Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFF başkanı Mehmet Ali Aydınlar istifa etti!

scorch

Öne çıkan mesajlar

Ayrıca dün akşam bir haber kanalında, CAS Hakimi Sayın Av.Kısmet Erkiner'in açıklamalarını hayretler içerisinde izledim. Derhal bu açıklamaların doğruluğunu araştırdım ve ilgili raporun maalesef Federasyonumuza 6 Eylül ve 3 Kasım tarihlerinde ulaştığını bugün öğrendim. Böylece Sayın Erkiner'in ifadelerinin doğruluğunu tespit etmiş oldum. Kendisine uyarıları nedeniyle teşekkür ederim.

nası yani, ee ne olacak simdi?
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

Ayrıca dün akşam bir haber kanalında, CAS Hakimi Sayın Av.Kısmet Erkiner'in açıklamalarını hayretler içerisinde izledim. Derhal bu açıklamaların doğruluğunu araştırdım ve ilgili raporun maalesef Federasyonumuza 6 Eylül ve 3 Kasım tarihlerinde ulaştığını bugün öğrendim. Böylece Sayın Erkiner'in ifadelerinin doğruluğunu tespit etmiş oldum. Kendisine uyarıları nedeniyle teşekkür ederim.

skandalın aga babası
yenilir yutulur bişey değil bu
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

adam, yetersizligimin kaniti da var demis ya ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece bununlada kalmıyorki, hepimiz yazdık burayada, dısarıda da millet konustu

sen git FB de saibe var diye gene saibe olan TS yi yolla SL ye, 25 milyon euro civarı gelir elde etsin TS.

yok yok, valla bu isin sonu nereye gidecek bilmiyorum iyice boku cıktı.

hayır bu kadar salaklık olamazki, madem boyle bir karar alıyorsun bursasporu yollıcaktın cl ye, kimse de birsey diyemiyecekti.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

sormazlar mı adama aga sen neyin başkanısın
sekreterleri fazla mı hor kullanmışlar yazılar kaybolmuş ehehe

o değilde hala febeliler zeytinyağı
şike yapmışsınız işte dua edin fenerasyonunuza, aldırmadı sizi cl'ye
katılanlardan daha az cezayla yırtcaksınız
şimdi bank asyaya yol alın uafak ufak
Sosyal ağlarda paylaş

daha ilk dakikada belli olmuştu kendisinin bol kıvırtmalı birisi olduğu; ama benim evraklardan haberim yok diye istifa edip ortalıktan kaybolması efsane olmuş gerçekten.

o telefon görüşmelerinin kayıtları iddianamede ortaya çıktıktan sonra adı geçen takımların puanlarını düşürmeye gücü yetmeyen başkandan kurtulduk, boşverin.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

ahahahah cas'taki davayı kazanmaya her gün 3-5 adım daha yakalşıyoruz.

uefa zırnık vermez de bu yeto tff'den alabiliteniz var, dogruya dogru.

umarim uefa, fifa cezayi toplu kesmez de sikecilerle biz de paket olmayiz. tek dilegim bu artik, isteyen istedigi ligde oynasin ama milli takimlar ile gs'ye dokunursa o cezalar = vatan haini gozumde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...