SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Şu açıklama resmen çirkin ya. Fener iyice dibe çöktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Laf salatasi , eksi hardal soslu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 açıklamayı şuraya biri koysa ya fener'in sitesi yüklenmiyo bi türlü telefona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Fenerbahce Spor Kulubu said: Türkiye Futbol Federasyonu'nun Eski Başkanı Sayın Mehmet Ali Aydınlar'ın 32. Gün programında yaptığı açıklamaları derin bir kaygı ve üzüntüyle izledik. 105 yıllık bir camiayı yakından ilgilendiren davanın görülmesine birkaç gün kala yapılan ve kulübümüzü kamuoyu nezdinde suçlu göstermeye çalışan bu açıklamaları son derece manidar ve talihsiz bulmaktayız. TFF başkanlığı yaptığı kısa süre içinde de sürekli çelişkili tavırlar sergileyen, bir gün başka ertesi gün bambaşka konuşan, görevde kalacağını söyleyip 24 saat geçmeden istifa eden Sayın Aydınlar'ın açıklamaları, artık onun bu tarzına alışan bizler için çok da şaşırtıcı olmamıştır. Sayın Aydınlar, daha önce de yaptığı gibi hukuki gerçekleri saptırmakta ve bir çok olayı gerçeğinden farklı aktarmaktadır. Kulübümüz bu konuda ayrıntılı açıklamaları en kısa zamanda yapacaktır. Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak biz kendisiyle ve açıklamaları doğrultusunda kefil olduğu kişilerle her platformda mümkünse en kısa zamanda yüzleşmeye hazırız. Fenerbahçe camiası bu süreçte tüm yaşananların, tüm yaşatılanların farkındadır. Saygılarımızla Fenerbahçe Spor Kulübü Standard taraftara oynama olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 maa la maa olmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Telegol deki bir habere gore MAA TFF baskanligina geri donuyormus. Bu sefer cok hirsliyim demis:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 demirören aklına girmiştir kesin türk futbolunun sidious'u demirören resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 http://b1202.hizliresim.com/u/f/2pb47.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 yok artık!!!! gerçekten mi? bence uydurmadır, bu kadar olamaz, çocuk oyuncağımı bu yaw!bırakıyor sonra bırakmıyor, sonra kesin bırakıp, sonra dur tekrar geliyorum diyor! bu adamın kesin ayarı bozulmuş, yalnız bu adama bir daha tff verilirse çok sürmez 10 günde karar alıp feneri düşürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Feneri dusurmemek icin cok ugrastim diyen adam, 9 kulubun tekrar adayi. gs o listede var mi cok merak ediyorum kol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 istifa etti böyle fener düşürmemek için neler yaptığını anlattı, muhtemelen fenerlilerden bir helal olsun biz seni yanlış anlamışız gibi bir tepki alacağını hayal etti, sonra baktı fenerliler hala buna giydiriyor, simdi yaktım sizi diye aday olmussa ve bunu da bazı kulüplere söylemişse, beni seçin düşürecem görecekler gibi.. içinde gs ında bulunabileceği 9 takım tekrar aday gösterebilir hemde bayıla bayıla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 abi karar verdim bu maa gerizekalı değil adam o kadar hastane yönetmiş batırmamış burada mı batıracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 tinu said: istifa etti böyle fener düşürmemek için neler yaptığını anlattı, muhtemelen fenerlilerden bir helal olsun biz seni yanlış anlamışız gibi bir tepki alacağını hayal etti, sonra baktı fenerliler hala buna giydiriyor, simdi yaktım sizi diye aday olmussa ve bunu da bazı kulüplere söylemişse, beni seçin düşürecem görecekler gibi.. içinde gs ında bulunabileceği 9 takım tekrar aday gösterebilir hemde bayıla bayıla.kulüpler birliği aday gösterecekmiş diyorlar o halde direk gg zaten DoruK said: demirören aklına girmiştir kesin türk futbolunun sidious'u demirören resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 demirörene babası beşiktaşı bırakma demiş, tabi babasında biliyor beşiktaşı bırakırsa tff başkanlığından içine edecek, sonra mecbur şirkete dönecek , adam yıllarını vermiş koskoca şirketi batırmamak için beşiktaşı oyuncak etti oğluna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Masquerade said: http://b1202.hizliresim.com/u/f/2pb47.jpg çok iyi abi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 adam nasıl taraf olduğunu istifa edince itiraf etti resmen.görevdeyken türk futbolunun geleceğini kurtarmak için feneri avrupaya yollamadım diyordu.istifa edince bu sene fener avrupaya gidip suçlu bulunsaydı çok ağır ceza alıcaktı diyor.ben kurtardım feneri imasını da geçirdi arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Açıkcası MAAnın Fenerin şuan ki halinden bir çıkarı yok ve bence cidden başta MAA olması Feneri bugünekadar kurtaran şeydir. Ama birilerinin taşlanması ve günah keçisi ilan edilmesi gerekiyordu Aziz ve ekibinin yaptıklarından dolayı. Ne yazık ki bu kişi alakası olmamasına rağmen MAA oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 puan silmeli seçim olacakmış aydınlar geri dönüyor fenerden minimum 20 maksimum 30 puan silinecekmiş 25 silseler bizden diyelim. 26 puanımız kalır. kalan 8 maçta 22 puan toplasak 48 ile ligi kapatırız. 5-8 playoffuna girip 5. oluruz ve 4. yü eleyip seneye avrupada oluruz.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Şenes Erzik aday olmuş tüm klüpler tarafından aday gösterilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 EmenikeNiangSow said: puan silmeli seçim olacakmış aydınlar geri dönüyor fenerden minimum 20 maksimum 30 puan silinecekmiş 25 silseler bizden diyelim. 26 puanımız kalır. kalan 8 maçta 22 puan toplasak 48 ile ligi kapatırız. 5-8 playoffuna girip 5. oluruz ve 4. yü eleyip seneye avrupada oluruz.(tu) http://galeri.uludagsozluk.com/15/40-yapar_64281.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 hehehehehe cidden harika hesap sistemi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 cavanagh said: Şenes Erzik aday olmuş tüm klüpler tarafından aday gösterilmiş Kendisi mi aday olmuş? Öyleyse iyi çünkü Erzik bu teklifleri hep redediyordu eskidende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 uefa ve fifa pek sıcak bakmamış.bu sebeple vazgeçmiş adaylıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 onun adına sevindim düzgün bi futbol adamımız vardı ona da yazık edeceklerdi aklı varsa gelmez zaten. öte yandan şu kaosu çekip çevirebilecek başka bir kişi daha yok o bakımdan çözüm umutları sona erdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 SeaGle said: EmenikeNiangSow said: puan silmeli seçim olacakmış aydınlar geri dönüyor fenerden minimum 20 maksimum 30 puan silinecekmiş 25 silseler bizden diyelim. 26 puanımız kalır. kalan 8 maçta 22 puan toplasak 48 ile ligi kapatırız. 5-8 playoffuna girip 5. oluruz ve 4. yü eleyip seneye avrupada oluruz.(tu) http://galeri.uludagsozluk.com/15/40-yapar_64281.jpg ahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar