Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFF başkanı Mehmet Ali Aydınlar istifa etti!

scorch

Öne çıkan mesajlar

Fenerbahce Spor Kulubu said:

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Eski Başkanı Sayın Mehmet Ali Aydınlar'ın 32. Gün programında yaptığı açıklamaları derin bir kaygı ve üzüntüyle izledik.

105 yıllık bir camiayı yakından ilgilendiren davanın görülmesine birkaç gün kala yapılan ve kulübümüzü kamuoyu nezdinde suçlu göstermeye çalışan bu açıklamaları son derece manidar ve talihsiz bulmaktayız.

TFF başkanlığı yaptığı kısa süre içinde de sürekli çelişkili tavırlar sergileyen, bir gün başka ertesi gün bambaşka konuşan, görevde kalacağını söyleyip 24 saat geçmeden istifa eden Sayın Aydınlar'ın açıklamaları, artık onun bu tarzına alışan bizler için çok da şaşırtıcı olmamıştır.

Sayın Aydınlar, daha önce de yaptığı gibi hukuki gerçekleri saptırmakta ve bir çok olayı gerçeğinden farklı aktarmaktadır. Kulübümüz bu konuda ayrıntılı açıklamaları en kısa zamanda yapacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak biz kendisiyle ve açıklamaları doğrultusunda kefil olduğu kişilerle her platformda mümkünse en kısa zamanda yüzleşmeye hazırız.

Fenerbahçe camiası bu süreçte tüm yaşananların, tüm yaşatılanların farkındadır.

Saygılarımızla

Fenerbahçe Spor Kulübü

Standard taraftara oynama olayi.
Sosyal ağlarda paylaş

yok artık!!!!

gerçekten mi? bence uydurmadır, bu kadar olamaz, çocuk oyuncağımı bu yaw!bırakıyor sonra bırakmıyor, sonra kesin bırakıp, sonra dur tekrar geliyorum diyor! bu adamın kesin ayarı bozulmuş, yalnız bu adama bir daha tff verilirse çok sürmez 10 günde karar alıp feneri düşürür.
Sosyal ağlarda paylaş

istifa etti böyle fener düşürmemek için neler yaptığını anlattı, muhtemelen fenerlilerden bir helal olsun biz seni yanlış anlamışız gibi bir tepki alacağını hayal etti, sonra baktı fenerliler hala buna giydiriyor, simdi yaktım sizi diye aday olmussa ve bunu da bazı kulüplere söylemişse, beni seçin düşürecem görecekler gibi.. içinde gs ında bulunabileceği 9 takım tekrar aday gösterebilir hemde bayıla bayıla.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

istifa etti böyle fener düşürmemek için neler yaptığını anlattı, muhtemelen fenerlilerden bir helal olsun biz seni yanlış anlamışız gibi bir tepki alacağını hayal etti, sonra baktı fenerliler hala buna giydiriyor, simdi yaktım sizi diye aday olmussa ve bunu da bazı kulüplere söylemişse, beni seçin düşürecem görecekler gibi.. içinde gs ında bulunabileceği 9 takım tekrar aday gösterebilir hemde bayıla bayıla.
kulüpler birliği aday gösterecekmiş diyorlar

o halde direk gg zaten

DoruK said:

demirören aklına girmiştir kesin

türk futbolunun sidious'u demirören resmen
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası MAAnın Fenerin şuan ki halinden bir çıkarı yok ve bence cidden başta MAA olması Feneri bugünekadar kurtaran şeydir. Ama birilerinin taşlanması ve günah keçisi ilan edilmesi gerekiyordu Aziz ve ekibinin yaptıklarından dolayı. Ne yazık ki bu kişi alakası olmamasına rağmen MAA oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

EmenikeNiangSow said:

puan silmeli seçim olacakmış
aydınlar geri dönüyor
fenerden minimum 20 maksimum 30 puan silinecekmiş

25 silseler bizden diyelim. 26 puanımız kalır.
kalan 8 maçta 22 puan toplasak 48 ile ligi kapatırız.

5-8 playoffuna girip 5. oluruz ve 4. yü eleyip seneye avrupada oluruz.(tu)

http://galeri.uludagsozluk.com/15/40-yapar_64281.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

EmenikeNiangSow said:

puan silmeli seçim olacakmış
aydınlar geri dönüyor
fenerden minimum 20 maksimum 30 puan silinecekmiş

25 silseler bizden diyelim. 26 puanımız kalır.
kalan 8 maçta 22 puan toplasak 48 ile ligi kapatırız.

5-8 playoffuna girip 5. oluruz ve 4. yü eleyip seneye avrupada oluruz.(tu)

http://galeri.uludagsozluk.com/15/40-yapar_64281.jpg

ahahahaah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...