Frantic Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Daha once kanaltedavisi ve dolgu yapilmis disim kirildi %90. Sigortam yok, almanyada iki gunum var daha sonra hollandaya gecicem nasil hallederim bu isi. simdi agri sizi felan yok da 6 ay goturur mu bu dis? almanya'da hollanda dis yaptirmak felan hayvani paralar diyolar. kirik dis 4 numara
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 yurt dışında çok pahalı diş tedavisi.dişin kanallı olduğu için ağrısı sızısı olmaz zaten götürür 6 ay ama sert cisimleri kırılan tarafla çiğneyip daha da kırma derim. geçmiş olsun. p.s diş topiği var bu gibi durumlar için konu dışında :)
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Anaaa bu jaffa bir ara buralarda takılan dış hekimi mi yoksa? Dişçi degil dış hekimi diye ağlıyordu.
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Cystein said: Anaaa bu jaffa bir ara buralarda takılan dış hekimi mi yoksa? Dişçi degil dış hekimi diye ağlıyordu. hiç ağlamadım öyle imzam bile dişçi patiydi bir ara lol :)
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Nickin neydi ya. Hatirlayamadim dilimin ucunda. Sınır oldum. Ben de Meriç. Naber?
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Cystein said: Nickin neydi ya. Hatirlayamadim dilimin ucunda. Sınır oldum. Ben de Meriç. Naber? selam meriç ben copry ;)
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Hah be! Hay ağzını öpeyim. Coprydi dogru hatırladım bak simdi. En yakın arkadasın da wastryxdi. Günlük dolu günler
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bir kez daha kadının fendi erkeği yendi :P cebren ve hileyle anlamında kullanmadım, yanlış anlaşılmasın
Seele Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bak sen su pis siskoya öpiyim felan ohh.
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 jaffa said: yurt dışında çok pahalı diş tedavisi.dişin kanallı olduğu için ağrısı sızısı olmaz zaten götürür 6 ay ama sert cisimleri kırılan tarafla çiğneyip daha da kırma derim. geçmiş olsun. p.s diş topiği var bu gibi durumlar için konu dışında :) o bos disin komsu disleri yamulur mu bu 6 ay icinde? sigara koyunca tam oturuyor kirik dise, sirf kotu durmasin diye sigaraya basladim :(
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Abi Türkiye'ye dön, yaptır geri dön. Benim de 5 numaranın dolgusu düştüydü, 59'a geldim 79'a döndüm, ailemi/arkadaşlarımı gördüm, kebap yedim. Hatta kanal tedavisi bitti, dolgu tamamlanmadan bir gün önce mısır yerken komple dişi kırdım doktor söve söve bir şeyler yaptı oraya sdfghj Seyahat sigortası veya AT11 protezleri karşılamıyor, eğer bulunduğun ülkede kapsamlı sağlık sigortan yoksa BAYAĞI bayılırsın tedaviye.
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 çok biliyo sanki jaffa orda sigorta isleri nasil yürüyor yada nedir kendini mi tedev, ed,cende yardim istiyon
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Frantic said: jaffa said: yurt dışında çok pahalı diş tedavisi.dişin kanallı olduğu için ağrısı sızısı olmaz zaten götürür 6 ay ama sert cisimleri kırılan tarafla çiğneyip daha da kırma derim. geçmiş olsun. p.s diş topiği var bu gibi durumlar için konu dışında :) o bos disin komsu disleri yamulur mu bu 6 ay icinde? sigara koyunca tam oturuyor kirik dise, sirf kotu durmasin diye sigaraya basladim :( dişinin kökü yerinde olduğundan yamulma olmaz. sıgara falan sıkıştırma yani çok saçma =) dişler kökten hareket ederler boşluğa doğru. bişi olmaz geçmiş olsun
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 O bu degil benim kanal tedavili dişim agrıyor dıyorum dişçime öyle şey olmaz dıyor. Röntgen falan çektirdim gösteriyorum tam şu diş diye gösteriyor bak bu diş kanallı bu dişte kanallı öbürü sağlam ama bu diş çürük diye ikna etti bir dişi yaptı hala o tarafla soguk bişi içemiyorum ben. Bence kanal tedavisini uyduruk falan yaptı biraz sinir bıraktı bişi yaptı bu kadın :D:D
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Copry banlanmadiysa niye jaffa diye bir şey actın ki?
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 şifreyi unuttum yaa mesaj da attım cevap gelmedi meğer yokmuş öyle bir servisimiz :)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Llama said: dişçi... ...çalışırım.
Öne çıkan mesajlar