montezaus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Llama said: ama sonra kızıyorlar dansöz diyince yok beşiktaş trabzon kendini kurtarıcakmış... kanal kanal gezmesinler artık gerçekten üzülüyorum okey de bugüne kadar kuyruk acısı olan milyon tane adam kanal kanal gezip suçlamadı mı bu kulübü? o programda aylardır fb aleyhine yayın yapılıyor, fal bakılıyor, iddialar yapılıyor, kanaat oluşturuluyor. bu sefer çıktılar, bir kerede cevaplarını verdiler, ne yapacaklardı başka? hiç mi söz hakkımız cevap hakkımız olmasın. asıl savunma 14 şubatta yapılacak zaten, oradaki savunmanın kritik noktalarını açık etmemeye çalışıldığını her yerde söylüyor zaten bizimkiler. şu ankilerden çok daha fazlası delilleriyle ortaya koyulacak orada. DoubleW said: Abi milyar tane tape var, aziz yıldırım para vermiştir vermemiştir orası sonra netlik kazanıcak, fakat o tpaelerdeki konuşmaları görüpte masumiyete inanmak çok zor, geriye bir tek savunmalar kaldı.Ek olarak federasyonun başındaki sonundaki tüm adamların azizin baskısında kalması , allah gibi korkması zaten başlı başına ayrı bir olay.Şikeden aklansa bile fener o baskıyı ne olarak açıklayacaklar merak ediyorum.Resmen aziz geldiğindenberi federasyonu baskı altında tutmuş yapılan ve yapılmayanlarla verilen ve verilmeyen kararların doğruluğunu bu durumda nasıl ahlaki değerlerle bağdaştıracaksınız? Pardon da FB ile ilgili ne gibi baskı tapesi var ortada? O kadar telefonunu dinlemişler adamın, hangisinde Aziz Yıldırım çıkıp bize şu kadar ceza verin, şu cezayı indirin, şunu şöyle ayarlayın demiş? Bir tek FIFA kokartlı hakem istiyoruz, düzgün hakemler verin artık demiş. Birisi çıkıp böyle şeyler söyleyince benim de aklıma Adnan Sezgin örneği geliyor mesela. Şu aşağıdaki konuşmalardan hangileri Aziz Yıldırım için var? http://www.maraton.com.tr/haberdetay.asp?Newsid=147471 Ondan sonra işi FB-GS kapışmasına çevirmekmiş, gündemi yaratmakmış. Açık açık FB'nin hedef gösterildiği her tarafından çifte standart akan bir süreç var ortada. Bize aylardır Emenike trasferi anlatıldı, bunun ne kadar bariz bir oyuncu ayartma işlemi olduğu söylendi. Sonra ilk dönemde GS'nin böyle 3 tane vukuatı oluyor, kulüpler federasyona dilekçeler gönderiyor, keza IBB'den oyuncularla da GS aynı şeyi yaşıyor. Ama Emenike transferiyle ayartma suçundan ipimizi çeken insanlar sus pus. Aziz Yıldırım TFF'yi yönetiyor, cezaları ayarlıyor oluyor. Ortaya Adnan Sezgin'in -hiçbiri AY örneğinde olmayan- tapeleri çıkıyor, gene kimseden ses seda yok. Keza aynı şey şurda da geçerli Gallant said: Ayiptir soylemesi taraftarla top gibi oynuyorlar. Surekli cikip diger takimlar hakkinda(ozellikle gs hakkinda) iddialar ortaya atip gundem yaratmaya calisip, dusmanlik pompaliyorlar. Ondan sonra da maclar niye kavga cikiyor, kuluplerin 3 forma 2 bilet daha fazla satacam diye korukledigi fanatizm yuzunden. Yahu bu kulüp aylarca susar, bizim tarzımız değil yargıyı etkilemeyelim derken TV'lerden gazetelerden eksik olmayan, her yerde FB'yi suçlayıp taraftarını provoke eden kimdi? Bir ara her hafta kupanın ruhu bizde tenekesi FBde vs açıklamalar yapan TS yöneticilerine böyle bir şey söylediniz mi? GS dediğiniz kulüp internet sitesinden elli tane açıklama yayınlamadı mı FByi hedef alan? Ünal Aysal kendisi açıklamalar yaptı. Yetmedi Adnan Öztürk'ler vs bir ton adamınız çıktı kendilerince sürece yön vermeye çalıştılar. Keza Orduspor vs. gibi kelalaka takımların kendi haklarında tespit edildiği söylenen şike eylemleri bulunan yöneticiler bile neler söyledi FByi hedef alan. Bakanlar çıkıp FBden kupayı almak için ince ince çalışıyoruz dedi. İki gün sonra CHPden vs başka milletvekilleri çıktı Trabzon'dan seçilen, onlar konuştu. Hangi birine bir şey söylediniz? Şimdi biz savunma hakkını kullanmaya başlayınca mı süreci yönlendiriyor olduk. Şu güne kadar yapılan provokasyon değildi de, biz ortadaki çifte standardı göstermeye çalışınca mı provoke ediyor olduk? Yalnızca doğru düzgün bir savunma ortamı sağlansın diyoruz, bunun da -bana göre oldukça geç kalan- en önemli adımlarından biri tabii ki bu suçlamaların, iddiaların hakkında asıl kanaat oluşturulduğu yer olan TVlerde gazetelerde bunlara cevap vermektir. Bu mu rahatsız ediyor insanları? Aylardır suçladığınız insanların savunmalarını dinlemeyecekseniz nasıl bir yargılama yapılsın istiyorsunuz?
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Gs açıklama yaptı da kötü mü yaptı? Yalan mı şu? Söndürebildiler mi? Şimdi her tutan yanıyor işte. Başta söyledik şimdi de söylüyoruz. Bu ayak oyunlarıyla bitecek iş değil bu. Kabullenin.
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 montezaus iddaaname'yi okudun mu tam?.. Ben çünkü Aziz Yıldırım ve federasyon üzerine etkisi hakkında tape'ler hatırlıyorum çok net. Şimdi vaktim yok bulamayacağım ama konuşuldu bunlar. Galatasaray'ın hangi ayartmaları olduğunu yazarsan biz de öğrenebiliriz. Ama kayserisporu örnek verme. Bunu zaten daha önce konuşmuştuk. Ayrıca ben Galatasaray'ın direk Fenerbahçe'yi hedef alan konuşmasını pek hatırlamıyorum. Yapılan açıklamalar da hiiiiç haksız sayılmaz...
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 SeaGle said: Gs açıklama yaptı da kötü mü yaptı? Yalan mı şu? Söndürebildiler mi? Şimdi her tutan yanıyor işte. Başta söyledik şimdi de söylüyoruz. Bu ayak oyunlarıyla bitecek iş değil bu. Kabullenin. Ayak oyunlarını biz yapıyoruz tabii. Ortaya çıkan İlhan Helvacı'nın, Lütfü Arıboğan'ın yapmış olduğu şeyler ayak oyununun allahı değil. Adnan Öztürk'ler, tek seferlik af çıkartmaya çalışan Sadri Şener'ler, Demirören'ler falan, hiçbiri değil kendi hesaplarınca bu işi bitirmeye çalışanlar. Ama biz acayip ayak oyunu yaparız. Affa karşı çıkarız, ilk günden çıkar suçluysak düşürün deriz, taraftarlar aylardır bunun haykırır her yerde. Ama iddialarla ilgili savunma yaparız, bi anda ayak oyunu.
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 İlk günden beri yapılanları açıklamaları falan takip etmemiş olsak inanırdık ama kısmet değilmiş.
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 montezaus said: Pardon da FB ile ilgili ne gibi baskı tapesi var ortada? O kadar telefonunu dinlemişler adamın, hangisinde Aziz Yıldırım çıkıp bize şu kadar ceza verin, şu cezayı indirin, şunu şöyle ayarlayın demiş? Bir tek FIFA kokartlı hakem istiyoruz, düzgün hakemler verin artık demiş. Valla tek tek arayıp bulamıycam tapeleri ama ilk aklıma gelenler aziz yıldırım'ın hakem odası basışının kamera kaydı olması ve kurulun bunu hasır altı edişi (bunla ilgili bi kaç telefon konuşması var), özgener'le aziz yıldırım'ın konuşmaları (birçok konuşma da resmen yalvarır durumda özgener).
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 arkadaş fenerbahçenin tapesi yok beşiktaşın yok trabzonun yok kimin ne için var bu 400 sayfa o halde
Seele Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 fener düserse ülkede ic savas cikar hazirmisiniz buna.
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Sotto said: montezaus iddaaname'yi okudun mu tam?.. Ben çünkü Aziz Yıldırım ve federasyon üzerine etkisi hakkında tape'ler hatırlıyorum çok net. Şimdi vaktim yok bulamayacağım ama konuşuldu bunlar. Galatasaray'ın hangi ayartmaları olduğunu yazarsan biz de öğrenebiliriz. Ama kayserisporu örnek verme. Bunu zaten daha önce konuşmuştuk. Ayrıca ben Galatasaray'ın direk Fenerbahçe'yi hedef alan konuşmasını pek hatırlamıyorum. Yapılan açıklamalar da hiiiiç haksız sayılmaz... Örnek konusunda Cihan Kamer söylemiş zaten "Sizin Kayserispor maçınız var, Amrabat'a talip oluyorsunuz; Manisaspor maçınız var Yiğit'e talip oluyorsunuz. Daha sonra Antalyaspor maçından önce Necati Ateş'e talip oluyorsunuz. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Doka ve Sivasspor'dan Grosicki ile ilgili de benzer şeyler var. Bunların hepsi mi tesadüf?" Bu arada şöyle bir şey var, bir takımla bir oyuncu hakkında görüşme yapmak zaten oyuncu ayartma değil. Bunu söyleyen de biz değiliz. Sadece şunu söylüyoruz, bize bir Emenike transferi yüzünden aylarca bunları söylediniz, adamı hapse attınız, para sayma görüntüleri var vs dediniz her yerde. E aynısını GS de yaptı, ne oldu? Futbolun içinden bir şey olduğunu şimdi mi farkettiniz? Kaldı ki transfer görüşmesi yapmanın bir yolu bellidir. Önce kulüple anlaşırsınız, sonra oyuncuyla görüşmelere başlarsınız. Biz yıllardır bunu bu şekilde yapıyoruz. Hatta daha önce Mehmet Topuz transferinde vs. de kaç kere menejerlerle karşı karşıya geldik bu yüzden. Biz suçlandığımız transferde gene bu işi usulünce, kurallara uygun yaparken GSnin Amrabat transferi tamamen FIFA'nın bu konudaki kurallarını ihlal ediyor. Önce oyuncuyla anlaşılıp, sonra Kayserispor oyuncuyu vermeye zorlanıyor ki ortada oyuncunun kadrodışı bırakılmasına kadar uzanan bir süreç var. Aynı şeyi zamanında Ali Turan için falan da yaptılar, bu çok açık çok net bir kural ihlali. Biz bu işi böyle yapmazken suçlu durumuna düşüyoruz, ancak bizim ipimizi çekenler aynı şey GS örneğinde birden fazla kere ortaya çıkınca ayartmanın 'a'sından bahsetmiyor. Tekrar soruyorum, şimdi mi futbolun içinde bir şey oldu bu? GSnin FByi hedef alan açıklaması yok tabii, hiçbirinde FB kelimesi geçmiyor da yapmayın allah aşkına yahu. Tamam hadi GS yalnızca türk futbolunun bekasını düşünüyordu -ki resmi sitedeki açıklamaları bırakın, Adnan Öztürk'ün falan yaptığı açıklamalar da mı hedef göstermiyordu-, orada provokasyon yapmakla ilgili bir şeye cevap veriyordum. Çıkıp yalnızca iddialara cevap verip, çifte standarda örnekler gösterince futbol taraftarlarını provoke ediyor olduk. Kim aynı şeyi diğer örneklerde söyledi. TS yönetimi, Orduspor vs yöneticileri, bakanlar, milletvekilleri, saçma sapan Baransu vs belli çevrelerin sürekli belli davalarda kullandığı isimler bu taraftarı aylardır provoke etmedi de şimdi Cihan Kamer mi provoke etti yani? Şimdi mi akıllara geldi bu AY'ın baskı tapesi de dediğim gibi, Cüneyt Çakır vs. gibi kaliteli hakemleri verin şampiyonluğa oynuyoruz siz tecrübesiz hakemler veriyorsunuz söylemiydi mesela. Çekilmediği yer kalmadı. Federasyondan para alıyor olduk, hatta bu para şike parası oldu. Bunla ilgili tapeler vardı, sonra bunun avans ödeme olduğu, bütün kulüplerin nakit sıkışıklığında ileriki ödemelerini bu şekilde avans olarak aldığı ortaya çıktı. Menejerlik sınavıyla ilgili konuşmalar vardı, sonra meğerse oradaki usulsüzlüğü ihbar edenin zaten Mosturoğlu olduğu ortaya çıktı vs. Adnan Sezgin'in konuşmalarını okudunuz mu bilmiyorum ama doğrudan ceza ayarlama var orada. Bizde öyle bir şey olsaydı neler söylenirdi düşünemiyorum şahsen.
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Ben savunmaları çok merak ediyorum. Şike vardır yoktur da, mesela şu tarla konuşmaları filan Aziz Yıldırım nasıl savunacak acaba. Ciddi ciddi merak ediyorum. Çünkü acaba vay adam haklıymış be hiçbirşey yokmuş, boş yere adamı tutmuş AKP hükümeti mi diyeceğiz. Ortalık sağlam karışır işte o zaman. Ama ben Aziz Yıldırım için vay adam haklıymış diyebilecek miyim acaba bütün merakım orda şu an... @montezaus; hiç yazmayayım ama transfer ile ilgili cevabı bir sayfa önce Fenerli bir arkadaş vermiş zaten bir oku istersen...Amrabat konusu bile defalarca konuşuldu. Senin sözüne benim sözüm dedik geçtik. Mantık çok da yanlış sayılmazdı... Yani benim anlamadığım Emenike transferi yüzünden Fenerbahçe suçlandı diye Galatasaray'ı niye suçlu buluyorsun bununla? Biz mi aldık içeriye Emenike'yi veya Fener'i suçladık. Galatasaray'ın ne ilgisi var. Yapıyorsunuz, ediyorsunuz demişin. Biz kimiz? Galatasaray Galatasaray'ın şu şike sürecinden beri aktif olarak hangi rolü var bir söyler misin bana? Eğer Emenike konusunda Fenerbahçe haklıysa gidip muhattap olacağın yer Galatasaray değil ki? Önce AKP sonra cemaat suçluydu şimdi GS mi suçlu oluverdi... Ayrıca AY tape'si sadece o değil. Demekki tam okumamışsın. Bir araştır. Baya konuşması var Federasyonda geçen... Galatasaray'ın ben açıkçası şu şike sırasında çok da Fener'i hedef alan aktif bir politika izlediğine kesinlikle inanmıyorum. Cemal Nalga reaksiyonunu bir hatırla mesela Fenerbahçe'nin. Resmi sitesinden. Galatasaray'ın açıklamaları genelde Federasyon'u hedef aldı ki pek haksız sayılmazdı. Hayır, bazen düşünüyorum aynı yerde GS olsaydı Aziz Yıldırım neler yapardı mesela. Stad işi için bile Fenerli medyanın yarısı aylarca ağlamadı mı. Düşün bir de başbakan koyu GS'li filan olsaydı off. Ha Trabzonspor veya milletvekili konusunda haklısın, onlar tamamen saçmaydı, iç itirazım yok. Gereksiz ve yersiz açıklamalardı...
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 tarla beton fln adam inşaatçı abi ondan konuşuyo başka bişey değil ara sokakta bi esnaf şantiyesine uğramamışsınız adamlara suç atıyosunuz.
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Aciklanabilecek bi tarafi yok tarla surmenin vsvs. Ama cok zorlamadan anlasacaklar iste.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 fenerbahçe'nin şike yaptığının en büyük kanıtı emenike'nin apar topar rusyaya satılması zaten. adam burada kalmasın göz önünde sürekli konuşulmasın diye yollandı. herif sağlamken maça çıkmadı daha ne olsun.
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Benim aylardan beri, şike ilk ortaya çıktığından beri kafama takılan birşey var daha önce de söyledim. Yahu aklı başında bir Fenerli de kalkıp demiyor mu Aziz Yıldırım sen istifa et kardeşim, aklan gel kırmızı halıyla karşılarız seni, ama şu an Fenerbahçe başkanı olacak durumda değilsin diye. Kimse çıkıp birşey diyemiyor. Varsa yoksa Aziz de Aziz. Suçsuz olduğuna inanmak ayrı, Fenerbahçe başkanının şu an içeride olması ayrı. Bence yakışmıyor. Temiz temiz aklansız gelsin efsane başkan oldum, tertemizim desin heykelini yapsınlar bu kadar seviliyorsa. Ama bu durumu anlamıyorum ben.
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Neyse olay FBlilerle boşuna tartışıyoruza dönmüş, kısa son bir iki şey ekleyip kaçayım madem. El-Barto said: montezaus said: Pardon da FB ile ilgili ne gibi baskı tapesi var ortada? O kadar telefonunu dinlemişler adamın, hangisinde Aziz Yıldırım çıkıp bize şu kadar ceza verin, şu cezayı indirin, şunu şöyle ayarlayın demiş? Bir tek FIFA kokartlı hakem istiyoruz, düzgün hakemler verin artık demiş. Valla tek tek arayıp bulamıycam tapeleri ama ilk aklıma gelenler aziz yıldırım'ın hakem odası basışının kamera kaydı olması ve kurulun bunu hasır altı edişi (bunla ilgili bi kaç telefon konuşması var), özgener'le aziz yıldırım'ın konuşmaları (birçok konuşma da resmen yalvarır durumda özgener). Hakem basma olayı efsane çıktı, kamera kaydı falan zaten yok. Takip ettiyseniz Emenike'nin para sayma görüntüsü kadar efsane bir iddia. Özgener'le olan konuşmaları yukarıda söyledim. Yalvarma durumu zaten haksızlıktan dolayı, AY duysa bizi öldürür diyorlar sadece. O da verilen kararın ne kadar savunulabilir olduğuna bir işaret olur herhalde. Hiçbirinde Adnan Sezgin örneğindeki gibi AY arayıp şunu şöyle verin, böyle karar alın demiyor. Sotto said: @montezaus; hiç yazmayayım ama transfer ile ilgili cevabı bir sayfa önce Fenerli bir arkadaş vermiş zaten bir oku istersen... Yani benim anlamadığım Emenike transferi yüzünden Fenerbahçe suçlandı diye Galatasaray'ı niye suçlu buluyorsun bununla? Biz mi aldık içeriye Emenike'yi veya Fener'i suçladık. Galatasaray'ın ne ilgisi var. Yapıyorsunuz, ediyorsunuz demişin. Biz kimiz? Galatasaray Galatasaray'ın şu şike sürecinden beri aktif olarak hangi rolü var bir söyler misin bana? Eğer Emenike konusunda Fenerbahçe haklıysa gidip muhattap olacağın yer Galatasaray değil ki? Önce AKP sonra cemaat suçluydu şimdi GS mi suçlu oluverdi... Ayrıca AY tape'si sadece o değil. Demekki tam okumamışsın. Bir araştır. Baya konuşması var Federasyonda geçen... Quote etmediysem de FBli olduğunu söyleyen arkadaşın yazdığına da cevap verdim zaten. Şu dediğinde haklısın ama, Cihan Kamer "Öztürk'ün açıklamalarının ardından şunları da söyleyeyim." deyip o örneğe girişmiş ama Öztürk'ün ne dediğini takip edemedim tam, bilemiyorum orasını. Gene de GS'nin yaptığı suçtur demiyoruz zaten. Bize o kadar şey söylediniz, aynı şimdi hem 3-4 kere oldu, şu an mı bunun futbolun içinden bir olay olduğunu farkediyorsunuz diyoruz. Bize usulsüz transfer yaptınız diyen GS olmadığına göre bu söylediğimiz de GSye değil zaten. Ama aylardır bu sebepten, Emenike'den suçlanan bir kulübüz, kim suçladı demeyin lütfen. O sözler aylardır bunu kullanan kişilere söyleniyor tabii ki orada. GS örnek veriliyor sadece. İnşaat, işçi konusunda vs konusunda, onların nelerle ilgili olduğu ek iddianamede ortaya çıktı biraz. Tamamını savunma yapıldıktan sonra konuşuruz isterseniz tatmin etti mi diye. Havada kalırsa zaten söylenecek bir şey yok. Yalnız asıl iddianamede konuşmalar hep cümle içlerinde, cümle aralarında üç noktalarla aktarılıyor, ona dikkat etmek lazım. Ek iddianamelerde bunların neyle ilgili olduğu daha açık. İnşaat örneğindeki konuşmanın tamamına bakmıştım mesela, orada türk işçilere yüzde elli daha ödeme yapacağız vs. konuşması vardı mesela. Orada bahsettiği ödemenin hakediş ödemesi olduğuyla ilgili detaylar asıl iddianamede yok mesela. Bildiğiniz adamın kendi işçilerine yaptığı yasal ödemeler yani, kullanılan teknik terimlerden anlaşılıyor. Muhtemelen bunlar tutarlarıyla birlikte inşaattaki ödemelerin belgeleriyle anlatılacaktır zaten.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 herkez 2 satır yazarken adam 100 satır ne yazıyor yahu özet geçsin biri okuyamıyorum
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Hacı nasıl efsane çıktı? Mahmut Özgener falan diyor telefonda hakeme ana avrat düz gitmiş diye? Tamam ben de Aziz Başkanı seviyorum ama bazı yerlerde kör fanatiklik yapmak saçma geliyor bana. Fb:Antep devre arası Kızıl ile Özgenerin kız gibi ağladığı tel görüşmeleri yeter. Adamlar Allah gibi korkmuş Azizden. Malesef bunlardan utandım bir Fenerli olarak. Ayrıca kulübün metristen idare edilemesi de etik değil ve yakışıkalmıyor bence bize. Umarım Aziz hakkındaki suçlamalardan aklanır. Aksi durumu düşünmek istemiyorum. 7 aydır Aziz Başkanımız diyenler hüküm giyildiği an nasıl satacak Başkanı? Çok iğrenç ve rezil bir tablo çıkacak ortaya. Umarım tapelerdeki iddiaları iyi savunur ve tekrar söylüyorum olayı gs-fb kavgasına çekmek tribüne oynamak bence ve gerek yok. Gidin aklanın. Yoksa benim gibi aklıselim taraftarlar size arkanızı dönecek.
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 montezaus said: Hakem basma olayı efsane çıktı, kamera kaydı falan zaten yok. Takip ettiyseniz Emenike'nin para sayma görüntüsü kadar efsane bir iddia. Özgener'le olan konuşmaları yukarıda söyledim. Yalvarma durumu zaten haksızlıktan dolayı, AY duysa bizi öldürür diyorlar sadece. O da verilen kararın ne kadar savunulabilir olduğuna bir işaret olur herhalde. Hiçbirinde Adnan Sezgin örneğindeki gibi AY arayıp şunu şöyle verin, böyle karar alın demiyor. Efsane çıktı derken neyi kastediyosun bilmiyorum. Tapelerde çok açık bi şekilde söyleniyo kameranın aziz yıldırımı çektiği ve kurula bunun kanıt olarak yollandığı. Hatta tam ifadeyi hatırlamıyorum ama "o kanıtı kullansak aylarca ceza alırdı" gibi bi ifade var. Bunu okuyalı bir kaç ay oldu o yüzden kişilerden tam emin değilim ama fener tarafındaki kişi şekip mosturoğluydu sanırım, federasyon tarafındaki de tahkim kurulundan ismini hatırlamadığım biri.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 la bu klüpler birliği ne işe yarar anlamıyorum boş boş hakket buluşup boş boş açıklama yapıyorlar ya
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 boşlar birliği daha çok zaten boş tüp, boş adam, yancı boş vs.
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 El-Barto said: montezaus said: Hakem basma olayı efsane çıktı, kamera kaydı falan zaten yok. Takip ettiyseniz Emenike'nin para sayma görüntüsü kadar efsane bir iddia. Özgener'le olan konuşmaları yukarıda söyledim. Yalvarma durumu zaten haksızlıktan dolayı, AY duysa bizi öldürür diyorlar sadece. O da verilen kararın ne kadar savunulabilir olduğuna bir işaret olur herhalde. Hiçbirinde Adnan Sezgin örneğindeki gibi AY arayıp şunu şöyle verin, böyle karar alın demiyor. Efsane çıktı derken neyi kastediyosun bilmiyorum. Tapelerde çok açık bi şekilde söyleniyo kameranın aziz yıldırımı çektiği ve kurula bunun kanıt olarak yollandığı. Hatta tam ifadeyi hatırlamıyorum ama "o kanıtı kullansak aylarca ceza alırdı" gibi bi ifade var. Bunu okuyalı bir kaç ay oldu o yüzden kişilerden tam emin değilim ama fener tarafındaki kişi şekip mosturoğluydu sanırım, federasyon tarafındaki de tahkim kurulundan ismini hatırlamadığım biri. Öyle kameralı kanıtlı bi tape duymadım ben, bulma imkanın var mı merak ettim.
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 DoruK said: boşlar birliği daha çok zaten boş DEMİÖREN , boş adam, yancı boş vs.
Öne çıkan mesajlar