerre anlamıyorum araba işinden. o yüzden bi yardım şey ediverin kafam durmuş, bunalmış durumdayım. arabaya haftasonu falan binerim. haftaiçi binmeyeceğim çok bi km yapmayacağım. yeni araba olsun istiyorum. 2004 ve üstü model mümkünse. hetchback olsa güzel olur. clio olmasın. c3 gördüğüm kadarıyla ufak bir araba. şoförün arkasına kimse oturamaz gibi az bi boyum da var. şöyle bi fikir, tavsiye yanında alırken dikkat edilecek şeylerle beraber.. hadi pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 geniş istiyorsan o klasmanda jazz var clio ile colt bayağı küçük sanırsam, bir corsa'ya veya fiesta'ya göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 jazz çok fazla fiyat aralığıma girmiyorum baktığım kadarıyla. 19k dan başlıyor. dediğim gibi araba işinden çok anlamıyorum, hatta hiç anlamıyorum. ilk arabam olacak. konforlu şık bi şey olması derdim daha çok. çünkü 10 günde bir falan binerim büyük ihtimalle. o yüzden 2004 veya daha yeni bir model alayım 2-3 sene sorunsuz, uğraşmadan bineyim istiyorum. polo, megane hb (yeni kasa olanlar) ve focus var şimdilik kafamda. ne dersiniz? hangisi dersiniz? başka ne dersiniz? bu konuda cahil olduğum için aracın tipine bakıp beğeniyorum haliyle. not: getz'i çok tipsiz buluyorum.o yüzden onu da düşünmüyorum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 fiesta'lara bak abi 2007-08 20k civarlarına var. benim de kafamda fiesta var şimdilik. de işte otomatik vites satan yok gibi bişi... istanbulda da gidip manuel kullanmak istemiyorum bnede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Şirket arabası olmayan bi fiesta bulabilirseniz alın sdf. Bi de, fiestaseks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 oha fiesta'dan şirket arabası yapıyorlar mı ya? fiat linea fix diye biliyorum ben o konuda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 fiesta da bi dönem fiksti. zaten fiesta dizelden direk kaç diye akıl aldım ben. bilmiyorum ne kadar doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Fiestaların çoğu çok km yapmış şirket araçları. Sonra sildiriyorlar çoğunu fln işte. Bide şirket aracı olduğu için gevur malı gibi kullanılmış oluyorlar. Ayrica gördüğüm 10 kazanın ortalama 7 tanesinde fiesta taraflardan biriydi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 kullanacak kişi erkek ise mitsubishi colt abi direk, son kasası ama. 3 yaşında olanlar o fiyatlara inmiştir muhtemelen. motoru kalitesi falan çok iyi, en iyi özelliği ise dizelden az yakan benzinli araç olması. bi bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 abi colt acayip küçük bişi ya. araba dediğin arka koltuğuna da insan oturabilmeli :) bide nasıl gidiyor ki 2.el piyasası colt'un? bi corsa potansiyeli yoktur haliyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 colta bineceğime şunlara binerim ben olsam. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-street-ka-cabrio-keyfi-kazasiz-masrafsiz-81124986/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-smart-cif-renk-smart-forfour-1-1-passion-81466596/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 satabilceğime inansam ka'yı şu an alırım ginaly'cim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 satan nası satıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 satanın tuzu kuru muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Satan 666 m/ hell yeah !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 senko said: abi colt acayip küçük bişi ya. araba dediğin arka koltuğuna da insan oturabilmeli :) bide nasıl gidiyor ki 2.el piyasası colt'un? bi corsa potansiyeli yoktur haliyle...2. elde hiç bir japon batı avrupalıyla yarışamaz abi bizim ülkemizde bana göre corsa da ufak, colt da. ama colt'un corsa'dan çok farklı olduğunu sanmıyorum boyut olarak. fiyatı düşünerek yazdım onu da, lakin colt'un yeni kasası en aşağı 22k falanmış şimdi baktım, aşıyor biraz. ginaly said: colta bineceğime şunlara binerim ben olsam. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-street-ka-cabrio-keyfi-kazasiz-masrafsiz-81124986/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-smart-cif-renk-smart-forfour-1-1-passion-81466596/detaybu araçların coltla alakası ne abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 senko said: fiesta'lara bak abi 2007-08 20k civarlarına var. benim de kafamda fiesta var şimdilik. de işte otomatik vites satan yok gibi bişi... istanbulda da gidip manuel kullanmak istemiyorum bnede. @imamizer Eğer dizel bulabilirsen eş dosttan yeni kasanın bi alt modelini alabilirsin, sürüşü falan da gayet eğlenceli ve dizel tüketimi açısından gayet uygun(daha bu akşam baya bii yol kat ettim bununla.) Ben aile içinden Astra'yı uyguna ve hatasız almasam Fiesta vardı aklımda gerçekten dizellerin yakıt tüketimi çok çok az. @Cinali abi o Ka'yı aldın tamam güzel hoş da satması çok sıkıntı =/ tekil yaşadıktan sonra acayip zevkli olabilir ama aile arabası olarak yemez :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 çok km yapmayacağım ama. ayrıca ne bileim dizel diyince aklıma traktör, kamyon sesi geliyor ya :) grı gır gır.. abi çok iğrenç bi ses değil mi sizce de? bi ben mi böyle düşünüyorum? araba bu ford transit fln değil ki. ya da şu ortaokul vakitlerindeki pejo servislerden. ben hala arabada dizel olayına bile yabancı adamım abi :P anam babam usulu benzinli olsun. tüple bile uğraşmayım. tüp ne ya? bagajda tüpün işi ne allasen hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ginaly said: colta bineceğime şunlara binerim ben olsam. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-street-ka-cabrio-keyfi-kazasiz-masrafsiz-81124986/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-smart-cif-renk-smart-forfour-1-1-passion-81466596/detay aynı fikirdeyim de, smart'ın parçası falan çok pahalıdır lastikleri bile özel, street ka'nın ise üstü muşamba, kesin bi itlik olur yani. o yüzden tercihimi çok yakışıklı bi araçtan yana kullanıyorum: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-turkiyedeki-tek-beyaz-tigra-39614206/detay bu da 15 17 arası değil gerçi konudan uzaklaştık. sori. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 evet travesti arabası da tavsiye edildiğine göre konu kapanabilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 harbi bu tigraların adı niye tra arabası diye çıkmış, hiç dek gelmedim.. plakada iyiymiş "zaaa" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 jafghadgfja gece gece uyandı tüm ahali sayende. ben alayım bi 2004 polo en iyisi o gibi. düşerse de megane 2 dediklerinden. zaten 20k ya çıkmayınca çok bi seçenekte yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 NeoStyle said: harbi bu tigraların adı niye tra arabası diye çıkmış, hiç dek gelmedim.. plakada iyiymiş "zaaa" travesti ve İ----'lere göre araba imiş açılımı, ben de paticikten öğrenmiştim sdflkşjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar