Zegna Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Ayrıca dün akşam bir haber kanalında, CAS Hakimi Sayın Av.Kısmet Erkiner'in açıklamalarını hayretler içerisinde izledim. Derhal bu açıklamaların doğruluğunu araştırdım ve ilgili raporun maalesef Federasyonumuza 6 Eylül ve 3 Kasım tarihlerinde ulaştığını bugün öğrendim. Böylece Sayın Erkiner'in ifadelerinin doğruluğunu tespit etmiş oldum. Kendisine uyarıları nedeniyle teşekkür ederim. nası yani, ee ne olacak simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 hiçbir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 adamın her açıklaması bir muamma resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ee su durum dogruysa, FB li yoneticilerin lutfi arıbogana tepkileri sonuna kadar haklı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Turkiye'de futbolu kaldirsinlar. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Zegna said: Ayrıca dün akşam bir haber kanalında, CAS Hakimi Sayın Av.Kısmet Erkiner'in açıklamalarını hayretler içerisinde izledim. Derhal bu açıklamaların doğruluğunu araştırdım ve ilgili raporun maalesef Federasyonumuza 6 Eylül ve 3 Kasım tarihlerinde ulaştığını bugün öğrendim. Böylece Sayın Erkiner'in ifadelerinin doğruluğunu tespit etmiş oldum. Kendisine uyarıları nedeniyle teşekkür ederim. nası yani, ee ne olacak simdi? skandalın aga babası yenilir yutulur bişey değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 merak etmeyin bu konuda kaynar gider arada yeni gelişmeler ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Yalnız bu skandal doğruysa yakarlar dünyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Zegna said: Ayrıca dün akşam bir haber kanalında, CAS Hakimi Sayın Av.Kısmet Erkiner'in açıklamalarını hayretler içerisinde izledim. Derhal bu açıklamaların doğruluğunu araştırdım ve ilgili raporun maalesef Federasyonumuza 6 Eylül ve 3 Kasım tarihlerinde ulaştığını bugün öğrendim. Böylece Sayın Erkiner'in ifadelerinin doğruluğunu tespit etmiş oldum. Kendisine uyarıları nedeniyle teşekkür ederim. nası yani, ee ne olacak simdi? adam, yetersizligimin kaniti da var demis ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ilgili rapor ne raporu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 sadece bununlada kalmıyorki, hepimiz yazdık burayada, dısarıda da millet konustu sen git FB de saibe var diye gene saibe olan TS yi yolla SL ye, 25 milyon euro civarı gelir elde etsin TS. yok yok, valla bu isin sonu nereye gidecek bilmiyorum iyice boku cıktı. hayır bu kadar salaklık olamazki, madem boyle bir karar alıyorsun bursasporu yollıcaktın cl ye, kimse de birsey diyemiyecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ahahahah cas'taki davayı kazanmaya her gün 3-5 adım daha yakalşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 bu rapor ne raporu geldiginden haber olmadigi rapor? bilen var mi dun avukatin baglandigi kanalda konusulmus sanrim, izleyen varsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 feneri clye uefa degil tff gondermedi raporu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ee MAA TFF baskani degil mi? Bir karar alindiysa o altina imza atmadi mi? Belgenin TFF'den UEFA'ya gitmis olmasi gerekiyor UEFA'dan TFF'ye degil, nasil bi mantiktir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 adamin dunyadan haberi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 yazık lan adama, tüm itibarını yitirdi. Fener'de de bi bok olamaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 said: Ayrıca dün akşam bir haber kanalında, CAS Hakimi Sayın Av.Kısmet Erkiner'in açıklamalarını hayretler içerisinde izledim. Derhal bu açıklamaların doğruluğunu araştırdım ve ilgili raporun maalesef Federasyonumuza 6 Eylül ve 3 Kasım tarihlerinde ulaştığını bugün öğrendim. Böylece Sayın Erkiner'in ifadelerinin doğruluğunu tespit etmiş oldum. Kendisine uyarıları nedeniyle teşekkür ederim. sormazlar mı adama aga sen neyin başkanısın sekreterleri fazla mı hor kullanmışlar yazılar kaybolmuş ehehe o değilde hala febeliler zeytinyağı şike yapmışsınız işte dua edin fenerasyonunuza, aldırmadı sizi cl'ye katılanlardan daha az cezayla yırtcaksınız şimdi bank asyaya yol alın uafak ufak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Gangren said: yazık lan adama, tüm itibarını yitirdi. Fener'de de bi bok olamaz artık. azizden sonraki başkan diyorlardı maa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Sıkıntı yok. Yeni başkan Demirören beyler. :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 demirören'den iyice tiksiniyorum artık, ortalama bir beşiktaşlıdan daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 daha ilk dakikada belli olmuştu kendisinin bol kıvırtmalı birisi olduğu; ama benim evraklardan haberim yok diye istifa edip ortalıktan kaybolması efsane olmuş gerçekten. o telefon görüşmelerinin kayıtları iddianamede ortaya çıktıktan sonra adı geçen takımların puanlarını düşürmeye gücü yetmeyen başkandan kurtulduk, boşverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Aaa huun öyle deme, onlar kahvede batak oynamışlar onun hakkında konuşuyorlardı telefonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 fenerliler kına yakabilir siz ligden düşmiceksiniz diye komple türkiyeyi avrupadan düşürcekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 fizban said: ahahahah cas'taki davayı kazanmaya her gün 3-5 adım daha yakalşıyoruz. uefa zırnık vermez de bu yeto tff'den alabiliteniz var, dogruya dogru. umarim uefa, fifa cezayi toplu kesmez de sikecilerle biz de paket olmayiz. tek dilegim bu artik, isteyen istedigi ligde oynasin ama milli takimlar ile gs'ye dokunursa o cezalar = vatan haini gozumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar