Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFF başkanı Mehmet Ali Aydınlar istifa etti!

scorch

Öne çıkan mesajlar

birand istifa etmeseydiniz nisanda feneri düşürcek miydiniz falan dedi

maa da varsayımlar üzerine konusmayalım dedi sonra birand ısrar edince

bi cıkış yolu bulurduk dedi böyle gayet kısık bir sesle hahaha

ayrıca birand etik kurulu şike raporunu sundu diyincede.o ara rapor asıl raporda belki etik kurulu şike yok der dedi

meh
Sosyal ağlarda paylaş

Ama yok artık ama yaaa...

HaberTürk dün:
http://www.htspor.com/futbol/haber/714394-fenerbahceyi-ucuruma-surukluyorlar

HaberTürk bugün: Henüz webe düşmemiş de gazete elimde:

- FB Başkanlığı için yarın ne olur bilemem
- Federasyon bir an önce karar vermek zorunda
- FB CAS'tan ceza almazsa zararı şahsen tazmin etmeye (45 milyon avro) hazırım. Aksi olursa FB yöneticilerinin takipçisi olacağım.
- Daha çok özür dilersin Rıdvan Dilmen...

BU NE BE?

Adam hastalanmış bence. Düşünemiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk defa gerçekleri konuşmuş Mehmet Ali Aydınlar... Canı daha çoook yanacak Fenerbahçe'nin... Bu ne be diyeceğiniz yere hazırlayın kendinizi. Medyada çalışmanın faydasıyla aylardır hep bu adamın bu gün yayımlanan sözlerini yazıyorum burada. Adım kışkırtıcı oldu, fizban ve zegna lol çekti hep, uyarı da aldım ama ilk ağızdan duydunuz şimdi. Hadi yapın şimdi taraftarlığınızı.

LOL.

Edik: autocorrect, i'll pwn you someday...
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

fb ye en büyük iyiliği yaptım diyor da, fb şu an düşürülürse, en büyük kötülüğü yapmış olur, iki senemiz gider. adam hiç samimi değildi. madem suçluyuz, düşüreceksin arkadaş. yok en büyük fb'liliymiş de ondan düşürmemiş.

adam küme düşürmeden bi çare bulmuş işte. ben dün programı izledim. uefa'yla konuştuk, pazarlığını yaptık dedi açık açık. sadece bursa, gs, ordu bu çözüme karşıydı dedi. ama işte fenerli yöneticiler gaza gelmiş, hiç ceza almadan kurtulma planları yapıyodu heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

fb ye en büyük iyiliği yaptım diyor da, fb şu an düşürülürse, en büyük kötülüğü yapmış olur, iki senemiz gider. adam hiç samimi değildi. madem suçluyuz, düşüreceksin arkadaş. yok en büyük fb'liliymiş de ondan düşürmemiş.

ondan da bahsetti.
dosya yarımdı ve savunma alamıyorduk nasıl karar verebiliriz dedi. hatta uefa bile eyyam yapıyosunuz diyip savcıya gelmiş ve gizliliği kaldırın adamlar incelesin rahat rahat demiş kabul etmemiş.
ibb ilk dosyalarda yoktu iddianame sonrası o da eklendi mesela. karar alsak erken ne olacaktı dedi maa. adam haklı.
ve gerçekten görünen cl'ye gitmememiz hayrımıza olmuş. gerçi cas davasını kaybedersek kastıracak bizi çok pis uefa. hayırlısı. ama suçlu bulunursak, avrupadan ceza alırsak ve küme düşersek mevcut yönetim zararı kuruşu kuruşuna ödemeli arkadaşım. buna hakları yoktu!

ve maa küme düşürmemek için uefa ile pazarlık bile yaptık dedi. genel kurul kabul etmek şartıyla bir defalık af olacaktı dedi. adam daha ne yapsın? tribünlere oynamış bizim özdemir, koç maşallahları var. galiba bizimkiler küme düşmeyi kaldırdıysak puan silmeye de bağıralım çağıralım bir seferlik toptan af çıkarırız dediler patladık...
Sosyal ağlarda paylaş

Kume dusme olmayacak ama "Fiilin ağırlığına göre, 12 puandan az ceza olmayacak. Cezalar, bu sene uygulanacak.
" diye anlasmis Uefa ile. Etik kurulu 5 macta sike var dese ve her biri icin en az 12 silse, kafadan -60 aliyorsun(tesvik icin verilecek cezalari haric tutuyorum), bank asya ya dusuyorsun.
58 de kume dusme uygulanir diyor, ama bir alt lige dusuruleceginden bahsedilmiyor, belki de Italya daki gibi 2 yada 3 lig alta dusurme soz konusuydu, MAA bu formulle Bank Asya yi garanti altina almaya calisiyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...