Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFF başkanı Mehmet Ali Aydınlar istifa etti!

scorch

Öne çıkan mesajlar

forgiver said:
Ayrıca dün akşam bir haber kanalında, CAS Hakimi Sayın Av.Kısmet Erkiner'in açıklamalarını hayretler içerisinde izledim. Derhal bu açıklamaların doğruluğunu araştırdım ve ilgili raporun maalesef Federasyonumuza 6 Eylül ve 3 Kasım tarihlerinde ulaştığını bugün öğrendim. Böylece Sayın Erkiner'in ifadelerinin doğruluğunu tespit etmiş oldum. Kendisine uyarıları nedeniyle teşekkür ederim.

bunun fenerin şampiyonlar liginden men edilmesi ile ilgisi yok ki, fener şampiyonlar liginden 26 ağustosda felan men edilmişti, yani uefadan gelen raporlar 6 eylül ve 3 kasım diyor, bu uefadan gelen rapor ne raporuymuş ki? ne yazıyormuş bu raporda merak ettim?
Sosyal ağlarda paylaş

uefa diyor ki; "tff, feneri şampiyonlar ligine almamak için elimizde yeterli delil yok" deseydi, fener şl'de oynardı.

peki tff "feneri şlne almamak için elimizde yeterli delil yok diyebildi mi? hayır. zaten aydınların hangi bir hatasını saymak lazım bilinmez.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm anladım,

federasyon uefa zorladı diyerek 26 ağustos da feneri men ediyor, bunuda uefaya bildiriyor, 3 eylülde uefadan federasyona bir rapor geliyor, raporda eğer şikeden emin değilseniz fenerin katılmasında bir sakınca yoktur gibisinden bir rapor bu, fakat bu rapor aydınlardan gizliniyor, sonra fener cas a dava acınca , uefa bu raporu cas a gönderiyor 3 kasımda,

bak kardeşim biz 6 eylülde federasyona yazı gönderdik emin değilseniz feneri alırız dedik diyor, olay bu!!

yani federasyon fenerbahceye kesin olarak çok büyük tazminat ödeyecek, adam bunu gördü ve direk kaçtı.
Sosyal ağlarda paylaş

bence bu yasanın değişmesini fenerin düşmemesinide bu tazminat yüzünden istemedi, uefa resmen olm emin değilseniz fener gelsin demiş, bunuda adamalra dırek raporla göndermiş, bunlar resmen hasır altı etmişler o belgeyi ve trabzonu göndermişler şl'ne yani tazmınat kaçınılmaz gibi görünüyor, he tabi bütün bunların fenerin ceza alacak olmasıyla yada küme düşecek olmasıyla bir alakası yok, fener burdan tazminat alsada bence küme düşecek, yani burda olay fenerin cezası kesinleşmeden haksız yere şl gönderilmemesi, yoksa şikeden yırttıkları felan yok,
Sosyal ağlarda paylaş

Benim anlamadığım birşey var. UEFA'nın TFF'nin kararına göre tutum sergileyeceği zaten biliniyordu. Avrupa'ya gidip sonradan suç kesinleşirse daha büyük yaptırımlar olacak diye TFF tarafından men edilmemişmiydi. Biz forumda da tartışmıştık bu mevzuyu. İstifa olayının bu nedenle olduğunu sanmıyorum. Hala oyun oynanıyor. Kim bilir şimdi hangi kararı almak için ortalığı karıştırıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

Benim anlamadığım birşey var. UEFA'nın TFF'nin kararına göre tutum sergileyeceği zaten biliniyordu. Avrupa'ya gidip sonradan suç kesinleşirse daha büyük yaptırımlar olacak diye TFF tarafından men edilmemişmiydi. Biz forumda da tartışmıştık bu mevzuyu. İstifa olayının bu nedenle olduğunu sanmıyorum. Hala oyun oynanıyor. Kim bilir şimdi hangi kararı almak için ortalığı karıştırıyorlar.

tamam ama uefa demişki 6 eylülde gönderdiği raporda, eğer ceza alağından kesin emin değilsen yani fenerin şike yaptığı kesin değilse , bize söyle onunla devam edelim şl demişler, ama maa nın dediğine göre bu belge federasyonda hasır altı edilmiş. yani federasyonun böyle bir önlem almaya ihtiyacı yokmuş, kısaca fener boku bokuna şl gidemedi!
Sosyal ağlarda paylaş

İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, federasyondaki 3 istifanın perde arkasında, Göksel Gümüşdağ'ın, bugün Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşme yatıyor. TFF Başkanvekili Gümüşdağ'ı, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Metris Cezavi'nde görüştüğü ve bu görüşmenin ardından istifaların geldiği iddia ediliyor. (MYNET)
Sosyal ağlarda paylaş

bu adamın tek suçu herkesi memnun etmeye çalışması.

- fenerbahçeyi düşürüp diğer kulüplere de ceza verse havuz bozulacak. bank asya'nın yayın hakları doğan grubunda ve trt'de ortak sanırım. doğan grubu digiturk'e zırnık koklatmazdı. digiturk iflas bayrağını çekip kulüplere para ödemeyecekti, kulüpler batacaktı. bunu ancak devletin mali desteği düzeltir onu da vatandaş isteme digiturk'u benim vergimle mi kurtaracaksın anasını satim.

- hiç bir şeye dokunmadan af getirse, yurtiçinde düzen değişmeyecek ama avrupa en az 5 sene hayal olacak, + yurtdışında prestij bitecek.

bence tüm planları bozan aziz yıldırım'ın istifa etmemesi oldu. federasyonun orta yollu planına boyun eğen bir yönetim olsa tam herkesin istediği olacaktı. aziz yıldırım ben suçsuzum arkadaş yiyorsa düşürün diye diye diğer tüm dengeleri yerle bir etti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...