proghd3 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Diablo 3 veya ücret yerine; 3 tane 85 1-2 tane 80 olan wow accsi 3000 gold karakter realm transfer +1 aylık ödeme benden. Acil lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Şimdi bizim bi işyerine de müşteriler geliyo. Diyo ki: "Acil bu mobilyaları almam lazım" Ben de diyorum ki:"Lazım ne demek? Bu bir ekmek mi? Su mu? ki lazım olsun acil alman... Ölmessin, bekle, prosedür nasıl işliyorsa o zaman teslim edicez." diyorum... Velhasılıkelam, almak istersin ama alman lazım? Ben anlam getiremiyorum şahsen. Neyse, UPlamış olduk sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 rahatsız mısın? insanların ihtiyaçları ya da içinde bulunduğu durumlardan sana ne? kendi işine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Sanane adamın içinde bulunduğu rahatsızlık durumundan? İşine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 sana ne onların tartışmasından. işine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 sana ne onların tartışmasına karışandan, sen işine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 baksana onların tartışmasına işine rahatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 bana noluyo yaaa?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar